Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu tot natural dar cu epidurala bineinteles. Altfel nu ma mai joc!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu vreau nastere naturala frate. Au nascutara milione de femei asa, doar nu o sa ma dea pe mine gata trebusoara asta. Si apoi cat poate sa ma doara - o zi, doua, o saptamana...???? Eu vreau sa traiesc 2000 de ani, asa ca ce mai conteaza o saptamana in lpus in minus...????
Si eu am probleme cu dormitul. Am mai spus... Pe partea stanga nu poci neam... Ma dore inima de zici ca s-a suit un elefant e ea. Pe partea dreapta ma doare soldul, de la atata greutate ce zace pe el. Pe spate ma sufoc si uite asa ma perpelesc ca berbecul la protap toata noaptea. Al meu, pampaliciul zice ca ma trezesc sa mananc... Le-a spus tuturor ca eu ma duc noaptea si mananc pe furis de parca mi-ar fi rusine de el... Ei lasa ca o sa fie si el gravid si o sa vada cum e... Da, sigur, cand dracu o sa se intample asta???

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salut fetele...intram si noi ca vrem sa dormim pe noi de atata ploaie...
Nu am mai scrs de cateva zile si vad ca ati progresat serios...va spuneam si eu candva de contractii..dar au trecut si cred ca atunci bebe se intorcea cu capl in jos..inca nu stiu sigur da presupun ..voi stipe 10 la consult..
Si eu am inceput sa ma gandesc la modalitatea de nastere..desi aici poti opta..nu-i problema ..dar doctorita mea mi-a spus sa nu cred in basme si in tot ce aud..fiecare nastere si modalitate de a suporta durerile este diferita de la femeie la femeie...ea personal a spus ca asa cum mi-a decurs sarcina este normal..pot incerca nastere naturala pentru ca acum sunt si calmante ,inclusiv PDA, si daca doamne fereste ceva se blocheaza abia atunci se recomanda cezariana..ce e clar durere va fi...dar sa ne gandim ce iese frumos si bine fara durere..fara suferinta..nimic...si creatiile noastre vor fi superbe...
Annisia..parerea mea este ca nu trebuia sa cedezi tentatiei de a lua puiutul acasa..mai ales acum in aceasta perioada...e mai greu apoi sa te desparti de el ..chiar si asaa batut de soarta cum e...poate reusesti sa-l dai cuiva , sau la un padoc...instinctele aterne oricum se dezvolta nu era nevoie de experienta asta...parerea mea...

carmen 29s 70% fetita

Mergi la inceput

Annisia, acelasi lucru cred si eu. Daca Dumnezeu a lasat nasterea asa cum a lasat-o, n-oi fi eu nici prima nici ultima care naste asa. Sper sa nu ma apuce panica atunci aproape.
COnsider ca si refacerea dupa cezariana e mult mai greoaie iar pe mine nici nu va avea cine sa ma ajute, sotul fiind ziua la servici. Asa ca Razvanel va trebui manevrat, luat in brate, ridicat, etc.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

eu o sa nasc natural cu epidulara,daca ma ajuta bunul Dumnezeu si o sa fie totul ok

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Ia uitati ce am gasit aici: http://health.yahoo.com/experts/healthnews/8881/12-pregnancy-myths-worth-ignoring

Poze nunta...

anca +25Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu am trecut printr-o "naturala" si daca s-ar indura cineva de mine as face cezariana (si mi-as lega si trompele, ba mai bine le-as taia sa fiu sigura), dar cu doctorul meu n-o sa pup in veci (doar daca o sta copilul in pozitie nefavorabila, dar si aici sunt slabe sanse ca deja e orientat cum trebuie).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Cu intirziere urez si eu La multi ani pt Cristina Florea,Roxali si Danielle...sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti niste bebelusi minunati si sanatosi!

Eu sint mai bine,n-am mai avut asa multe contractii(adica nu mai mult de 10 pe zi....ca pina-n 10 sint floare la ureche)...
Despre dormit eu dorm si pe stinga si pe dreapta si pe spate....si bebe protesteaza de multe ori indiferent de pozitie...ce sa fac,sa dorm in sezut?:)
Citisem si eu ca e bine sa dormi pe partea stinga,insa sincer cred ca daca ar fi fost chiar asa probleme in cazul in care dormim in
alte pozitii,ne-ar fi atentionat medicii sa n-o facem,nu?
Despre baitza,si eu voi folosi apa de la robinet....servetele umede in cazul in care nu sint acasa....
Iar despre cosmetice,sincer inca habar n-am....pina acum am luat doar o pasta pt funduletz de la Chicco,despre care nu stiu cit este de buna....
Cit despre scutece aici se spune ca cele mai bune ar fi Pampers...eu cred c-o sa incerc mai multe tipuri,dupa care decid care-i marca ce-i prieste lui bebe....

Pupici multi si fug sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Si apoi cat poate sa ma doara - o zi, doua, o saptamana...????
Bebe Yannis Edmond in evolutie

cam sase saptamani in varianta optimista, eu de exemplu la doua luni dupa puteam sa fac sex fara disconfort (adeka ii faceam fata husbandului, dar fara mari figuri) si in forma optima cam dupa juma' de an cand s-a refacut musculatura...

Andries

Mergi la inceput

Tocmai ce am mai citit de Pampersi ca au nu stiu ce lotiune cu aloe vera, care nu este tolerata de unii bebelusi si fac alergie. Off. Ma mai gandesc daca iau si Pampers si Libero sau iau doar Libero si gata.

Piccaflor
, ma bucur ca esti mai bine.
Ancasilv, interesant linkul.
Bai Andries, tu vrei sa ne bagi mortul in casa? Eu nu vreau s ama las influentata. Am 2 prietene f buna, una e in Spania si a nascut natural dar s-a chinuit ca naiba, asta ptr ca nebuna daduse scris inainte ca numai daca nu face fatza durerilor nasterii atunci sa-i faca epidurala, iar cand a apucat-o nascarea era noapte si erau inchise trusele de epidurala, degeaba se razgandise ea , iar cealalta, careia i-am botezat fetitza, a nascut prin cezariana.
Amandoua mi-au zis ca trebuie sa fiu tare curajoasa sa vreau sa nasc natural. Cel putin cea care a nascut natural a zis ca nici sa nu indraznesc sa nasc fara epidurala.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput