Nikitta mioritica
Raspunsuri - Pagina 7
belutza spune:
quote:Daaaa , suntem in criza de subiecte . Chiar ca nu mai avem ce sa barfim
Originally posted by wonderful
Buna seara!Gagici,chiar suntem in criza de subiecte de vorbim atata de balabusta asta lipsita de orice,mai puti kile si tupeu.
belutza
hannen spune:
Doamne fereste,asta nu-i normalaaa la cap!!!
Si ce tot are bre cu urmaririle astea,soarele o urmareste,iubiti inchipuiti o urmaresc(sau o urmareste,nu stiu cum sa-i zic)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
moniboni spune:
chiar daca subiectul e vechi, nu m-am putut abtine sa nu impartasesc cu voi...
http://www.protv.ro/stiri/portret-www-protv-ro/portret-www-protv-ro-nikita-viata-si-opera.html
mamica de rockerash
Anca Wish spune:
M-a distrat un comentariu de pe site-ul Protv-ului
Cica: "Sa-i puna o lamaie in cosciug ca sa nu-i fie greata pamantului" sigur, poate prea rautacios si macabru, dar daca te uiti in dex la prostie, sigur e poza ei acolo.
Nu e vina ei, e vina celor care o promoveaza. Ea, saraca, atata stie.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Pe asta il stiati?
http://blog.voce.ro/2007/05/03/nikita-care-este.html
as vrea sa-l vad si eu .. dar nu-l mai gasesc.. despre ce era .. ca sa pot da cautare pe google?
mare-i gradina lui Dumnezeu!
s-auzim numai de bine! si
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by hannen
Doamne fereste,asta nu-i normalaaa la cap!!!
Si ce tot are bre cu urmaririle astea,soarele o urmareste,iubiti inchipuiti o urmaresc(sau o urmareste,nu stiu cum sa-i zic)
Paranoia voiai sa zici?
Nu e vina ei ca e are IQ-ul din categoria pana; mai mult nu poate duce, saraca! E vina celor care o arata pe sticla si o pun pe pidestalul Regatului Prostiei si a multor altii, care ii aduc flori la picioare vazand-o drept model de urmat.
Si pe alte meleaguri exista ceva asemanator: www.valeriamarini.it/" target="_blank">Valeria Marini :mai slefuita, ce-i drept, si cu IQ-ul din categoria pana+.
blue eyes spune:
asa e, arata bine; arata si ea ce are, ca undeva tot trebuie sa aiba si ea ceva...dar cand deschide gura, mai bine lasi televizorul fara sonor.