Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

deci?
ma tem sau nu ma tem?
vine barza azi, vine maine... dam cu banu'?

karligutza, sapt.40 cu la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!

Mergi la inceput

v-am citit si eu pe toate, ma gandeam sa mai raspund la ce mi s-a aprins beculetul doar...

roxanadum am vazut ca plangi ca nu am zis nimic de filmulete... insa multe dintre noi le-am mai vazut pentru ca am dat de ele pe la inceputul odiseei... dar nu e tarziu sa ne fi adus tu aminte de ele... deci au fost vizionate, dar nu si comentate

Luna greu sa speli rufe, dar mai greu sa mananci. Nu-i asa? masina spala singura, dar de mancat, cam trebe' sa faci tu efortu' asta Sa iti fie de bine!

Irinusha si eu ma intrebam de ce biberon la Amelie? biberon cu laptic de la tine sau lapte praf?

Brazuca faine filmulelete cu miscarile bebelushului in burtica, par foarte reale, dar cum au zis si fetele nu s-au bulbucat bebeii nostri chiar asa tare, or n-am vazut noi... e misto daca poti sa inregistrezi o astfel de faza (cred ca cel mai bine se va vedea cand vor da sa iasa.. cred ca se misca burta f.tare atunci!)

Andutzy eu am facut analizele de trim.III in sapt.31-32. Doar de sange si urina. Secretii nu mi-a luat medicul ginecolog, insa sunt optimista ca stie el mai bine. Cu treaba asta cu strept.B sunt efectiv paralela. Nu imi fac eu griji, daca ditai dom'profesoru' nu-si face. Nu? Acum depinde de fiecare ce medic are si cata incredere ii acorda.

In rest eu sunt bine merci, ma mai contract din cand in cand si astept sa vina BARZA!!!

keep in touch!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karli deci vine sau nu vine?
CUmva te pregatesti sa pleci pe usa la spital dar nu vrei sa ne spui?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

andutzy nu ma feresc .. zic tot!
cand ies pe usa spun si eu la revedere

si apropo de ferit... luna am dat raportu' cu sexatu'... n-am facut nika de frica (frica din aia ca si cum era prima data ) dar si te oboseala, ne-chef, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Irinusha eu tot la Roten Kreuz taxistrasse voi naste pe 11 august(data teoretica)deci e bine ca ai impresii proaspete de la fata locului.Daca vrei si nu te deranjeaza , aici sau pe PM mai spune-mi cum a decurs internarea si cam ce anume te intreaba atunci , cum e la nastere cum se poarta cu tine(ca eu la cat de speriata sunt iti dai seama ca nu voi mai intelege nimic din ce-mi vor spune aia acolo).Sper ca va sta si sotul acolo cat voi naste ,si daca stii cumva cam cate zile se dau aici liber cand naste sotia si daca asta e lege sau fiecare firma e cum vrea ea.
Multumesc mult pentru bunavointa.Ma bucur ca ai nascut tot unde m-am inscris si eu pentru ca asa putem vorbi mai concret.Eu cand am fost sa ma inscriu am vazut o graviduta care se interna si i s-a dat o camasa de noapte din acelea care se leaga la spate , deci asa se da cand nasti sau persoana respectiva nu venise cu ce avea nevoie, cu toate ca vazusem ca avea ditamai valiza cu ea parca pleca in vacanta de aceea te intrebasem daca avem nevoie de asa multe , pentru ca ma stresa ca aia avea asa multe si eu nu...
Iti doresc sa se acomodeze Crisu tau repede cu surioara fara prea multe crize de gelozie (si eu am un Cris da e mai marisor , dar tot mi-a zis ca daca nu-i place de fratesu il bagam inapoi in burta ca uite ce bine e acum cu el acolo si nu la el in camera).
Astept sa-mi scrii cand ai timp.Multumesc.

roxyAlex
sunt in saptamana 35

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Jadi felicitari pentru printisorul tau Vladu!
Vroiam sa te intreb cum au decurs lucrurile la spital.Ma refer la medicul pediatru ,la moase si asistente. Ai cotizat ceva ?Cam cat si in ce moment e mai bine sa-i abordezi ?Pentru bebe ti-a trebuit ceva in plus fata de listuta pe care Cerasela de la gym ne-a dat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Jadi da-mi niste sfaturi despre timpul pe care o sa-l petrec in spital.Eu sant la primul bebe si in plus de asta nu am fost niciodata internata in spital .Te intreb pe tine, pentru ca stiu ca si tu ai nascut la Giulesti si ai mai multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Pupici pe burtici!
Ashera fix problema asta o am si eu cu socrii si cu cumnata. LE-am repetat de N ori ca dupa ce nasc daca vor sa vina in vizita sa vina dar fix la o cafea si atat. Dar pe pariu ca vor veni si vor astepta mese intinsa si cazare(in nesimtirea lor), si e posibil sa -si auda ce n-au auzit never de la mine- sa fie dati afara din casa. Cumnata-mea se si oferise sa vina sa ma ajute si am zis ca nu are cu ce. La prieteni le-am zis dupa ce nasc s-a inchis sezonul de vizite. Si va fi regula pt toata lumea, bebelusul se vede din usa, nu-l ia care cum vrea in brate si la pupat. Cine se supara problema lui, d-aia nu mai pot eu.
Brazuca25, fix asa sunt si eu, as dormi non stop si nu sunt in stare sa fac nimic, Doar as trandavi in pat.
Roxanadum, meseriasa bravo sa traiesti, mi-ai placut cum ai scris TOT.Perfect de acord cu tine.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara fetelor,

Felicitari Mioara!!! sa ai un bebe sanatos si mancacios :)
Fetelor am avut primul accident de masina fara carnet,a incercat sotul sa ma invete cateva tecnici de condus intr-o parcare si din una in alta am bagat masina in zid.
Masina a fost adusa luna asta tocmai din Portugalia 3000 km ca sa o busesc eu aici. Bine ca nu e o masina noua si in cida accidentului inca mai merge.
Am scapat cu totii sanatosi.
Casa mea e in demolari si reparatii. Vreau sa terminam camera nostra si a bebelusei inainte sa nasc. Am mare noroc ca au venit parintii mei, far ei cred ca ma mutam la hotel.
Mama a calcat si a spalat toate rufele la bebe si sunt o groaza iar tata a inceput sa renoveze camera bebelinei.
Mai am 4 saptamani sa pun lucrurile la punct dar nu pot sa fac mare lucru inafara de a da indicatii
.
Va pe toate

stefania sapt.34& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am dormit, m-am trezit si acum ma bag sa fac o baie luuuunga dar nu calda. Mi-a dat sotul veste buna, contra unei sume de bani, vin oamenii si imi monteaza AC peste 2 zile. Ura.

Andra, si daca nu e totul facut ce? Face si sotul, o floricica pentru el dar mai incetisor, cate ceva in fiecare zi, nu-l alerga ca pe hotii de cai ca nu merita. Unde te grabesti? Asa este, este stresant dar ce sa-i faci? Eu zic ca avem timp. Si pana atunci si dupa.

Roxanadum, foarte frumos ai spus apropos de prieteni si rude, bravo. Si nu cu rautate ci pur si simplu. Oricum, 2 saptmani dupa nastere suntem mai crizate, pleaca placenta care a secretat hormoni in nestire, e o cadere foarte puternica hormonala si trebuie sa ne reintram in starea de dinainte de a fi gravide.

Asta am spus tuturora, ca voi fi sigur agitata si stresata, plus ceva in plus: un bebe care reprezinta o noutate absoluta pentru mine, trezit noaptea, ingrijit, etc, full time.
Deci de se vor supara, tot asa le va trece. Pentru ca nu vreau sa le cer scuze cand nu am de ce.

Plus ca bebele va papa dupa un program propriu, sa zicem la 3 ore, dar se poate si mai repede daca nu a papat destul, la cerere, stiu si eu? Si NU doresc spectatori la alaptat. Asta e ceea ce nu imi doresc nici intr-un caz.

Analiza de secretie am facut-o si eu vinerea trecuta, inca nu am luat rezultatul, il iau maine cand merg la medic. Sper sa fie ok, de 3 ori am facut de 3 ori a fost f buna.

Cat despre curatenie, si mie imi vine sa ma revolt cand vad ca nu e totul pus la punct perfect, insa sambata vine cineva la curatenie si asta este. Va fi perfect pentru saptamana viitoare cand as primi-o pe bebe pe joi asa daca vrea si ea. Ca parca vineri e si 13. Nu e rau dar...Friday the thirtheen
La noi era rau sa fie marti si 13

36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput