Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nana merci iubita ..
A,tu parca ziceai de detergent...eu lucrusoarele pe care i le-am luat,le-am spalat cu detergentul pe care-l folosesc si eu + Napisan plus(un dezinfectant) si clatire dubla....a,ba am pus si putin balsam...si daca tine treaba,la fel o sa procedez si in continuare..
Slippers ma bucur ca esti mai vesela si ca bebeul tau e un super grasunel,sanatos voinic!
Roxana si distreaza-te la maxim!

Si eu sint pro nastere naurala!....epidurala doar in caz de forta majora.....dar 99% fara!....eu chiar nu cred ca pot fi chiar atit de ingrozitoare durerile nasterii....poate ma insel,dar cum de mii de ani,milioane de femei nasc slava Domnului natural,eu de ce sa n-o fac?

Picca 29 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, la care Z ai fost?

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, daca se pune de o intalnire, eu ma bag .

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ancasilv, habar n-am cat costa, sincer nici nu mi-a trecut prin cap sa mai intreb, atata timp cat mi-am rezolvat problema. Programarea am facut-o la Dinu Alexandru.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si acum sa va intreb si eu ceva.Pana la cate saptamani se poate face eco 3d pt ca am inteles ca dupa cateva sapt nu se mai vede bine.Si nu as vrea sa arunc banii pe fereastra,mai bine cumpar ceva frumos lui bebe.Miltumesc pupici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, la Unirea am fost. Cica mai liber ar fi cel de la Carrefour Baneasa, dar eu azi n-am masina si nu aveam cum sa ajung acolo...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mai fetelor,m-ati bagat in sperieti cu durerile astea.nici nu vreau sa stiu cum o sa fie si ce o sa fie.ma duc la spital cand ma apuca urgia,l-as lua pe sotul meu cu mine dar mii frica sa nu il omor pe acolo si mai departe...o sa ma indrume scumpa mea moasa ce sa fac.

eu una optez ptr. nastere naturala cu epidulara si la spalat poponeata lui bebe cu servetele umede si apa de la robinet.
chiar ieri mi-am cumparat 3 pachete de servetele (erau la oferta) de la gohnson`s.

piccaflor

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor, eu am o cezariana si as fi vrut sa nasc acum natural.Inca nu am vb cu doctorul meu despre varianta asta. De putut stiu ca se poate. Problema la noi este ca vrem sa ne oprim la 2 si nu stiu alta metoda mai eficienta de contraceptie - in cazul meu- care sa dea rezultate, decat legarea trompelor. Dar si despre asta am auzit n variante " ca o iei razna ; ca intri mai repede la menopauza etc".,si nu stim inca daca sa o luam in calcum nici pe asta.
In cazul in care optam ptr legarea trompelor atunci merg iar pe cezariana. Eu una a doua zi dupa operatie, m-am si dat jos din pat , ce-i drept eram ametita dar am tinut motis sa merg la toaleta, ca nu mai suportam sonda. Dureri am avut in prima seara dar au fost suportabile si treceau imediat cu calmante, iar din a doua zi nici vb de dureri. Nu am avut nici drena cum au fost alte fete din salon.
Am auzit ca poti naste prin cezariana dar poti fi constienta in timpul operatiei,insa nu stiu daca la noi se face asa ceva. Daca da, mi-ar place "sa prind momentul "in care bebe o ia prima oara peste fundulet.. Eu voi naste la Maternitatea Bucur, acolo am nascut si prima oara si am fost multumita. Printre viitoarele mamici mai este cineva care naste aici?
Despre cumparaturi, nu am luat inca nimic mi se pare prea devreme pentru asta. Cum nasc la sf de sept, inceputul lui oct, consider ca mai este destul timp pentru asta. Si oricum in afara de carut si pat, voi lua decat stricul necesar, scutece, creme, etc si doar cateva lucrusoare, ptr ca ei cresc foarte repede. Plus de asta mai avem de la primul nascut aparatul necesar sterilizarii biberoanelor si alte cateva lucruri indispensabile in primele luni de viata. Totusi ma rog la DD sa pot alapta.

24+ mamica norocoasa de Alexandra-Nicoleta si de

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Picca, , multzam de grija. Sper sa fii si tu bine, sanatoasa.

Tomasa, eu n-am voie pe coclauri, asa ca iar ratez intalneala.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Myral ma bucur mult scumpa ca te-au mai lasat si pe tine contractiile
Danielle stai linistita,ca si pe mine cafteste fi-miu la greu uneori ....au si ei zile cind vor sa-si terorizeze mamicile...
moldoveanca te referi la ecografia ultimului trim?....aici se face intre sapt 28-32...

Picca 29 + cu Matteo

Mergi la inceput