Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
Mamico, hai ca-ti trimit eu niste caldura, vrei? Aici sint vreo 33 de grade... Sa-mi spui cind ajunge. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Unde sunteti frumoaselor?Iar am intrat in faza de "platou" cu subiectul?
Aseara am revenit tirziu de la petrecere, asa ca va scriu azi ce am facut si ce nu am facut din ce mi-am propus:
NU am facut sport deloc;
Am mincat dupa ora 17: o pulpa de pui la rotisor si o cutie de inghetata, iar la restaurant o salata, un piept de pui umplut cu brinza si un pahar de vin, asa ca...iar o las pe luni...
o zi buna!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor...
Am fost ieri la intalnirea forumistica si a fost suuuper dar scurt rau. Pe la 20.00 a inceput o vijelie si ne-am speriat si am plecat dar...dupa s-a facut frumos...offf...ce rau imi pare. Ce sa va povestesc...ca eram vreo 25 mamici cu copii intre 1 an si 7 luni si 1 an si 8 lui care s-au jucat, au alergat, s-au ciondanit pe jucarii...iar noi am stat la taclale dar...cu ochii pe ei. A fost minunat si tare as vrea sa se mai repete.
Chiar...Noi nu ne intalnim la o salata undeva??? Dar....mai multe sunt de peste hotare...asa ca e cam greu.
Eu sunt certata rau cu cantarul care se incapataneaza sa oscileze intre 83.300 si 83.500 orice as face. Asa ca...pana luni iau o pauza de la cantar...ca oricum in seara asta plec la BV la sora cea mare...si nu il voi lua cu mine. Asa ca ...speram ca luni sa fie ok si marti macar sa nu iau purcel.
InaC ia ia tu niste
pe spinare ca prea te porcesti in ultimul timp....
Hai de luni sa ne punem serios pe treaba ca....se cere nu?(cel putin la mine!
Aaaa uitam sa va spun ca fetele nu m-au recunoscut...noroc cu ecusonul. Noi ne-am mai intalnit in octombrie si vara trecuta cand aveam in jur de 100 kg si acuma....m-au felicitat toate, mi-au zis ca sunt o superba...etc. M-am simtit asa bineeee....dar...pana la superba si silfida cum mi-au spus...mai am vreo 20 kg!
Va poop!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Salutare!
Delia, ok, am inteles si-ti respect decizia.
Ina, lasa dulciurile si prostiile deoparte. Fa-te sora de suferinta cu mine.
Am inceput si-mi repet toata ziua ca pot s-o duc pana la capat...e vorba de dieta daneza.
A, si pentru mobilizare: sper sa ajung in Botosani peste vreo doua saptamani si as dori (daca ai timp si-ti face placere) sa ne intalnim la o terasa. In fine, tinem legatura.
Zuzilici, frumusica casa!
Isabella ce mai face?
Tzuni, m-ai strigat si am aparut.
Sa vedem, apari la fel de repede cand te strig: 'Tzuniiiiiiiii!!!!'.....si raspunde ecoul: 'm-ai prins, tocmai savuram o placinta cu stafide si branza!' ![]()
Delidana spune:
Carmen, multumesc pentru intelegere. 
Nu prea ma simt in forma, saptamina asta am fost foarte obosita desi n-am facut nimic iesit din comun...am reusit sa fac sport de 3 ori pina acum, as fi vrut sa ma duc si azi la alergat dar am hotarit sa astept pina imi revin.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
dordia, vai ce dur suna ca m-am porcit, dar e tare adevarat.
mephala, cu cea mai mare placere as vrea sa ne intilnim.Tinem legatura.
Zuzilici, e foarte frumoasa casa!
Delidana, iti dam voie sa iei pauza numai daca scrii zilnic...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
violeta, iti doresc sa ai noroc si sa ti se implineasca visele!
ina C
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Heeey, lume noua! Doamna Zuzilice
Ma bucur ca esti teafara! In ceea ce priveste casa, da, arata bine, dar vreau sa stii din start ca pe mine ma cazezi in camera de sus din stanga, al doilea rand de geamuri. Ai inteles? Sa n-avem discutii dup-aia!
Daca ai nevoie de menajera, just call me! Imi aduc singura paiele de tras praful pe nas, ca sigur o sa ai si tu!
te pup, draga mea, si sa fie intr-un ceas bun cu casa!
mephala, pe unde umbli, mama?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
S-a marcat, numai s-o cumpar!
Ce program ai in weekend?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna,
Zuzi, casa e draguta, pare chiar ca un mini castel.Parerea mea (ca tot m-ai intrebat
) este ca e cam prea aproape de casele vecine (claustrofobic de aproape chiar), ar trebui sa aiba mai multe geamuri (sau geamurile mai mari) si camerele mai spatioase (bucataria mi s-a parut ok, restul camerelor cam prea mici). Dar deh, asta sint eu, imi place sa am un minim de mobila si cit mai mult spatiu liber.
![]()
Delidana din pacate aici casele cu mult spatiu intrele sunt de la $800.000 in sus.
N-am eu inca banii astia. Dar in orice caz pozele care le-am postat sunt de pe net si asa isi prezinta casa proprietarul. Inca n-am vazut-o personal. Duminica am programarea s-o vad.Inca n-am luat-o si daca nu-mi place vecinatatea o sa zic PASS!
Pana una alta ma mai uit pe net sa vad ce mai apare. Ce-ti fac "odraslele"?
Zuzilici
Zuzilici spune:
Salut gagici! 
Dordia cred c-a fost minunat la intalnire. Mai putin vremea capricioasa. Cred ca piticii au avut cel mai mult fun. Felicitari pentru complimentele primite. Sper ca te tii de treaba sa le impresionezi si mai mult pe mamicutze data viitoare.
InaC multumesc dar inca nu-i a mea casa. Sper doar!!! 
Carmen multumesc de intrebare,
Isabella e o "AGITATURA S.A. " Cam asa am poreclit-o la cat de activa e. A inceput sa priceapa din ce in ce mai multe. Stie sa ne aaduca sandalele sau alte lucruri cand i le cerem si stie sa le deosebeasca. Se cere afara sigura zicandu-ne: Pa! Pa! si se "lipeste" de usa de la intrare.
Ce sa mai e o scumpa.
Violeta te pupic si da D-zeu o vrea sa ai si tu puiul tau eu zic sa nu te "impiedici" de-o casatorie religioasa. 
Fetele va pupic ca s-a gatat pauza mea. 
Ruxi bine-ai revenit din Franta.
Zuzilici

Parerea mea (ca tot m-ai intrebat