Nikitta mioritica
Raspunsuri - Pagina 6
belutza spune:
:)))) . Da , dar femeia e plina de ea . Multumita pana la cer si-napoi.Ai vrea tu wonderful s-arati ca ea . O invidiezi.
belutza
szaboali spune:
belutza si wonderful haideti mai nu o mai invidiati pe balena asta ca nu o sa poata dormi in noaptea asta
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
liliac1 spune:
Mie chiar mi-e simpatica. Dar mai are mult de lucru pana ajung in fan clubul ei
Pai cum m-as mai distra eu daca ne baga astia pe ecrane doar Patrulesce??? Asa...dupa ce ma uit la Nikitika, imi creste increderea in mine, ma face sa ma simt extraordinara
E saraca cu duhul, dar sunt altele si mai si, care au o parere cu muuuult mai buna despre sine decat mioritica noastra. Si care au avut o copilarie normala...
Iar lumea este atat de diversa incat nu ma mai mira nimic.
mira_m spune:
Citind subiectul asta, mi-aduc aminte de un vechi proverb romanesc care zice asa - Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul...
Ii vine manusa, Nikitei, nu-i asa?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza spune:
quote:HAHAHA . Super tare mira . Chiar ca-i vine manusa nikitei.
Originally posted by mira_m
Citind subiectul asta, mi-aduc aminte de un vechi proverb romanesc care zice asa - Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul...
Ii vine manusa, Nikitei, nu-i asa?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza
saphir spune:
quote:
Originally posted by diacrina
Pentru cei care nu a vazut filmuletul cu Nikita, dar vor sa-l vaza si sa se oripileze... il gasiti acilea:
http://blog.voce.ro/
Mult succes celor care au probleme cu stomacul, sau sunt bolnavi de inima...
Intr-adevar, Nikita este o femeie-barbat-bine superba.
Eu sa mor de ras, numa` acum am vazut clip-ul asta.
Nuuuuu, eu cred ca cei de Acasa fac un mare misto de ea,doar ati auzit comentariile reporterului, da la cat e de prosta, pur si simplu nu-si da seama .
Revin, ca tot urmaresc reportajul: cred ca a crescut nivelul marii cand s-a aruncat balena asta in apa, tot a scazut nivelul marii, cred ca ar trebui sa revina astia cu reportajul
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
MihaelaV spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Penibila asta a aparut ca o zaluda si la mormantul baiatului ala care s-a sinucis;bocea si jelea si blestema ca o apucata .pt. reclama,of course.
Am vazut si eu emisiunea de la OTV cand a sunat si le-a zis parintilor lui Bogdan ca ea s-a dus la mormantul lui si a stat acolo pana la miezul noptii. Apoi a spus ca il cunoaste pe Dragos Vasile, ca a copilarit cu el in zona Turda si ca in blocul in care locuieste el, ea se iubea cu prietenii ei de atunci. Cand au inceput invitatii sa spuna ca Dragos e din Targoviste si nu avea cum sa copilareasca cu el pe Turda a lasat-o mai moale si a inchis telefonul
wonderful spune:
Buna seara!Gagici,chiar suntem in criza de subiecte de vorbim atata de balabusta asta lipsita de orice,mai puti kile si tupeu.