Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
Roxa, nu-i bai, cred ca am gresit adresa, ti-am scris vreo doua mail-uri...ideea e ca nu mai conteza. ![]()
InaC, esti o scumpa, nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa te cunosc.
Si zau ca nu stiu unde-ti sunt kg. alea 70 ale tale.
Serban e un dragalas.
Dordia, la intrebarea ta, raspunsul e urmatorul: de regula, eu am lasat o singura greutate (atunci cand e vorba de stagnare, fara 100-200 gr. in plus sau minus).
Gata, merg la culcare.
Noapte buna si pe maine!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
dordia2000 spune:
Mephala ms mult pt raspuns. O sa incerc sa te copiez ca sa nu fecem listutza varza.!
Fetelor...maine pleaca copilul meu si eu nu-l mai vad o sapt...

Va poop si noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Am ajuns si eu acasa, dupa mai multe drumuri.
Imi cer scuze, dar nu am avut chef sa fac nimic azi, nici de mancat n-am mancat nimic toata ziua, doar seara mi-am lut 2 covrigi si cand am ajuns acasa am mancat un rest de pepene galben.
Raportul meu de azi: 67.00 , din pacate + 300 grame . Dar la ce veste am primit azi, realmente nu conteaza catusi de putin.
Imi vin in minte o gramada de imagini cu ea (vineri a fost la Bucuresti, am ras si am glumit, iar ieri la ora 18.00 am vorbit pentru ultima oara cu ea). Fetelor e groaznic! O tragedie! Imi dau seama ca viata nu inseamna nimic: acum esti, peste o secunda poti sa nu mai fi
Ar trebui sa ne bucuram mai mult de ce-i in jurul nostru, dar putini o fac, din pacate.
Dordia superba piesa cu Patsy Cline, mai ales ca soarta pe care a avut-o a fost necrutatoare. M-a rascolit rau.
Fetelor va multumesc pentru cuvintele voastre. Intr-adevar InaC ar trebui sa fim mai buni.
Cornelia o veste minunata. Ma bucur ca esti mai bine . Lupta in continuare pentru tine, pentru copii tai si pentru toti ceilalti care tin la tine.
Diana Mirela intradevar, parca ati fi surori!
Tzuni Doamne, ce bine ar fi daca mi-ai da si mie din voiosia ta, din optimismul tau. Esti fenomenala!
Va las acum ca ma duc sa incerc sa adorm!
Maine voi avea o zi grea.
Dumnezeu sa fie cu noi toti!
carina spune:
POt sa dau raportul azi din nou? Ca eram sigura ca cele 60 de ieri nu erau ok (ma durea ffff tare stomacul si eram balonata). Azi am 59.4.
Ina imi trimiti si mie pozici? Pleaseeeeeeee
Violeta: imi pare rau de colega ta. Si eu am pierdut acum 2 saptamani un prieten, la doar 29 de ani. Se casatorise doar cu o luna in urma si astepta un baietel (sotia lui are acum 6 luni de sarcina).
Va pup pe toate si zbor la serviciu.
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea, 2 linguri de musli cu fructe, un iaurt mic
-fasole verde, salata de rosii, castraveti, ardei
-pepene, piersici
InaC, si mie imi place semnatura ta.
Violeta, imi pare rau. Asta e viatza, vrem, nu vrem!
Carina, e ok. Modific indata.
La multi ani Cookie! Sanatate si impliniri! 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
andre_ea spune:
Buna fetele!
Ma intorc la voi licentiata si grasaaaaaaa. Azi dimineata cantarul arata 53.4 kg desi zilele astea am vazut si peste 54.
Azi vreau sa tin dieta cu lapte si banane. Sper sa rezist.
Cookie!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mamidestefan spune:
NEWS ABOUT ME
Ieri am terminat abonamentul la electro ..
si mi-am facut masuratorile finale ..
Se pare ca am mai scazut in centimentri..
dar cel mai spectaculos e ca a scazut bine procentul de
grasime de la 24.5% la 20 % 
...
deci am avut dreptate .."au crescut muschii pe mine"..
adica la cintar nu e un rezultat spectaculos ..
dar grasimea s-a cam dus ..
asa ca nu voi mai face pentru moment eletrostimulare ...
ca o sa incep sa fac prea multi muschi 
care sunt cam grei ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Tzuni spune:
Neatza, dragele mele colege intr-ale pufosheniei! 
Am adormit azi dimi, n-am auzit ceasul, matza dormea si ea bine-merci la mine-n cap... asa ca, am ajuns mai tarziu la munca.
InaC, ma bucur ca te-am mai inveselit nitzel ieri! De felul meu eu am fost candva o trista, o plangacioasa si o vesnic nefericita. Cand m-am despartit de ex-ul meu am descoperit insa viata si bucuria de a trai. 
Violeta, imi pare rau de tragedie... E trist, dar gandeste-te ca toate se termina intr-o zi. Pana in acea zi trebuie sa traim si sa simtim intens. Altfel, vorba aceea...am trait degeaba!
Cookie, La Multi Ani, sa fii fericita! 
Mamidestefan, felicitari pt scadere in grasime! 
Andreea, felicitari pt licenta!
Boxa, haide, te-astept din urma cu cetitul!
Dordia, daca stai cu noi, saptamana fara bb o sa treaca repede-repede, o sa vezi! 
Fug sa caut o piesa de inveselit lumea, ca asa nu se mai poate...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Dianami spune:
Cookie, La multi ani! 
Andre_ea, felicitari pt. licenta! 
Tzuni, cum ai reusit sa dormi cu ccc caciula in cap
?
Mamidestefan, felicitari, e o realizare importanta. Bravo!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Oana(03.04.2003) si