50%

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

papadie draga, eu incerc din greu, nu se vede?

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by MissParker

papadie draga, eu incerc din greu, nu se vede?

Felicia

tokma d-aia ti-am zis sa perseverezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pai o sa tot perseverez pana apare alt moderator sa zica ca io am dreptate, ca cu tine in echipa n-am noroc, las' ca tu preferi p-aia de au sange albastru.

Acu' on topic: mie personal imi plac mult postarile inteligente, critice, de bun simt, bine argumentate, inteligibil articulate, rationale si in acelasi timp empatice. Atata vreme cat forumul are destule asemenea postari, am sa perseverez.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by principe

eu cred ca ori noi cei care sesizam aceste lucruri suparatoare trebuie sa avertizam,ori moderatorii sa inceapa sa suspende accesul persoanelor conflictive.

Ai absoluta dreptate dar cum masori "conflictivul" unei discutii, ca moderator?
Mie mi se pare ingrozitor de greu sa fii moderator, mai ales pentru anumite sectiuni din forum drept "cimp de lucru".
Cind o persoana e mai franca, mai dura, mai taioasa ...eu nu o consider neaparat "conflictiva", poate ca unele dintre aceste astfel de persoane cu un curaj "nebun" spun lucrurilor pe nume mai ceva decit altele care se cenzureaza.
Este adevarat, exista si "conflictivi" care scriu oriunde, indiferent despre ce-i vorba, cred insa ca pe acestia ii putem detecta cu usurinta, mai ales prin lipsa de continut a mesajelor din belsug stropite cu acid nediluat sau cu sarcasm diluat prin ultrafolosire.
Si zic: noi putem sa facem diferenta intre acestia si ceilalti, nu?

Sa ne intelegem, scriem pe forum fiindca nu avem cum pierde altfel timpul sau scriem ca sa gasim ajutor ( de orice natura, fie el si scris cu "nuielusa fermecata care pisca'al dracului") si/sau sa-l oferim cind ni se cere?
Urmarim sa "dam bine", sa pastram o imagine "dulceaga" de forumist impecabil sau sa stirnim ceva, sa urnim o piatra dintr-o inima, sa scuturam putin praful ce se va fi asezat poate pe-un suflet tulburat?

Sincer (cum altfel?), daca miine as avea nevoie de sfaturi intr-o privinta nu m-as supara nici cit negru sub unghie sa fiu supusa unei dezbateri conflictive ( principe, nu te supara, tot scriu conflictiv fiindca imi suna nostim, nu am nimic cu formularea asta.)

Mai grav decit sa ti se raspunda in doi peri este sa...nu auda nimeni ce spui!

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cind vorbesc de conflicte ,nu ma refer la polemica sanatoasa ,decenta ci la polemica brodata cu cuvinte triviale cu scopul nu de a ajuta ci de a intimida ,de a rani partenerul.
exemple gasesti o multime .citeste ultimle subiecte inchise de pe acest forum (al flaviutzei,al lui espiritu)shi daca ai timp poti sa mai citesti si in "cariera de la 8 la 17".
eu nu postez sa fiu aplaudata, sa primesc floricele,nici nu multumesc daca cineva este deacord cu postarea mea,nu ma intereseaza sa par"dulcica" ,eu postez ptru persoana care a deschis subiectul. incerc sa fiu cit mai obiectiva shi la subiect,nu imi tratez ranile personale pe subiectul altuia incercind sa refulez propriile-mi dureri,nu ma obosesc incercind sa-i arat celuilalt cit de "mincinos","prost""intersat"este.daca intilnesc un astfel de soi caut alt topic mai adevarat,mai destept...asta ptru ca timpul meu este pretios.daca vad ca am ranit mai mult decit am facut bine, spun pardon shi ma retrag.mi se pare mai educat decit sa vad victima jos shi sa continui sa arunc cu pietre .cine sunt eu? calaul cumva?nu, sunt un simplu membru ca toti ceilalti.
cred ca este suficient sa citim din cind in cind regulamentul D.C.
sunt deacord cu tine ca nu este simplu sa fi moderator pe o pagina de femei, cind apare competitie shi gilceava intre "cine sterge mai bine praful"sau "cine face mai repede menajul"

p.s
am modificat cuvintul "conflictiv" ,posibil pe tine nu te-a deranjat ,dar sigur pot apare altzi utilizatori de englezisme shi sa aiba probleme cu descifrarea mesajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by notquiteso

hm. interesant subiect. ma aflu in postura de "asasinata" a forumului, ca sa nu zic "victima", ca nu ma simt asa.

Ps: eu doar va citesc, nu mai am tupeu sa ma arunc in polemici.

Alexandru, tati de copil perfect
Nu cred sa fi vazut vreodata ceva mai frumos decat copilul meu dormind...

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Mie personal mi-e jena sa ma erijez in persoana care da sfaturi. Pot doar sa ma raportez la experienta personala si la bun simt, si de acolo sa incerc sa fac o paralela intre situatii. Insa de cele mai multe ori ma abtin de la comentarii. Intuiesc eu ca persoana respectiva nu vrea adevarul, ci sfaturi competente, semi-profesionale, coerente si proaspat spalate si apretate.
Au fost cazuri in care as fi dat de-adevaratelea de pamant cu personajul deschizator de topic, dintr-un singur motiv: nimeni nu are dreptul sa raneasca pe altcineva, chiar prin omisune. Asa cum exista minciuna prin omisiune, exista si rani facute prin omisunea de a fi acolo, de a face ceea ce trebuie, de a-ti pune copiii intotdeauna pe primul plan. Inainte de tine, de mama, de tata, de sot sau cumnati. Poate ca eu gandesc asa pentru ca dupa multe obstacole am reusit in sfarsit sa am un copil si "mi se pune pata" cand vad mame care nu realizeaza ce miracole le cresc in batatura.
Postarile mele, spre deosebire de cele ale lui Miss Parker de exemplu ( care intotdeauna este pertinenta si la obiect) poate ca nu sunt intotdeauna cele pe care persoana respectiva vrea sau spera sa le auda. Probabil ca sunt mult mai putin diplomata decat ar trebui, pentru ca lumea sa ramana cu senzatia ca sunt o tipa draguta. Nu sunt draguta. Sunt sincera. Si zau ca mi-ar placea sa vad comentarii sincere, si nu aberatii de raspunsuri.
Pentru sfaturi de-astea, am putea deschide revista cosmopolitan, si gata, am avea toate raspunsurile de aici. "10 metode de a-i reinvia pasiunea". Pasul 1: du-te la coafor. Pasul 2: cumpara-ti balerini si eggeri si du-te in mall sa ingrosi randul mitzelor..Sau sfatul pe care l-am primit eu: du-te in parc, ca gasesti tu ceva de f..ut pe acolo...
Bine, daca toata lumea s-ar raporta doar la experienta personala si la bun-simt, si nu s-ar folosi de anonimat pentru a abera in liniste, forumul ar fi gol, presupun...

Mergi la inceput