Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 3
dordia2000 spune:
Cookie 

sa fii sanatoasa si voioasa si iubita de cei dragi!
Fetelor...imi vine sa mor de dorul lui fi'miu care inca nu a plecat...abia diseara la 18.40 pleaca trenul...dar ma consolez ca o sa respire aer curat, o sa se joace in curte...o zi intreaga cu matze si catei...o sa fie bine.
Tzuni sigur voi fi aici...ca oricum chef de munca nu am dar...ma fac si eu ca muncesc ca tot mi s-a marit salariul de 2 ori in 4 luni..asa ca merit. Incerc sa imi fac treaba cat mai bine si sa am si timp pt mine (adica forumeala)
Andreea felicitari pt licentza.
Mamidestefan bravo!!!
Mephala
si intr-adevar arata mai bine listutza asa. O sa o tin si eu tot asa! Multumim mult!
Fetelor...ieri seara...am ajuns acasa si am bagat 2 felii de pepene dupa care vine bunicutza mea (care locuieste cu noi si care abia s-a intors de la tzara) si imi arata ca a adus de la tzara niste carne din aia la untura...d'aia bunaaaaa si am bagat si eu vreo 2-3 bucati slaba ce-i drept dar...dimineatza aveam 500 gr in plus...asa ca azi...si restul saptamanii bag regim mai drastic.
Meniul de azi:
D: Voie buna ca nu am putut ingurcita nik
10.00 : 2 nectarine
P: o rosie, un castravete, un ardei gras si o bucatica de telemea (50 gr)
C: fructe sau un fibrobar
Sambata avem o nunta asa ca...probabil ca o sa bag ceva sarmale daca se vor servi ca la alea nu pot rezista dar...duminica si luni incerc sa bag fructe si legume sa vedem daca ma tine...
Va poop si va doresc o zi buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
Buna diimineata-imi pare rau ca n-am putut intra ieri,am fost ocupata pana peste cap cu curatenia-dar e totul super fain,am fost la logoped,la cumparaturi si la Köln,au venit ai mei si sunt tare happy. Tata s-a crucit cat de mult am slabit,cele 8 kile de anul asta chiar se vad (parerea lor)
Pentru raport-stagnare
-din pacate si pot spune ca am recuperat spectaculos,luni dimineata aveam fix 79 si am dat jos 2 kile cu regim,ce-i drept,foarte drastic.Criminal as putea spune,dar ma bucur ca nu iau purcelul.Nu e vorba numai de asta,dar efectiv parca vad negru inaintea ochilor cand arata in plus cantarul.Azi bag zi de fructe si iaurt,am ccorcoduse,zmeura si mere varatice in gradina-sanatos,ieftin si bun![]()
In plus,am o veste mare,nu mai iau pilula si prin august,dupa ziua mea poate iese cu oki
Asa ca trebuie musai sa slabesc puternic,sa am ce pune la loc apoi....
Vad ca s-au intamplat multe in astea doua zile de cand n-am intrat,ma duc sa caut capitolul trecut si sa citesc ca am ramas la pagina 18.
Va urez o saptamana frumoasa!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
Andre_ea, felicitari pentru licenta!
Mamicadulce, bafta multa!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
dordia2000 spune:
MamicaDulce ...bafta muuulta si....sa dea Domnul sa ti se indeplineasca dorintza.
Vreau si eu....un bb2....si prestez dar.....deocamdata nik. Tocmai sunt la ovulatie si...bag mare...mai ales ca ramanem si singurei acasa....deci...se prea poate sa si slabesc ceva ceva...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ina C spune:
mephala, multumesc pentru aprecieri...iti dai seama ca am ales pozele cu mare atentie, desi in cea cu maieu mi se vede colacelul si fundul imens.
Copilul meu e Radu.Sa nu rizi, dar ieri ma gindeam ce ar fi daca al doilea bb ar fi baiat si i-as pune numele Serban?
Diana , multumesc si tie!
Carina, nu stiu sa trimit poze decit daca imi dai adresa de mail ( pe privat).
Andreea, felicitari!Ce facultate ai terminat?
mamica dulce si dordiutza, bafta!Ce analize ati facut inainte sa va apucati de treaba?Sau poate sunteti mai tinerele...eu am 34.
va pup, revin...sunt la smotru si bucatarie, menaj complet!
Tzuni, 

,
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
InaC
unde pot sa vad pozele cu tine? Ca nu le-am gasit....
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Va trimit o piesa SUPERBA, la care tin eu foarte mult, de fapt si la trupa (Kansas). Atata doar ca daca azi aveti probleme de corazon, melancolie, tristetze....lasati audierea ei pentru alta data.
www.youtube.com/watch?v=hkbdP7sq0w8&mode=user&search=" target="_blank">PIESA PT SUFLET
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
tumpi spune:
Mama Tzuni, m-ai spart, ador piesa asta.
-ici multi.
Fetele care aspira la bb2 bafta si sa iasa cu ochisori.
Ina, unde sunt pozele, vreau si eu.
Vreti sa va trimit niste racoare
,ca eu nu am decat 15 gr acum, facem un troc mic
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina C spune:
Cookie, "La multi ani!"
Tzuni si tumpi, am un fix si nu pun poze pe net.I-am trimis doar mephalei...daca vreti dati-mi adresa de mail pe privat.
piesa e superba, veselico!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
dordia,si copilul meu e la bunici.Te inteleg perfect.Vezi sa nu iti amorteasca mina de la telefon...
violeta, ce faci?