Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai cred ca morfologia fetala este ,daca nu ai mai facut pana acum 3d o sa ai parte de un adevarat spectacol.Eu am dat 3 mil la ultima eco

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Poate imi zice ca e baiat!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMO, PUFU..bafta multa astazi..sa veniti cu vesti bune!!
urez si eu noilor gravidute BUN VENIT, SARCINI USOARE!!!
...CE SUPER E AFARA!!!!
eu am facut nani mult si bine..fi'miu de cateva zile se trezeste o data cu mine...
..eu dau o tura pe la piata sa vad ce fac de mancare ..asa ca astazi stau cuminte acasica si vorbim mai mult

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata!
Ce bine e afara, s-a mai racorit putin.

Bun venit tuturor fetelor care s-au alaturat grupului. Sarcina usoara in continuare si bb-i sanatosi.

Am fost aseara la Mall dar nu am mai apucat sa intru in magazinele de copii pentru ca vorbisem cu niste prieteni sa mergem la film si nu mai aveam timp si de shopping.
Am fost si am vazut Mr. Brooks - iar la un moment dat, cand ii impusca pe unii, fiind asa de tare dat sonorul m-am speriat si s-a speriat si Kara ca mamaaa ce ma mai lovea dupa
Pana la urma s-a linistit.

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele.
Pufulet sa dea DD sa fie totul bine.

ramo, succes la eco.

anca si eu fac azi 23 sapatamani.

bun venit noilor burtici.

23+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Darleena bine ti-a facut daca ai speriato
Oana tot inainte pana la 40

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Erika uau ai fost curajoasa sa asisti la cezariana....si eu am pb cu placenta care e jos dar in sapt 22 mai fac o eco si poate mai urca pana atunci.Eu deja am hotarat cu dr sa fac cezariana dar zi-mi cum a fost cea a prietenei tale:...i-a facut rahie? cate zile dupa a durut-o locul cusaturii??? Bebelusul a plans cand l-a "scos" cum fac cei care se nasc normal?!!

19+ ANDREI

[/quote]
Dany26,ce pot spune,cred ca am eu un pic mai mult sange rece,de reusesc sa asist la asa ceva si injectiile cateodata mi le fac tot eu,in totdeauna imi spun ca e bine sa fi pregatita in caz de e nevoie...,ce tine de cezariana la care am asistat ,a fost facuta cu anestezie generala,e interesant sa vezi cata slaninuta se ascunde in burtica noastra,dar sa nu intru in prea multe detalii ca sa nu vi se faca rau pe aici..,cand au scoso pe fetita sa auzit ca si cum ai fi desfacut o sticla de vin,poc si gata ,dupa care a inceput sa planga,mai bine zis am inceput sa plangem,ptr ca eram si eu emotionata de situatie,plus ca eram si insarcinata atunci,dar nu a fost sa fie ,bine ca am reusit acum...,ce mai e o experianta frumoasa si sincer acum nu am nici o retinere sa fac cezariana daca mi se cere,imi aduc aminte ca si-a revenit aproape dupa o sapt.asa ca nu e foarte greu,in plus conteaza cine te opereaza si unde!!
Aaa era sa uit sa va spun ,iau dat numele meu ,asa ca finuta mea e Erika Stefania,frumos!!

21+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, burticilor, fiindca azi nu e asa cald am pus ceara la incalzit, sa ma epilez...

Ramo, succes la eco.

Pufu, iti tinem pumnii pt amnio, curaj.

Alexandra, bine ai venit si sarcina usoara...de ieri au aparut 4 noi mamici....

Oana, felicitari pt intrarea in luna 6!!!!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salut burtici!!!
va mai scriu si eu cate o vorba-doua sa nu ma uitati...dar va citesc mereu cand am acces la net, in special la munca pt ca acasa sunt ceva prob cu netul!
Eu sunt superbine, azi am facut 16 saptsi incerc sa vad daca pot ajunge la dr gineco pana plec in concediu (19 iulie)sau pana pleaca el...tot luna asta!
Fetelor voua dr de fam va da reteta de vitamine compensata????Mie nu!!dar unei colege insarcinata dr ei ii da compensat
Sapt trecuta am fost pe la nasi in vizita si tot timpul am tinut in brate un super bebe dregutz de 9 luni.....ca sa ma obisnuiesc si eu
bun venit noilor gravidute si bebelusi sanatosi la 40 de sapt!!!!
Multi pupici de la catus76 16 sapt fix!!!

Mergi la inceput

Catus tot inainte pana la 40 de saptamani .Mie imi da compensat.
Am gasit ceva si am si bocit putin aici
anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput