Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 18
tumpi spune:
hai ca esti tare mamica, las ca o sa te indragostesti de aragazul nou.Toate cuptoarele care merg la priza se pot pune separat nu neaparat sub plita,si eu tot sus il vreu ca imi e greu sa ma aplec sa ma uit in el si cand o sa am ditamai burtoiul chiar ca nu mai gatesc
Nu stiu in cat timp se incalzeste, doar ce am citit despre el,ca nu m-a interesat sa vad vreo proba pe viu.Dar asa cum spuneam, ca orice lucru nou e bun,aduce a ceran,inconvenientul sunt oalele.si gata nu-ti mai zic ca am pus destula sare pe rana.
Acum serios vb, nu ai nevoie de prea multe oale, ocupa spatiul,cateva sa se potriveasca la tipul asta si ai scapat de o grija.
Ca sa fiu in topic, eu azi iara am cam papapt aiurea
la micul dejun o cana de cafea si nelipsita mea gouda pe painica speciala
pe la vreo 1 am papat 2 rosii cu putin castravete,vreo 3 ridichi si niste branza frantuzeasca in crusta.
Pana aici totul bine si frumos,dar pe la 3 mi s-a facut foame si pofta de un ou ochi cu niste sunculita pe langa.
Asa ca in seara asta ar tb sa ma pap doar niste supita si sa fac ceva miscare.
Tzuni, unde esti, niste muzica de inviorare ceva?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mimi_dumy spune:
Hello, heloo
la raport : -800g, deci 67 kg.
Target-ul nou este de 62 kg.
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Delidana spune:
Carmen, voi implini 29.
O sugestie pentru lista: Mercedes a venit de la mare, deci ii furam emoticonul cu umbrela. I-l dam inapoi cind se duce iar la mare. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Tumpi,esti o dragutza
Siemensul pe care il voiam era tot cu pyrolise,dar ma consolez ca asta nou are si el un sistem automatic de curatare,cu aburi.
Eu azi am mancat...un castron de floricele si mai bag un iaurt.(plus 2-3 beri la o partida de table cu tata)
De fapt m-a rugat tata sa-i fac cartofi prajiti cu sos din ala de chilli dulce dupa care sunt TOPITA si nu cred ca rezist 
Dar incerc sa ma limitez la cativa.
Pup cu drag toata trupa lui papuc
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
ada_b spune:
Salutare fetelor!
Si eu raman la aceeasi greutate ca data trecuta. 75 kg!
O seara placuta va doresc!
puskin spune:
Buna seara,
Raportul meu de azi: 69.7kg, deci -1.3kg de la ultimul raport.
Multumesc frumos de urari, va
pe toate. Nu prea am timp din pacate sa scriu mai mult, dar ma gandesc la voi zilnic.
Maine plec din nou
, acum ma apuc sa fac ceva bagaje...
Saptamana viitoare nu pot da raportul ca sunt tot pe drumuri, dupa care ma linistesc si imi reiau programul de sala si alergat.
Seara buna,
Ruxandra
violeta70 spune:
Buna seara!
Azi am cam calcat stramb. Dupa ce m-am tinut tare si am mancat un iaurt si 2 piersici (in cursul zilei), plus 3 patratele de ciocolata amaruie, seara (adica 20.30) am mancat niste branza cu rosii (am cumparat din cele "prunisoare") care imi plac, cateva felii de sunca si la final mai ramasesera 2 bucati de placinta cu mere, pe care binenteles le-am mancat. Asa ca merit din plin niste
.
Dar maine este ok, ca voi manca fructe: mere, piersici si seara pepene rosu.
Va las acum ca mor de somn.
Pupici tuturor fetelor 
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Am intrat pe fuga spre pat...sa va salut!
Si...sa marturisesc ca dupa meniul cu piept de pui la gratar, 2 rosii si 2 piersici....a venit patroana ca e ziua ei si a dat o masa la care initial am mancat o rulada de pui cu castravete si nu am rezistat la tona de prajituri si am bagat o tarta cu struguri, o amandina si o jumatate de felie de tort...iar acasa am bagat pepene rosu...deci....
trec din postura de calau in cea de biciuita....asa ca astept!!!
Va poop si noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, ia lamureste-ne: tu ti-ai cumparat masina?
Sau i-ai urat lui Anky s-o stapaneasca sanatoasa? (eu asa am inteles)
Ai dreptate, dar mesajul l-am trimis aiurea si s-a inteles gresit.
Oricum multumesc pentru urari, le voi pastra pentru cand imi voi cumpara masina ( poate peste cativa ani)
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru