detalii gradi IOANA?
Buna ziua!
Are cineva detalii, va rog, despre gradinita particulara IOANA de pe Dr Staicovici (Opera Center)? M-ar interesa cam tot ce stiti, inclusiv detalii pret... Neocupand un loc la gradi de stat ne indreptam atentia si spre particulare, iar aceasta gradi ar fi in drumul meu spre serviciu.
Va multumesc
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Raspunsuri
anca_vlad spune:
eu gradi ioana am vazut-o anul trecut cand l-am inscris pe vladut la gradi, am vazut mai multe gradi in ziua respectiva, dar la ioana au fost cateva aspecte care nu mi-au placut!
1. scarile dintre salile de clasa si sala de mese.
2. faptul ca in aceasi sala copii se joaca si dorm.
3. curtea nu mi-a placut de loc!
nu imi mai aduc aminte alte aspecte, care nu m-au incantat.
pretul mi s-a parut ok si parca in pret era inclus transportul!
eu in ginal l-am dus la rainbaw kids tot in cotroceni pe general dragalina!
mihaela_2 spune:
Buna ziua,
eu am fetita inscrisa la Ioana si sunt f multumita .Mancarea este f buna este pregatita acolo, pot sa spun ca am cerut odata masa de pranz a Crinei fetita mea la pachet am gustat-o si noi f buna, personalul este Ok , a invatat f bine lb engleza s-a vazut si la serbare apropo serbarile sunt f frumoase exista in primul rand comunicare intre noi si educatoare , directoare fetita mea merge cu placere acest lucru este f important pt noi ea a mai fost la alta gradi tot in zona nu vreau sa dau numele si am avut probleme de acomodare . Oricum eu iti recomand cu placere Gradi Ioana .
anca_vlad spune:
eu despre gradi iaoana am spus ce numi-a placut in urma vizitei ce am putut vedea la o singura vizita, cred c aparerea mihaelei conteaza mult mai mult pt ca e a re deja expeienta unui an in care copilul a frecventat gradinita!
mirunni spune:
Buna, Mihaela 2, si eu am baietelul la gradi Ioana, dar parerea mea nu este la fel de buna. Al meu merge din martie acolo, dar nu ii place.Am impresia ca la acea gradinita parintii se cunosc intre ei, probabil de la serviciu, iar copiii de asemenea sunt in "gasca". mihai si acum este privit ca un intrus, izolat de colegii lui. El sufera foarte mult, din cauza asta nu este nici disciplinat, in fine e posibil ca doamnele de acolo sa faca diferente intre copii. Nici nu stiu daca sa il mai duc de la toamna, mi-e teama ca isi va pierde increderea in el daca ceilalti il resping.Mancarea e buna, intr-adevar, cam inghesuiti copiii in gradinita,in ce priveste invatatura nu pot sa spun ca am remarcat progrese fabuloase la al meu. Si iar ma gandesc ca daca aveam "recomandare" poate lucrurile ar fi stat altfel.
mihaela_2 spune:
buna dragele mele ,
raspund acum pentru mamaica lui Mihai de la gradi Ioana.
Eu il cunosc pe baietelul tau , l-am vazut de mai multe ori in curte si nu mi s-a parut deloc un copil retras sau care nu are prieteni am vazut ca se intelegea f bine cu copiii .
daca mai il duci pe mihai poti sa ma intrebi ce nume vrei sa stii pe mine .
sper ca te pot ajuta cu ceva.
mirunni spune:
Mihaela 2, iti multumesc pentru raspuns.Ceea ce spui tu suna linistitor pentru mine. Eu nu locuiesc in zona gradinitei, acolo il duce sotul meu care il lasa la usa si il ia de la usa. Sotul e superocupat cu serviciul, asa ca piticu' isi varsa "amarul" in fiecare seara la mine.Alte informatii nu am, si iti multumesc inca odata ca imi spui ceea ce ai vazut tu.Bineinteles as vrea sa mai vorbim, poate discutand cu mamicile unor copii care s-au adaptat mai bine, reusesc sa il ajut si pe al meu sa priveasca gradinita mai in "roz".Dar, pentru ca parerile si framantarile mele de parinte pot fi subiective, poate ar fi bine sa discutam pe PM. Eu mi-am spus of-ul meu personal, nu ar fi corect sa generalizez si nici sa influentez parerea celor de pe forum, mai ales ca gradinita e ok din multe puncte de vedere(se vorbeste in engleza, educatoarele sunt tinere si simpatice, copilul a fost bine ingrijit, nu l-am gasit ud, murdar, nemancat sau mai stiu eu cum)
Iti doresc toate cele bune