Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 6
carrie spune:
fetelor de ce nu unim noi cele doua subiecte cu mamici si nemamici de Cluj?
adica sa facem o singura gasca?
ca eu activam de ceva vreme pe cel de la prieteni dintotdeauna si acuma activez in ambele .da mai bine facem big happy family!
Meli sa inteleg ca ai pierdut dopul?ca poate dura si pina la 2 zile pina se decalseaza nasterea!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Raluca spune:
Cristiana, nu-s compatibile discutiile...aici vizeaza mai mult gravidutzele pe cand dincolo e lume cu copii mai mari ....eu ma simt bine aici, dincolo, sincer, nu mi-a placut,intrasem anu' trecut, fara suparare...
M-a prins ploaia cu gheata la volan...nasoala senzatie! Am tras pe dreapta, n-am putut conduce ! Gabriela e O.K. la voi in curte? Cand am venit acasa era piscina in zona blocului vostru, pe sosea, si apa se ducea spre curtea voastra.....
Meli...cum esti?
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
antoni spune:
Carrie-eu nu am vazut nici un dop, sau puteam sa nu-mi dau seama? dar sangerez usor. adica imi patez usor chilotul cu un sange maroniu. asta-i? eu sunt de acord sa ne unim, vom fi mai multe.
pupici la burtici
Meli
antoni spune:
Raluca-uite, m-am mai linistit un pic, ca am pove cu o prietena care spune ca a stat ca si mine cu colul scurtat, aproape sters , aproape o saptamana.deci n-are rost sa numar minutele ca poate mai am multe.cu toate ca ea n-a sangerat.
Felicia- si eu am mari emotii, mai mari decat am crezut ca voi avea. si sunt tare fricoasa...eu ma duc la dr.Cruciat la gine 1.
deci poate ajung si eu maine la papanasi...
pupici
Meli
carrie spune:
Raluca da io nu-s gravidutza, si m-am bagat si aici.probabil ca s-au facut bisericutze...dar sper ca pot face parte din ambele
si ma simt bine peste tot
depinde ce ziceti, era o idee
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
o sa mai pun poze de la botez, deocamdata iaca una haioasa
http://family.webshots.com/photo/2679139660101361752xZwHtg
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
Morgano spune:
Carrie, ce durdulica e Carina. Foarte frumoase pozele :)
In principiu nici eu nu sunt pro-unire cu Cluj rulz, am incercat si eu anul trecut, ca Raluca, insa mi se pare un grup fte unit, fetele se stiu demult, s-au vazut de n ori, e ca si cum ai incerca acum sa intri la mamici cu copii de 2003, care activeaza impreuna de 4 ani... mi se pare nu imposibil, dar greu si pe mine nu ma tenteaza, sincer.
Aici am pronit cumva la drum impreuna, odata cu subiectul, si ma simt fte bine. LA fel am patit si cu mamicile de sept-oct2007, unde la fel nu-mi gasesc locul, dar deloc-deloc, cu mici exceptii nu am nimic in comun cu ele decat o burta cu nr aprox. egal de saptamani In schimb, cu mamicile de nov-dec2005 ma simt tot asa apropiata, de aceea zic ca sunt diferente de potrivire sau nu intr-o atmosfera.
Dopu ala, draga Meli, mie mi l-au scos cand mi-au rupt si mebranele la clinica, si fix ca gelatina maroniu-galbuie, cred ca dc l-ai fi pierdut ti-ai fi dat seama. Io l-am cautat 1 zi intreaga pe chilot si la dush, da' de iese singurel... imi vine sa rad cand imi amintesc, mai ales ca nimic nu puska cu ce stiam si citisem in carti
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
antoni spune:
Carrie- sa-ti traiasca piticele, sa-i pape mama piciorusele grasune. vai ce draguta-i. si eu vreauuuuuuuuuuuuu!o sa-i pap degetelele la pitica mea numai sa iasa. abia astept s-o vad. crezi ca sangerarea pe care o am e dopul? sau ar trebui sa fie si mucus? ca eu mucus n-am vazut
pupici la burtici
Meli
antoni spune:
Ripley- ce draguta puteai fi, s-o cauti
deci nu-i dopul. dar tot e un pas spre nastere. sper ca nu e nasol pt bebe daca am sangerat un pic. ea nu pateste nimic, nu?
ce se mai aude de intalnirea de maine?
va fi sau nu?
Morgano spune:
Pot fi membranele, oricum pt bb nu e nimic periculos, mai ales ca dra ta nu ti-a spus nimic, eu iti repet sfatul meu: odihneste-te, e cred ca cel mai important inainte de nastere.
Da mai, cautam dopu' ala ca bezmetica.... dupa ce mi-am dat seama ca a inceput "distractia" am mai avut timp de vreo 3 dushuri, mi-am facut manichiura, la 3 noaptea citeam in bucatarie, la 7 dimineata alt dush, la 8 am sunat la mama.... al meu sotior pregatit fiind ca e posibil sa nasc muuult mai repede, undeva spre 36 de sapt, cum ajunsesem la fix 40 era deja total relaxat, a dormit de-a rupt toata noaptea, eu nu am mai putut sta o clipa locului, iar oboseala a fost cumplita, mai ales spre finalul nasterii, cum lucrurile nu mergeau bine deloc pt mine, plangeam de oboseala si neputinta, nu mancasem nimic (alta prostie), eram fara puteri.
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)