Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata...Ce vreme de somn...
Meli tot timpul m-am gandit la tine,ca oare n-ai nascut????
Se pare ca bebelina nu vrea sa se naste de ziua Americii.Dar mai este pana diseara...Oricum si daca te apuca la 10,in 2 ore nasti.
Eu aseara am stat numai la curs,am vazut caseta cu nasterea,mai bine n-o vedeam ...La aerobic n-am stat...ca inca nu-mi revenisem de noaptea trecuta...
Pup burticile!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata! Ce bine ca s-a mai racorit! Ce activitate intensa a fost pe aici!

Meli, te asteptam cu vesti bune!

Cristina, bebelina ta e o super-draguta!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

va anunt fetelor daca se schimba ceva. dar momentan parca am reintrat in normal, adica nici un semn de ceva. asteptam.
Ramo- iti dai seama ca eu in anul asta la facultate ( ca sunt si la stoma in anul VI) am facut garzi si am vazut pe putin 5 nasteri de la o distanta de jumatate de metru ca aveam un prof tampit care tinea neaparat sa ne chinuie... deci...e ok. va dati seama de ce m-am ingrozit. nu-i bine sa vezi prea multe.ata ete.
fetelor, cand nasti, tot trebuie sa mergi in fiecare luna la medicul de familie sa-ti dea hartie ca si cand ti-a dat prenatalul?sau deja intri in concediu de maternitate si rezolva contabila fara hartii?
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineata fetelor! Ce vreme... Meli, din cate am intrebat eu dir de personal, in momentul in care se apropie concediu trebuie sa faci o cerere insotita de ceva adeverinta de la medicul de familie ca esti gravida etc, stie el mai bine exact de ce este nevoie...asta inseamna 63 de zile inainte de DPN.

Oana, am vazut ca ziceai ca nu stii inca ce nume sa dai bebelusei...nici io nu ma pot hotari, in fiecare zi imi place altceva...

Ramo, vad ca suntem cam in acelasi stadiu cu burticile, mai exact cred ca eu sunt mai micutza cu o zi;) Eu azi merg sa imi vad bebelusa

22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neta fetelor si de la noi
Meli cu concediul asta..nu poti intra in CIC a doua zi dupa ce nasti.Trebuie sa ai 42 de zile de prenatal musai obligatoriu.Dupa aia poti intra.Daca ti-au mai ramas zile din prenatal si ieie mai mult de 8 mil atuncea continua cu prenatalul si cand se gata intra in CIC.Si da dupa ce nasti tre sa anunti medicul de familie.De tine depinde daca vrei 42,zile prenatal sau mai multe.Daca nu ai inteles mai intreaba-ma.
MAma da ce ploua pe la noi..am impresia ca-i toamna.
Carrie ..hi.hi subiectul asta s-a largit sa intre si alea cu copii si fara ,si in devenire si pt toata lumea.Mie nu mi-a placut dincolo.ACcu fro 4 ani era mai frumos dar cand a aparut o ideea d egenul cine nu scrie il taiem de lista mi s-a parut naspa.Si io m-am trezit s afac drepatete ca vb ceea scriem cand avem chef si cand simtim nu cand ne obliga cineva.Asa ca am plecat fara regret si am atrerizar aci...
Gagicele ce fac????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

ok:) meli, cred ca m-am imbatat cu apa de ploaie.. tu ai intrebat altceva...

22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Urata vreme la Cluj. Sa nu scoti un caine afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Monica-iti multumesc, am inteles. eu eram curioasa ca in prenatal la inceputul fiecarei luni trebuia sa ma duc sa cer hartie de la medicul de familie. si eram curioasa daca si in concediu de maternitate trebuie sa ma duc in fiecare luna sau numai la inceput.
Kitzy-cum stai cu intarzierea de ciclu?
lasati fetelor, macar nu-i caldura asta mare.hihi, noua nicicum nu-i bine
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele! Ce mai faceti? Meli, ce bine de tine ca aproape ai scapat de burtica si in curand o sa te bucuri de copilasul tau! Nastere usoara!

Fetelor, oare ce se intampla cu mine? Aseara am avut febra 37,3 si frisoane (posibil sa ma fa racit un pic, am stat cam subtire imbracata pe afara si era cam racoare - sper ca asta sa fi fost motivul), dar dupa o supica de gaina fierbinte si un somn adanc mi-am revenit. Ceea ce mi se pare ciudat e ca de aseara parca am simtit un oarecare disconfort in burtica, la efort (cand ma ridicam de jos, cand ma aplecam), nu foarte tare dar...totusi, ceva simteam. Ce poate fi oare? Acum sunt mai bine, mi-e frica doar sa nu fie ceva in neregula cu bebe, sau se poate sa fie normal acest disconfort si sa inceapa sa se mareasca uterul? Cert e ca de duminica au parut si la mine greturile, nu foarte pronuntate dar...au aparut, fara varsaturi doar cu o apatie totala si un chef de somn nebun. Astept sfaturi de la voi.

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Meli pt concediu de maternitate mergi pt inceput la primarie cu actele.Nu mai treci pe la medicul de familie,ca nu mai ai treaba deloc cu el.Din ziua in care ai intat in CIC ai terminat-o cu concediul d ela medic....banutii iti vin in fiecare luna fara sa mai faci nici o hartie.

Mergi la inceput