Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 29
Bee spune:
Annisia, ma bucur pentru catelusul mic! Offf ce bine.
Nana, eu (Ana mea) sunt cu Huggies de pe la o luna. Mie mi-au placut. Poate sunt eu subiectiva. Dar cu astea n-am avut probleme de iritatii.
AM vazut ca era la un moment dat o discutie legata de apa, spalat, servetele umede. EU am spalat-o pe bubulina mea cu apa de la robinet, nefiarta de cand s-a nascut. Si am sters-o cu servetele umede normale. Si am spalat cu detergentul nostru obisnuit (primele luni, dubla limpezire, apoi am uitat). Iar cu cosmeticalele, n-am exagerat deloc. Cand am vazut ca are pielea ok (vreo 3 luni a fost uscata si se descuama pe burtica), am renuntat si la lotiuni, uleiuri, etc. Gel de dush si atat, acum. Doar la mare am imbalsamat-o bine in crema de soare.
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Andries spune:
mirela este Ms. desprecopii.com
au anuntat un concurs de poze cu gravide, vezi ca subiectul este pe prima pagina la odisee..
Andries
Annisia spune:
Aha le-am vizionat si eu pe gagici. Sunt unele super frumoase. Dar au fratica niste burtihaneeeee.... Foarte dragut ca s-au gandit la asta!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
irina.c. spune:
n-am mai intrat de mult pe aici,va pup pe toate 
Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aha le-am vizionat si eu pe gagici. Sunt unele super frumoase. Dar au fratica niste burtihaneeeee.... Foarte dragut ca s-au gandit la asta!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
am vazut eu de ieri asta cu concursul...dar nu stiu unde se vad pozele....help!:)
urmychance
29
baietelul nostru
Happiness_4_us spune:
Bee, merci de informatii referitoare la scutece. Cat despre spalat, uns si toate cele, mi-a placut mult ce ai scris, parca ma vad pe mine. Exact asta e si ideea mea despre cum urmeaza sa procedez cu Razvanel. Ma bucur ca nu sunt singura.

Terrapin, iti tin pumnii sa te lase contractiile, sa dispara de tot. E tare nasol, tocmai ce am experimentat si eu primele contractii aseara. Ma secau la suflet, asa am adormit. Ufff.
Nana,
29+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Bee spune:
Nana si al meu tot Razvanel e. Razvan Dimitrie.
. Era Razvan dinainte sa-l concepem. Si Anutza, daca era baietel Razvan iesea.
Annisia, ai dreptate cu ce spui. Am exagerat eu cand am spus mintit. Nimanui nu-i place sa fie mintit frumos/urat. Dar uneori, parca in loc de scenarii catastrofice, apocaliptice, ai vrea sa auzi si niste pareri incurajatoare, ca poate chiar daca n-om fi chiar bibelouri de portelan, poate nici numai ia o pauzari puternice n-om fi chiar toate (aici vorbesc in numele meu, care am cam "pus botul" la chestii care s-au amplificat nejustificat in caputul meu, numai din cauza unor vorbe arucate cu cele mai bune intentii. Dar am mai crescut si eu si acum sunt mare si puternica
)
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia