Rochia de seara si ciorapii de matase

Rochia de seara si ciorapii de matase | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

Merg la o nunta sambata si mami meu de suflet imi spune ca la o rochie de seara e obligatoriu sa-mi pun ciorapi de matase Rochia e din voal si voi avea sandale, insa mi se pare infiorator pe caldura asta sa imi pun ciorapi. E chiar asa de grav daca merg fara ciorapi ???

Mai sunt inca valabile aceste lucruri si in ziua de azi?? Declar solemn ca m-am bronzat frumos si ca nu am nimic pe picioare care sa sperie nuntashii ...

PS : sa stea Guestus linistit, chilotzi m-am hotarat sa-mi iau.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am tot vazut prin diverse reviste de moda ca nu s-ar mai purta ciorapi, mai ales vara...si mai ales ca ai sandale. Io una nu mi-as pune clar, eventual da cu ceva lapte de corp un pic sidefat sa luceasca pielea frumos si asta-i tot...macar sa pui in valoare bunatate de bronz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

La sandale deschise? Nu. E o dilema la sandale inchise, unde unele prefera sa iasa de la nunta pe targa da sa fie elegante si altele se simte doamne si fara ciorapi. Parerea mea: alege cum crezi ca te-ai simti mai bine, eleganta sau comoda.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

In sandale eu nu port ciorapi niciodata. Daca ar fi pantof as mai zice, dar asa nu merge. Plus rochie de voal ... adica vaporoasa.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cum e rochia? Culoare, decolteu fata ori in spate, scurta, medie, lunga? Sandalele ce culoare?Normal noi astea tinerele nu mai purtam dresuri la rochii de vara chiar si in situatii festive. Insa asta in functie de stilul rochiei. Daca e o rochie rafinata, neagra, s-ar cere pantofi eleganti decupati si dresuri. Mai depinde si de locatie. Si bineinteles de chef si de cum te simti bine:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu nici cand am fost mireasa n-am avut ciorapi, pentru ca am avut sandale, desi mama m-a tot batut la cap ca nu se face. Daca o ascultam sa-mi pun ciorapi, cred ca trebuia sa am vreo 10 perechi de rezerva la cat m-au calcat pe picioare. Eu cred ca te poti duce linistita fara ciorapi la sandale.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Poti sa mergi fara ciorapi daca esti bronzata si mai ales ca e vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Daca-si permit marile "vedete" autohtone, gen Radulescu, Marin, etc. sa poarte sandala fara ciorap, nu vad de ce ar trebui sa te chinui tu. Chiar de curand am vazut o emisiune in care erau prezentate tendintele in moda, si cica nu se mai poarta asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

La sandale exclus ciorapi fie ei si de matase,plus ca este cald si nu a sa fie prea comod. Reusita sigura daca aplici o crema , bronzul da bine si o sa te simti si comod.
Petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aaaaa, mersi de raspunsuri!!! In sfarsit am deschis un subiect in care imi doream sa fiti de acord cu mine

Am o poza cu partea de sus a rochiei :

http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Timisoara%202007/?action=view¤t=rochiarosie.jpg

Acu e la modificat putin, ca am 3 kile in plus de care nu pot scapa. Deci e rosie, din voal care progresiv devine negru. Spatele e gol. Sandalele sunt negre si finutze.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Aaaaa, mersi de raspunsuri!!! In sfarsit am deschis un subiect in care imi doream sa fiti de acord cu mine

Am o poza cu partea de sus a rochiei :

http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Timisoara%202007/?action=view¤t=rochiarosie.jpg

Acu e la modificat putin, ca am 3 kile in plus de care nu pot scapa. Deci e rosie, din voal care progresiv devine negru. Spatele e gol. Sandalele sunt negre si finutze.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Super rochia si bineinteles si posesoarea!

Mergi la inceput