Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 17
ina C spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Raportez si eu stagnare.
Puskin, bine-ai revenit!si asteptam poze
Nastad, nu mai e mult pana joi si-ti vezi puii.
Miag, hai, arata-ti fata si povesteste-ne ce-ai mai papat.
Ina, sa ai o zi mai buna!
Delia, Tzuni,
Mercedes, eu nu-s interesata de un nou concurs.
Dar voi decideti daca va fi sau nu.
Zuzilici, mult spor la cautat casuta potrivita.
Am decis sa incep de azi un fel de Scarsdale pe care il voi slefui putin, pe ici-colo. Sa vedem ce rezultate voi avea peste 2 saptamani.
Meniul:
-cafea
-o felie (poate doua) de pepene rosu, dupa juma de ora o felie de paine prajita
-carne de pui fiarta cu rosii, castraveti
- 2 piersici
- o conserva peste
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
multumesc, mephala.Tu de unde ai atita putere?Sa cresti doi copii mici, sa slabesti aproape 20 kg, sa fii mereu proaspata...si sa mai ai si 33 de ani :))
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Dupa una rece, vine una calda:
De ieri sunt matusa!Sora mea a nascut un Raducu de 3350g si 50cm la ora 5 dimineata.
Raport: 53 kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre ea, felicitari, sa creasca mare si sanatos!
Raducu e cel mai frumos nume de baiat ( am si eu unul acasa )...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
quote:
Originally posted by doroty
Fetelor care vreti sa mai faceti copii!
De ce trebuie mai intai sa va faceti programare la doctor? Sotii nu sunt disponibili?![]()
Incercati o luna, doua si daca nu iese inseamna ca e problema.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)
heeei, frumoaso, oare sa folosesc metoda recomandata de tine si sa scap de cosmarul de a merge la gineco?????
ina C spune:
Se vede ca scriu orice numai raportul nu il dau?
71.5 kg, + 0.500 kg ( noroc ca nu e electronic, s-ar putea sa fi iesit mai mult )
dordia2000 spune:
Hop si eu la raport....favorabil 83.1 kg cu tot cu nunta mea asa ca ma declar multumita.
Felicitari Matusicii si sa-i traiasca minunea de nepotel!!!
Gata fug ca am o gramada de treaba! Va poop si lasam
pe diseara!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
vin si eu cu raportul acum, ca diseara nu stiu daca intru.
66,4 kg , deci -0.600 kg. . Ma declar super multumita, mai ales ca am atentat la interzise, deci se poate, nu? Totul este sa tin situatia sub control. Si daca mai pun si faptul ca nu am mers la sala de la inceputul lunii.....
Andre_ea ai perfecta dreptate. Nu este usor ceea ce ati patit, dar eu am spus-o in ideea a ceea ce am suferit saptamana trecuta cu colega mea, si inca mai suferim.
Apropo sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos si norocos.
Acum va las ca am treaba.
Pupici
Delidana spune:
Buna dragelor,
Tocmai am venit de la sala unde am "activat" o ora. Mai mult nu am putut ca mi s-a facut rau de foame, brusc, asa ca a trebuit sa intrerup.
Andreea, felicitari pentru nepotel, sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos. ![]()
Crystina, important este sa iti placa tie, restul nu mai conteaza. ![]()
Mik, eu zic ca la 51 kg esti numa' bine. 
Roxa-boxa, pe unde esti?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Bey, da' pustiu pe aici....
Am calcat strimb azi cu 2 bomboane de ciocolata, dar nu-mi pare rau, simteam ca mor daca nu maninc ceva dulce. 
Crystina, iti dai seama ca bomboanele uitasem sa le mentionez. 
Imi astept pedeapsa de rigoare.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Si eu am calcat prin strachini, m-a lovit pofta de dulce (of, de ce m-am starnit cu toate dulcegariile de ziua mea???) si am mancat niste musli cu fructe uscate, vreo 3 pumni...
Ina, sa stii ca cel mai greu e sa ai 33 de ani! :)
Delia, tu cati ani implinesti in noiembrie?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
mamica dulce spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
mamica dulce Posted - 10/07/2007 : 11:39:12
Buna dimineata!! Raportez si eu porceste 88.500,adica + 1,5 kg
--------------------------------------------------------------------------------
Vrei sa spui +11,5 kg! Tine-o tot asa!
Iata o buna ocazie sa-ti schimbi toate oalele din bucatarie. Dar... parca mai bine e sa-ti schibi toata garderoba.
AI dreptate..,am gresit prefixul,din viteza tot cu 8 in fata am spus,am uitat ca am 78
Suparata foc cu aragazul
Si ca sunt practic doua aparate,pot pune plita intr-un loc si cuptorul in alta camera daca vreau..ce m-a scos din sarite cu chestia asta,mofturi,mon cher,mofturi!!! Si ai dreptate cu garderoba...asa ma bucur ca s-au bagat reducerile in oras,dar supeeer si eu trebuie sa dau 200 de euro pe oale
Hai ca nu va mai stresez cu aragazul meu ,il vad eu saptamana asta si daca chiar nu-mi place,cu risc de divort il dau inapoi
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc

Sora mea a nascut un Raducu de 3350g si 50cm la ora 5 dimineata.