Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Cam cu intarziere, recunosc...dar cum suntem novice in materie, abia ne obisnuim cu situatia si cu bebe.
In primul rand, FELICITARI noilor mamici carora nu am apucat sa le urez bebei sanatosi si numai bine: Irinusha, Deni si Mioara , sa va traiasca printesa si printisorii si sa aiba o viata minunata!
Simo , ! cu intarziere, dar numai cu ganduri bune! sa ai un bebe sanatos si nastere usoara!
Si acum vreo 2 vorbe : bebe e frumoooossss! zise cioara si dulce si-mi vine sa-l pup intr-una! e un mancacios de nu se poate, papam la san la greu si cel mai greu e ca papa des pt ca adoarme repede si apoi vrea iar si tot asa...noaptea e mai naspa asa ca am recurs la un compromis : ma mulg , il pun la frigider, ii dau cu biberonul mai mult ca la el nu adoarme si apoi ii mai dau un supliment de lapte praf la urmatoarea masa, ca nu apuc sa mai fac unul. Asa doarme cam 3 ore intre. Cred ca are si putini colici deja, ca mai plange cate-un pic si isi strange piciorusele. Dr ne=a dat deja Ceai pt colici si picaturi si ii mai dau cand e nevoie.
EU sunt ok, de taietura nici nu mai stiu, deja merg aproape normal, cu bebe uiti de toate! am lapte la greu si imi cam da de furca ca ma dor sanii si trebuie sa ma mai si mulg, dar asta nu-i motiv de plans. In spital a fost super, n-am cuvinte pt cum a fost totul ! prima noapte a fost mai grea, ca ma cam durea operatia si mi-au facut mai multe calmante si apoi vineri noaptea am facut furia laptelui, dar m-a ajutat asistenta, mi-a adus o pompa electrica si am scapat destul de usor pana a2a zi.
Cam astea pe scurt despre mine, imi pare rau ca nu am timp sa citesc din urma, si deocamdata o sa intru mai rarut din aceleasi motive!
tuturor!
Ps. va rog si eu sa modificati la listuta : bebe se numeste Filip Gabriel ( ne-am razgandit) si s-a nascut in sapt. 39 fix, nu 37! datele de DPN se modificasera demult, dar n-am mai scris noi ce si cum. multumesc.
Karligutz, uite de aici de la mine pt ce urmeaza :
Multa bafta viitoarelor mamici, sper sa fiu si eu pe faza!
Andicu mami de Filip Gabriel ( 27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
Simo78 spune:
Andicu bine ati ajuns acasa , ma bucur ca ai laptic, iar de acomodat unul cu celalalt, aveti timp de-acum!
Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies
claucia spune:
Andicu bine ai venit acasa! ce bine e sa fi deja trecuta prin tot si sa ai pe bebe Filip in brate nu? Bine ai revenit, acomodare placuta si multi pupici lui Filip. Deja ii are de la mamica lui
36+ Alessia Maria
bb mic
Agri spune:
Buna seara,am lipsit motivat a avut sotul mult de lucru si a lucrat si acasa.
Nu am reusit sa citesc din urma dar o sa o fac...
Mioara felicitari sa fie Doru sanatos si papacios.
Si acum despre mine...VREAU SI EU MAJORETE, daca vrea Karliguta sa le imparta cu mine...Azi am fost la medicul in grija caruia am ramas, ca al meu a plecat azi din tara, am zis sa~l cunosc si io pe om si vorbeam noi si imi zice ok atunci noi mai ne vedem azi si pe 9, hai pe masa si....cand ce sa vezi colul meu este deschis 4cm,asa ca a zis ca daca ma apuca in noaptea asta sa il sun, iar daca nu sa ma prezint maine ptr. internare la 7 ca sa apucam sa punem epidurala... da IO NU MAI VREAU SA NASC am emotii vrea cineva s~o nasca pe fiicamea in locul meu...
AM EMOTII...
Ma duc sa citesc din urma pana nu vine Eva din parc ca dupa aceea nu mai pot.
Va pup si daca nu mai apuc sa scriu nimic in seara asta...o sa sun sa va anunt cand am nascut.
Vio si Eva (27.09.05)
christyne spune:
Wow, bine ai venit acasa Andicu.
Ma bucur ca totul a fost ok la spital. Noi o sa nastem la Medgidia, unde am inteles ca totul e super. Abia asteptam sa ne arati poze cu bebe.
Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)
liadorian spune:
Vio, mult noroc si curaj! Asteptam vesti bune de la tine!
VIO
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 5 saptamani!
Agri spune:
Fetele nu am rabdare sa citesc din urma si a venit Eva de afara asa ca va pup si va doresc o seara linistita.
Va multumesc ptr galerie
Vio si Eva (27.09.05)
jeni71 spune:
Andicu bine ai revenit printre noi cu bebe!!!!!!!!!!!!. Andicu, f bine faci ca ii dai asa sa pape. Normal ca la biberon nu adoarme, ca vine mai usor din biberon decat din san. Si ma gandesc ca in felul asta te odihnesti mai bine si mai mult si tu, nu?
Vio nu-ti fie teama ai sa vezi va fi totul bine, bafta maxima si sa te citim cat de curand ca mamica fericita si cu bebe sanatos si papacios, fara colici.
Am vorbit si eu cu doctorul cu care voi naste, la telefon mi s-a parut superok tipul, imediat cum i-am zis cine sunt stia de mine, nu a trebuit sa explic cine stie cat. Ma duc vineri la control, abea astept.
Sper sa am o noapte linistita si intreaga, ceea ce va doresc voua la toate si viitoarelor mamici si celor care sunt deja mamici.
Jeni34+
brazuca25 spune:
Am riscat azi sa iesim la o plimbarica pana la doctor, dar din pacate neuronul a uitat ca lunea nu are dr program!! Ne-am si dus pe jos! Noroc ca sunt doar 2 statii de tramvai! In fine...ramane pe maine sa vedem gogoshik ca azi nu s-a putut.
Am intrat la intoarcere si in niste magazine pentru bebelushi si am ochit un carucior absolut super! Ne-am indragostit de el! Numai ca se pare ca pe el scrie ca e recomandat de la 6 luni, desi are si pozitie de asezat bb pe orizontala. Deci nu stiu ce sa fac, daca sa il iau sau nu. http://www.reclama.ro/carucioare-copii/carucior-grillo-2936/ Cine are un sfat pt o mamik incepatoare?
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria