cum obisnuim copiii sa manance fructe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Nici Alexandra a mea nu accepta fuctele.cand avrae vre-o 5 luni am inceput sa-i dau mar ras cu biscuite,pe care l-a mancat foarte bine pana pe la 6 luni si ceva,upa care deodata nici nu a mai vrut sa guste macar.De atunci am tot incercat fel de fel de frute,si nimic.Acum o saptamana am fost in vizita la o mamica si le-a dat la fetite ananas.........a mancat de m-am speriat.I-a facut si suc si l-a baut din cana pe tot.Am ramas ca la dentist.
Azi am fost la piata in grup de 4 carucioare,o mamica a desfacut o banana si a insistat sa-i dau si fetitei mele...........a mancat.Apoi un tatic(singurul din grup) i-a dat mandarina........a manat vre-o 3 felii.

Reteta...............de acum incolo o sa-i dau fructele in parc,impreuna cu alti copii.

Sper sa aiba si la voi succes metoda asta,ca la noi se pare ca a dat roade.

Sanatate,si copii pofticiosi si mancaciosi.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu am renuntat sa mai incerc....de aproape 8 ani tot incerc....si degeaba.
Ati vazut voi copil sa-si faca greata de la cirese, capsuni, piersici, pepene, struguri?????? Am dus-o intr-o livada cu ciresi, am urcat-o in cires, i-am facut cercelusi din cirese,.....nimk

M-am predat......si eu am o limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Miha - la noi a functionat metoda cu propriul exemplu
april, nu vrea fructe proaspete, dar dar placinta cu mere, visine, caise, tarta cu fructe (capsuni) sau compot nu vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nu Cristina, nu vrea decat sucul de la compot, de tarte cu fructe nici nu poate fi vorba si nici de suc proaspat stors.

Mergi la inceput