Imi puteti recomanda si mie, va rog, o banca ce acorda credite de nevoi personale in conditiile cele mai avantajoase? (7000 euro pe 5-7 ani)
Eu am bb mic si nu pot merge prin toate banicle sa fac simulari si comparatii. Am incercat sa fac pe net, dar nu spun toate comisioanele, taxele si dobanda reala...
Multumesc anticipat
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
unicredit - au si o promotie pt. primele 6 luni; dae e pina in 10%
volksnbank sint scuuuuumpi
bcr la fel
si mai vezi aici http://www.vreaucredit.ro/credite-persoane-fizice/credite-nevoi-personale-fara-ipoteca-C2M0B0-S0P1
Eu am facut un credit la Piraeus Bank, de nevoi personale.
Am luat 8300 eur si pe 10 ani avem rata de 112 eur/luna.
Am fost la mai multe banci dar cu Piraeus Bank am colaborat cel mai bine. In 4 zile am avut banii si am fost la banca de 2 ori sa ducem actele si sa luam banii.
Oricum indiferent de banca toate au cam aceleasi comisioane, unele banci le afiseaza integral, altele le introduc in rata si nu le mai mentioneaza(asa ca sa nu sperie clientul).
Succes in alegerea ta
Nu stiu daca mai e de actualitate, dar dau si eu un sfat! La ABN-Amro ai incercat? Eu am credit de 10.000 pe 6 ani si rata 197 euro. Nu zic ca sunt cei mai buni, dar pe mine m-au multumit. Au insa un mic dezavantaj, cer salariul de minim 200 de euro ( cred, nu mai stiu sigur).Stiu ca au marit perioada de creditare la 8 ani. Eu am luat creditul anul trecut, in lei, din comoditate. La euro sunt mai avantajosi, din cate stiu.