Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

saraca de tine, te-ai chinuit un pic. mersi de sfaturi,o sa fie bine. abia astept sa-mi vad pitica in brate.vai, mie deja cred ca mi-a intrat instinctul-sau cum sa-l numesti- de mama. asa astept s-o iau in brate.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meli m-am chinuit cam mult, insa se uita cu timpul, in plus, dc as stii ca am cea mai mica sansa sa nasc normal, as lua-o de la capat cu chinul numai sa nu ajung iar la cezariana.... deci nu e asa greu

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

dar n-ai nascut pana la urma natural?eu asa am crezut. daca ar fi sa dai o nota sincer de la 1 la 10 ca si greu, cat ai da?sau poate acum deja nu-l mai vezi asa greu ca ai mai uitat. sau poate si suporti durerea mai bine decat altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, e dezastru, piscina, nu se mai poate circula, sper sa se retraga apa….Sint prizoniera acasa!

Cristiana, ce frumoasa poza….Ce grasunica e Carina!

Meli, am vazut ca ti=ai activat PM, ti-am trimis nr. de telefon. Sa ne tii al current! Tinem pumnii, mami!

Va pup! Sint suparata cu vijelia asta...

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu, pana la urma, dupa 25 de ore, dilatatia mea era tot 4, cu toate chinurile mele si injectiile si manevrele de largire a colului. Dra era cu mana in parul Anei, insa dilatatia s-a incapatanat sa nu apara. Se intampla fte rar, extrem de rar, asa ca nu te speria ca nu ai de ce Acum as da probabil nota 8-9, atunci as fi dat 100

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Oricum, mai tare decat orice m-au deprimat conditiile din clinica privata si comportamentul moasei.
Insa nu am avut de ales, pt ca dra mea merge acolo cu mamicile din cauza ca fiind pensionata de la Stanca nu avea unde merge, deci si tura asta tot acolo nasc, insa macar stiu la ce sa ma astept, iar cu moasa nu am tangente teoretic, iar practic vai de steaua ei dc se ia de mine.

Mergi la inceput

gabi-te anunt, dar acum imi spunea o prietena ca ea a stat asa aproape o saptamana, deci s-ar putea sa mai am mult si bine. mersi de imbarbatare , tare draguta esti.
ripley-ce nasol... tu ai nascut la clinica lui Nanu? si eu m-am dus acolo la inceput dar nu mi-au placut si am renuntat. am vrut sa ma duc si eu la particular, dar nu mi-au inspirat incredere. lasa ca va fi bine, nu-i sigur ca si a 2-a oara va fi asa nasol. poate prinzi alta moasa.multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, cred ca e nasoala asteptarea asta...Important e sa fii optimista! Vestea buna e ca in final iti vei tine comoara in brate!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

da, e nasoala asteptarea, cazi dintr-o stare in alta.cumva va trece, tot asta-mi spun.si abia astept sa-mi vad pitica.

Mergi la inceput

fetelor, eu ma duc sa ma bag in patut si ma uit la tv. pove maine. va doresc somnic usor .pupici
Meli

Mergi la inceput

buna diminetat fetelor!
pe la noi nimic nou, bebit se pare ca totusi nu se grabeste asa de tare cum am crezut, e bine in burtica mai ales pe vremea asta ploioasa
va doresc o zi frumoasa pe cat se poate pe o ploaie, bine macar ca nu-i caldura aia infernala.care va plicti, hai la pove
pupici la burtici
Meli39+Timea-Larisa

Mergi la inceput