Dilema
Buna tutror,
Am si eu o dilema si ma gandeam ca poate imi puteti da o perere mai ales ca majoritatea dintre voi sunteti experte in domeniu. Pana acum 3 luni ma protejam cu contraceptive pills. Primele doua luni am avut ciclu normal si cam la fix (27 - 28 de zile). Luna asta mi-a intarziat deja vreo 10 zile. Sotul meu zice ca nu avem de ce ne face griji prea mari ca am fost oarecum atenti. Zic oarecum pt ca stiu ca sunteti putin vinovati
.
Ce am observat: am o scurgere albicioasa oarecum destul de abundenta, fara miros. Sunt sigura ca nu e infectie pt ca am mai avut (thrush) si se manifesta altfel. Azi dimineata am descoperit o pata oarecum maronie si ma gandeam ca mi-a venit ciclu dar alarma falsa.
Eu zm intrat oarecum in panica. Adica ma gandeam ca poate sunt insarcinata. Am facut ieri un test si a fost negativ. Nu pot sa zic ca ar fi capatul lumii daca as fi, doar ca sotul meu si cum mine ne gandeam sa mai asteptam din cauza carierelor, etc.
Voi ati avut ceva simptome de genul asta?
Multumesc mult.
Raspunsuri
Alynutza spune:
Daca ai renuntat la pilule, te poti astepta sa apara dereglari ale ciclului. Oricum, daca nu vreti bb acum, trebuie sa fiti atenti si in nici un caz sa nu va ghidati dupa 'calendar'. Dar nu stiu ce sa zic, daca tot nu vine si nu vine, poate ar fi bine sa consulti un medic.
Mie mi-a intarziat doar prima luna dupa ce am renuntat la pilule, pe urma mi-a venit asa cum imi venea inaine sa iau pilule. Daca inainte sa le folosesti aveai un ciclu neregulat si intarzieri mari, atunci considera ca ai revenit la normal.
Kya spune:
Mie in prima luna dupa ce am renuntat la pilule, mi-a venit CM in ziua 41! Din luna a 2-a a inceput sa vina ceas la 28 de zile. Tu zici ca in luna a 3-a ai intarzierea. Nu stiu ce sa spun. Ginecologul mi-a spus ca dureaza cam 2-3 luni pana se regleaza organismul.
Mai incearca cu teste de sarcina, poate nu se pozitiveaza din prima. Oricum succes la ce-ti doresti tu, fie ca e bebe, sau nu.