Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_C spune:
Salut!
Sper ca sunteti toate OK.
Eu am ajuns intre timp la 56 kg (- 1kg) si imi propun sa ma intorc cu aceeasi greutate din vacanta (plec de sambata asta intr-o saptamana).
Daca mai este un concurs in septembrie, spun de pe acum ca particip si eu
O saptamana "usoara" si numai bine!
Mik spune:
Cucu-bau !
V-am tot citit fara sa am timp sa va scriu.
La mine situatiunea e urmatoare : ma mentin, chiar daca mi-am serbat ziua (in avans) cu sampanie si tort. Eu nu mai inteleg nimic.
Se pare ca cele 51 de kg reprezinta greutatea mea 'naturala'. Sa-mi traiasca deci aripioarele si suncile.
Felicitari Andreei ca e matusica.
Pupam pe Crystina care a luat examenele si are job nou si placut.
Va pup pe taote in grup.
tumpi spune:
Neata mai spre amiaza.
Desi nu mi-a placut ce am vazut cand m-am suit pe cantar, raportez totusi + 200gr.Asta e aniversarile se platesc in grame sau kilogrameBine ca sunt doar atat
Puskin, bine ai revenit din co.
Andreea flicitari pt nepotel
Tzuni,tare faza cu praful,numai tu puteai scoate asa ceva
-ici
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mamica dulce spune:
Buna dimineata!! Raportez si eu porceste 88.500,adica + 1,5 kg Daca nu cumva faceti alergie la cuvantul asta
eu v-as propune un concurs nou,poate in varianta mai scurta,adica un concurs/saptamana.Asa nu ne mai gandim,lasa ca recuperam noi.Se poate si fara echipe,daca mai vreti o schimbare.+/
Ma gandesc cu groaza ca in doua saptamani e ziua mea si eu,in loc sa slabesc,(sau sa ma mentin) ,ma ingras.
Tumpi,mai zi de aragazul cu inductie ca mi-e o ciuda de mor ca l-am comandata,numai la asta m-am gandit az-noapte. Sotzul e plecat in Polonia acum si oricum nu mai am ce mai face,ca e comandata si dat avansul,acu musai tre' sa-l iau. Eu am incercat sa-i spun ca eu vreau ceran normal,Siemensul ala beton la o mie de parai,ultra-super marfa si ca nu-mi pasa ca trebuie sa monteze cuptorul sub plita,in stil clasic. No...ca e mai bine la nielul ochilor,ca cu inductia fierbe mai repede (cam 30 de secunde,pe probabate) ca aia ca ailalta. Zau ca m-am temut sa nu ma creada toanta,ca el vrea sa-mi ia ceva fain si modern si eu vreau tot ceranul. Dar cat am asteptat si am visat la el,imi vine sa plang de ciuda,parca nici nu-mi vine sa folosesc dracia aia noua.Am probat acasa care dintre cratite ar merge la inductie si e numai un wok de la Ikea pe care il am de 2 ani si l-am folosit o data
Restul-musai noi.
Mor de ciuda ca n-am fost in stare sa-mi sustin dorinta.![]()
Ina,azi maine vreau sa-mi fac programare la doctor si poate prin august sa purcedem la treaba.Am momente cand vreau pe loc,altele,ca acuma,cand nu stiu ce m-a apucat,dar iar..sa dau inapoi nu e bine.Om vedea.
Puskin,bine ai venit inapoi...merci de complimente,am avut o perioada buna dar de o luna fie stagnez,fie ma ingras si cu greu ajung inapoii la 77. Ca naiba.
Zuzule,voi vreti sa va mutati de unde stati acu?
Va pup si va urez la toate o zi frumoasa.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
doroty spune:
Buna dimineata!
Raport: 73 kg. stagnare
Ieri in prima zi de Scarsdale m-am cam abatut dar nu renunt. Prima zi a fost mai grea.
O sa dau raportul de meniu pentru ziua din urma ca acum nu stiu ce o sa mananc azi.
MD Paine Finn Crisp- o felie
2 pirsici
cafea
D doua rosii
un piept de pui afumat cumparat.(e injectat si cu proteine vegetale si conservanti)
salata de conopida cu sunca si maioneza light
2 cornulete cu rahat
C ardei gras
un colt de paine
un pumn de alune fara sare
pepene galben
Andreea, sa-ti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos si norocos!
AnkY, sa stapanesti sanatoasa masina!
Puskin, bine ai revenit din concediu!
Tzuni spune:
Mai, daca pt un concurs de dat jos kile nu va mobilizati, atunci propun un concurs in sens invers. Sa vad cum va inghesuiti! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
doroty spune:
quote:
mamica dulce Posted - 10/07/2007 : 11:39:12
Buna dimineata!! Raportez si eu porceste 88.500,adica + 1,5 kg
Vrei sa spui +11,5 kg!
Tine-o tot asa!
Iata o buna ocazie sa-ti schimbi toate oalele din bucatarie. Dar... parca mai bine e sa-ti schibi toata garderoba.
ina C spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata! Raportez: 65,8 kg. Deci mai mult cu 400 gr fata de rapotul trecut. MA gandesc ca e de la praful pe care l-am inghitit de cand fac renovari...
Revin.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzunica, esti mortala...ma prapadesc de ris.De ce nu te duci tu sa dai o proba la Divertis?Poate ai lucra mai putin si mai profitabil si te-ai plimba mai mult.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
tumpi spune:
mamidulce,e adevarat ca la inductie timpul de incalzire e mai rapid decat la restul(1l de apa se incalzeste in 5 min pe inductie la restul in 9 min)Dezavanajul sunt vasele,sa inteleg ca al tau a luat pe inductie ca e cuporul la nivelul ochilor?fiinca nu mi se pare relvant asta,ca sunt atatea cuptoare care nu tb montate sub plita,
revin,schimb tastatura si revin ca asta n-mi scrie toate literleeeeeeeeee
Am schimbat tastatura,revenind la ce ziceam, eu prefer ceranul,desi inductia e o chestie mai noua, timpul mai scurt,dar oricat as vrea eu sa-mi schimb oalele,nu as face-o pt un aragaz nou.Plus ca tb sa te gandesti si la vasele pt cuptor.
Eu una cand o sa fie sa-mi schimb plita si cuptorul,am sa optez pt ceran si cuptorul cu optiunea PYROLYSE(adica autocuratare, autocuratarea se face la 500gr celsius).Da gata nu-ti mai zic nimic, ca apoi dai vina pe mine cand nu ai sa vrei sa fol noul aragaz
.Oricum gandeste-te ca e un lucru nou,cand ai sa-ti iei si vase speciale pt el, totul o sa fie perfeck pt familia ta![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
doroty spune:
Fetelor care vreti sa mai faceti copii!
De ce trebuie mai intai sa va faceti programare la doctor? Sotii nu sunt disponibili?
Incercati o luna, doua si daca nu iese inseamna ca e problema.