Va trebui sa dau spaga pt gradinita?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna..din nou!

Anya, multumesc de informatii!

Filiera cu inspectorul scolar e interesanta... La asta nu m-am gandit.. Asa tratez direct cu directoarea, fara "intermediari" gen educatoare sau mai stiu eu.
Acum...Doamne, ajuta!

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Ati auzit de legea cu gradinita obligatorie de la 3 ani?

Ce parere aveti?

Sunt curioasa daca se va abroga,pentru ca asta va insemna locuri la gradinite asigurate si fara plata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Teoretic. Practic n-au locuri la gradinite si nici la scoala pt toata "ameteala" asta. Asa ca eu nu prea cred. Au zis ei ca e obligatorie si grupa pregatitoare la gradinita si nu se intampla asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by cocoloasha
Ati auzit de legea cu gradinita obligatorie de la 3 ani?

Ce parere aveti?

Sunt curioasa daca se va abroga,pentru ca asta va insemna locuri la gradinite asigurate si fara plata......

Cum, legea e deja aprobata si nu stim???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Hai sa fim seriosi...
Chiar credeti ca vor fi locuri la gradinita de stat pentru toata lumea? Nu, in nici un caz.
Singura chestie buna ar fi ca ar aparea astfel mai multe gradinite particulare care ar practica taxe ceva mai accesibile (sau nu, avand in vedere criza locurilor la gradinite si obligativitatea ei) si astfel poate ar mai "migra" copiii de parinti cu ceva mai multi bani. Si astfel ar face loc celor care nu-si permit acest lux.
Pf...asta ar fi o speranta!
Asta e parerea mea...

Luisa, mami Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

multumesc pt lamuriri,anya.
lista asta de asteptare e oficiala,adica pot sa ma duc la gradinita si sa spun ca vreau sa inscriu copilul pe lista de asteptare?

Mergi la inceput