Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 12

Annisia spune:
Mai fetelor la iul-aug au fost gagici care au nascut in doua ore jumatate, in doua ore... Deci se poate! Yupiiiii!!!! Doar nu o sa fim noi super ghinioniste si sa ne tina fatarea 30 de ore sau sa ne facem franjuri la fofo... Optimismul nu a facut rau nimanui, zic eu. Eu am incredere ca o sa nasc usor si ca nu o sa il injur niciodata pe Yannis ca mi-a rupt aia-n fasii... V-am mai spus, dar voi nu ma credeti neicusorilor, neam... Ei lasa, ca o sa va demonstrez!!!! Na-na-na-na-na-naaaaa (a se citi cantat, nu amenintator)....
Bebe Yannis Edmond in evolutie

Annisia spune:
Hey, ma tot tin sa va intreb si uit... Voi mai stiti ceva de Kay, tipa aia care a nascut o fetita cu multiple mlformatii la inimioara? Mie imi e tarseala sa intru sa intreb. In astfel de cazuri, nu cred ca e prea dragut sa dai cu mucii in fasole...
Bebe Yannis Edmond in evolutie

ancasilv spune:
Uite niste chestii interesante depsre alaptat si nu numai http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=cataloage
Ana, cit costa eco la Euroclinic? Stii acolo vre-un medic bun?
Poze nunta...
anca +25Bb Vladut...

sim_stoian spune:
Despre Kay am citit eu la topicul Sufletul credintei ca o lasa ca vina acasa si ca va fi operata la Boston pe la 9 luni daca vor parintii. Treaba e incurcata pt ca medicii de la Boston cica i-au zis ca speranta de viata e 30 ani (in cazul in care o opereaza). Uita-te la Sufletul credintei la subiectul Rugati-va pt Sonia.
Sim 30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

amar spune:
Anissia super optimismul tau...mai ales ca eu am pe cineva care mereu tine sa-mi aminteasca cat a urlat ea la nastere ,cum a facut pe ea si avea senzatia ca ii baga mana inauntru ii da coloana la o parte si ii scoate copilul... filme horor ce mai ...mai sa fie.... pai mai faceau femeile copii in asa conditii...si ea are 3 buc. Deci...nanananana... si cu dumnezeu inainte
carmen 29s 70% fetita

Roxana_G spune:
Ma speriati cu pregatirile voastre. Eu nu vreau sa ma gandesc la nimic, ce o fi o fi. Numai inconstienta m-a ajutat la prima nastere, ca nici nu stiu cand a trecut. Sper sa pot naste normal si acum, in principiu e ok ca bb e asezat bine, ramane sa vedem cum va fi cu circulara de cordon si cu greutatea. Anestezie...eu ma rog sa apuc sa o mai fac.
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

tomasa spune:
Nana, acolo se prea poate fie alta calitate la scutece, stiu si eu ca afara cele de la Pampers sunt mai scumpe decat Libero. Aici insa, fara urma de dubiu, cele Libero sunt net superioare celor de la Pampers. Nici astea din urma nu-s proaste, eu n-am avut probleme cu ele, nici iritatii, nici altceva, dar mi-au placut mult mai mult Libero. Eu am mers numai pe Pampers de la nastere pana la 1 an si atunci am primit un pachet Libero de la o prietena care scapase de scutec si trecuse la olita, asa ca nu-i mai foloseau. Si am spus wow, cu parere de rau ca a trecut un an din viata copilului si eu nu stiam ca-s mai bune. In fine, acum voi cumpara direct din astea si le recomand cu caldura fetelor din tara. La voi insa, repet, e foarte posibil sa fie cu totul alta calitatea ambelor marci.
Andries, tare ma bucur ca macar tu ai avut parte de racoare. Iar cu treningul sunt sigura ca exagerezi, la cat esti tu de subtirica nu cred in veci ca ti-ai cumparat ceva XL. Te lauzi!
Sim, am fost si eu acum la Z, pe caldura asta. Am senzatia ca trebuia sa mergem de ieri dimineata. Totusi am mai gasit cate ceva pt. cei doi copii... E asa bataie pe magazinul asta cand sunt reduceri, offf!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+
Maria

alinus_25 spune:
Pinacolada bine v-ati intors sanatosi! Nu stiu raul de masina trece cu timpul, sau va avea probleme mereu? Am citit pe undeva ca e de vina urechea interna, cea responsabila cu echilibrul. Pt bb Rares e bun in perioada sarcinii dansul din buric sau execitiile cu bila de gimnastica…dezvolta simtul echilibrului.
Roxana , chiar nu e cazul sa te mai stresezi cu biroul. In fond ai circumstante atenuante. Trimite-l pe individ acolo unde vrei tu, cum vrei tu si spala-te pe maini de serviciu. Ai ceva zile de cand esti la mare dar vad ca inca nu ti-ai intrat 100% in mana cu programul de vacanta. Hai, de maine vreau sa aud numai de zile reusite, sa ma faci sa-mi fie ciuda!
Saptamana viitoare e ziua la al meu pe 10, si tot de atunci plecam si noi la mare. Yuhuuuu!
Mandarinutza , si eu ma gandeam sa-i fac baitza la bebe in baie, insa mi-e frica si de curenti (am aerisire) si parka baia e mai rece, eu ma gandeam sa pun acolo si un calorifer electric pe langa cel de perete, cel putin toamna asta si la iarna.
Bravos, 3 sa fie! Mult spor in atingerea targetului!
Carmenita, vad ca bbii nostrii ssunt cam de-o varsta. Ce ciudat ca si al meu a avut o zi de vanzoleala si de atunci, de vreo 3 zile e tare cuminte. Si in plus parca am un pietroi jos-jos de tot si e tare dureros. Oare s-o fi intors bb cu capul in jos? Abia joi fac 26 sapt.
Voi la treaba asta spuneti ca “a coborat burtica”? Am mai citit ca o cadere marcanta a burticii are loc cu 4-2 saptamani inainte de nastere, cand incepe sa intre bb pe fagas si se schimba complet profilul. Mamicile de bb2, cine m-a lamureste?
mami_25 da repejor fuguta la medic, CM se da cu 24h inainte sau dupa ce ai chiulit deja o zi. Si vreau foto cu compleul dup ace-l cumperi. Te rooooog! Nici eu nu-mi gasesc nimic, dar vreau sa fur modelul si sa-mi fac.
Voi tot vb ca tine mai mult de preferinta mamicilor modul cum nasc, cezariana sau natural. Insa eu cred ca e si politica medicilor, in primul rand in cazul cezarienei bb sufera mult mai putin, e mai putin riscant pt bebe, se efectueaza ziua, nu vine dr noaptea din timpul lui, totul e mai controlat, ca sa zic asa, si in plus ei lucreaza in echipa cu anestezist, trebuie sa cotizezi si la asta, si iote cum manca 2 oameni o paine, si nu doar unul!
[quote]Incep cu sfarsitul... Eu am dat acum doua saptamani (la 28 de sarcina) 1 milion si jumatate. Nu e vorbaret, doar daca il intrebi tu. Eu nu stiu ce sa iti spun despre profesionalismul lui. Chiar in cazul meu a dat un verdict naspa, dar norocul meu e ca am un bebe luptator... Totusi ma duc in continuare la el...[quote]
Annisia despre ce vorbesti? ca m-ai lasat muta.
Si cum ramane cu mult slavita epidurala? Tu chiar esti curajoasa mamicutzo!
Si eu vreau natural, dar cu epidurala nenica!
Amar, ce e aia PDA?
Alinus

Foto cu iubirea mea secreta

tomasa spune:
Si da, apropo de nastere, subscriu si eu, nu va mai ganditi la asta. Indiferent cat va stresati sau nu, tot va veni si tot va trece dupa cum ii e fiecareia norocul. Macar va traiti linistie sarcina. Fiecare avem o toleranta diferita la durere si percepem altfel senzatiile astea. Eu una am nascut o data si nu mi-am pus problema niciodata dupa nastere sa nu mai fac alt copil de frica durerilor. Deci au fost suportabile si se uita repede. Mai greu mi s-a parut alaptatul in primele zile....
26+
Maria

tomasa spune:
Noi nu ne mai intalnim? Ca in curand ne punem pe nascut si nu mai apucam...
26+
Maria