Invitatii pe Messenger
Poate nu m-am exprimat chiar bine, ce vreau sa spun e ca in ultima vreme am primit tot felul de "invitatii" pe Mess de genul "X ar dori sa va adauge pe lista lui de prieteni" si eu, fata buna cum sunt, dau accept da' sa va spun sincer habar nu am cine sunt persoanele cu pricina. De unde stii cine e acela care vrea sa aiba adresa ta in lista lui de Mess ? Iti afiseaza cumva in meniul de la Messenger vreun indiciu, niste date despre persoana respectiva ?
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Raspunsuri
DARAEL spune:
Daca nu cunosti despre cine este vorba, sau cunosti si nu vrei sa vorbesti pe mess cu acea persoana, ai optiunea de a nu mai primi mesaje de la acea persoana, sau sa te vada doar offline....
Ai de asemenea optiunea de a sterge din lista si din adress book un contact pe care nu il mai doresti.
Mai era ceva ?
Sigur: decat o ora pe mess, mai bune o ora in parc sa te bucuri de Viata – parerea mea !
Obs: eu chiar aplic acest indemn; rar ma prinde cineva pe mess – daca este norocos, ma vede in cele 3 minute in care vad ce mesaje am primit in ultimele luni
O zi minunata va doresc tuturor !
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
Gabbriela spune:
daca nu cunosc cine e si apare cu invitatie nu accept sa il pun pe lista... ii sc inapoie sa se prezinta frumos cine si de unde are ID meul.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
anamaria spune:
si eu primesc cateodata astfel de invitatzii.
NU LE ACCEPT ....
din cate stiu, cand primesti invitatzia resp potzi sa vezi si 'profilul' persoanei resp; eu verific acolo daca cumva ne cunoastem de undeva... daca nu, ii dau 'reject'.
Edit: sigur ca o ora in parc, la aer, in 'real life' e mai buna decat discutziile pe mess... dar cum nu am practic nici o posibilitate sa ies in parc (acelasi parc ) cu prietenii din alte tzari... trebui sa imi fac timp macar pe mess sa schimb 2-3 vorbe, din cand in cand...
consider ca nu poti fi atat de ocupat incat sa nu gasesti cateva minute / saptamana/ luna sa trimiti un mesaj unui prieten de departe!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
Oana spune:
Pai persoanele respective iti cunosc id-ul de undeva. Ar trebui sa le intrebi de unde si de-abia dupa aceea dai accept daca vrei. Eu asa fac la inceput refuz si de-abia daca imi dau seama ca e cineva cunoscut il adaug.
kid spune:
Daca accept pe cineva in lista de mess si constat ca am facut o greseala, il bag pe lista de ignore si gata.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
Annie80 spune:
si inca un sfat:
- nu-ti lasa adresa de mail pe site-uri
Someone's pleasure is another's pain!
florentza spune:
quote:
Originally posted by Annie80
si inca un sfat:
- nu-ti lasa adresa de mail pe site-uri
Sunt ingrijorata ... de curand m-am inscris la "cursuri online pt internet - gratuite " pe siteul www.afaceri.net, dandu-mi adresa de email pt a putea sa mi le trimita (titularul Dan Paunescu).Imi trimite in fiecare zi cate o lectie.
Credeti ca am gresit - acum mi-e teama de virusi, e posibil ???
Va multumesc, astept parerile voastre.
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza
lady_in_red spune:
Nu e nevoie sa te ingrijorezi. Attachmenturile de mail sunt scanate si daca sunt virusi iti apare, atunci cand vrei sa descarci attachmentul, o casetuta rozalie care te anunta de prezenta unui virus.Cauta insa si un antivirus bun si scaneaza-ti fisierele, mai ales alea arhivate inainte de a le deschide.
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Annie80 spune:
dak sunt site-uri de la care vrei ceva, sau ai nevoie de logare e ok
ma refeream la cele, care iti iau adresa de mail, pt nimik concret ;)
florentza spune:
Multumesc.
Eu intru pe diverse site-uri si acolo unde gasesc ceva interesant si gratis ma inscriu - ma gandeam sa nu ma coste aceasta curiozitate- desi, incerc sa fiu atenta. Mi-a zis cineva ca NORTON ar fi cel mai bun antivirus, asa este ? - scuze, ca intreb off topic.
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza