Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

sunt super tari filmuletele!!!Si la mine misca bebe dar parca nu chiar asa...

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oana, felicitari ptr baietel ! . Andra, nu te mai stresa. Nu trebuie sa faci tu tot. De ce nu chemi o femeie sa-ti faca curatenie ? Ti-ar ramane si sotului timp si energie sa faceti altceva. Eu de saptamana asta imi caut o femeie care sa vina saptamanal si sa faca, curat. Ca si eu am abuzat de saracul sot... . De mamii nu mai stie nimeni nimic ? O fi nascut?

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si la mine misca bebe, cateodata chiar da asa de tare, numai ca face asta cand vrea ea, nu cand vreau eu...asa ca nu stiu cum as putea sa o filmez. Parca simte cand stau sa ma uit la burtik ca deloc nu vrea sa miste. Sta saracu tati si se uita...pana se plictiseste si fii-sa nimik..cum pleaca sau se uita in alta parte, imediat ridica un crac sau da vreun pumn.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

andra, hai sa-ti zic in ce hal sunt eu cu casa...

de vreo trei luni tot renovam si nu se mai termina... saptamana asta cica in sfarsit ne pleaca mesterii... iti dai seama ca e praf peste tot, mobilele si lucrurile sunt claie peste gramada... de vreo saptamana nici nu am unde sa mai intind rufele, daca as spala... azi am bagat o masina de rufe - care sunt inca nescoase din masina - si sotul are misiune sa vina acasa cu un suport de rufe

camera copilului inca nu am aranjat-o... am patutul primului copil, dar este demontat si nu stiu cat ar mai fi de bun.... toate lucrusoarele copilului trebuie spalate si calcate... numai cartile din casa sunt vreo 15 saci

parintii mei nu sunt din bucuresti, fetita noastra de 5 ani este la ei (macar asta e un lucru bun, ca are racoare si e la curte)

mama asteapta sa ii spun cand poate veni sa ma mai ajute la trebi, dar acum daca vine nu are ce face... iar daca vine oricum trebuie sa fiu aici sa vad ce face si unde le pune, ca sa le gasesc dupa aia... iar eu nu mai pot sta un minut in picioare, asa ma simt de greoaie...

sunt stresata cand imi bate cineva la usa... vecina de dedesubt este scriitoare si ne-a facut program sa lucram numai incepand de la ora 10, ca lucreaza noaptea si doarme de la 5 la 10-11 dimineata... oricum a venit din doua in doua zile sa ne spuna cat de tare o deranjam... s-a mai facut si galagie, dar nu am daramat peretii totusi... vineri la pranz a venit sa ne spuna ca nu poate manca din cauza ca se aude galagie la noi... deci sa mai luam iar o pauza...

medicul imi tot zice ca fiind la al doilea copil pot sa nasc oricand, ca deja am 8 luni si aproape 2 saptamani...

iti dai seama ca mi-a trebuit tot calmul din lume si toata rabdarea ca sa trec peste toate...
ce am facut si te-ar putea ajuta si pe tine ca idee... m-am agatat in disperare de ceea ce e bine in viata mea... bebele pe care il astept, sarcina care merge bine, sotul, primul copil... pana si renovarea asta care nu se mai termina... bine ca o facem, anul trecut nici nu visam la ea... si da, bine zicea cineva... nu trebuie neaparat sa vii de la maternitate si sa arunci copilul in patutul lui... ar fi bine sa fie toate puse la punct, dar... nu merita sa te enervezi... cata vreme lucrurile cele mai importante sunt acolo unde si cum trebuie in viata ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Andra de ce sa te tina la spital? Stai linistita ca nu au asa multe locuri si sunt multe bortzosele. Eu am intrat in saptamana 38 si e f bine, sper sa mai stea Bulinutza acolo pana la termen ca vreau sa il fac leutz. Sotul nu se poate descurca pana vii tu de la maternitate? Faci ca Lia - lasi listute pe fiecare usa - f tare ideea! Si subliniezi eventual - "standard de calitate - laborator NASA" Si pe mine m-a apucat panica la un moment dat, mai ales ca daca toate povestim aici de contractii si alea alea ne apuca in grup.
Si eu sunt stresata, dar ce sa fac? Maine vin baietii sa monteze mobila in bucatarie si dormitor. Numai cand ma gandesc ca o sa fie casa mea plana de praf si rumegus Dar chem o femeie pt curatenie si poate mai vine si mama sa ma ajute. Problema mea e ca nimeni nu face asa cum vreau eu - sunt criza mare la detalii, sa curete bine pe la colturi! Nu o s fie asa? Nu-i nimic, dupa 2 zile pun copilul in landou si cat stau eu afara ii pun pe toti la smotru 2! Sa mai dea odata si sa frece luna! O sa imi zica ca sunt nebuna. Si? Sa zica!
Am mai vazut si discutiile referitoare la pupat copilul - pai le zic de la telefon ca o sa aiba timp toata viata sa il pupe ... deocamdata nu! Proaspetele mame sunt cunoscute pt starile putin mai iritate. Eu sunt ca o fiara . Mai vorbesc cu prieteni la telefon si le zic - veniti pe la noi in vizita? ACUM, dupa ce nasc ne mai vedem peste 2 luni! Si ei intreaba mirati - da, 2 luni?? E, nu chiar, dar in prima luna nu e bine sa vina prea multa lume la copil si oricum o sa imi vina neamurile (la neamuri zic ca vin prietenii) . Si gata! ii linistesc pe toti! Ii chem eu ordonat, cand vreau eu, cand ma simt pregatita. Inventez orice: a zis medicul, nu ma simt bine, ne acomodam, va sunam noi. Daca se supara le trece. Consider ca e f important in perioada asta sa imi protejez nervii, chiar daca lezez cateva rude apropiate. Cu siguranta isi revin repede si nu trec prin depresii postpartum. Pe mine deja ma barfesc toate rudele apropiate si f apropiate ca nasc la Euroclinic - si factura o platesc fix din salariul meu personal. Le mai dau un motiv in plus de barfa sa nu se plicti. hai sa fim mai leoaice ca doar trebuie sa ne aparam puiutii!
Vai ce mi-am varsat naduful! Scuze fetelor! Dar

Roxana 37+ cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Irinusha, sa-ti traiasca micutzii! frumoasa povestirea ta! Scuza-mi indiscretia, dar de ce nu ai alaptat-o? S-a intamplat ceva? Nu-mi raspunde daca consideri ca nu e treaba mea...
Brazuca, la fel si nazdravanul meu, daca il vad miscandu-se in burta cu coada ochiului, e bine, ca daca ma uit eu atent, nu mai misca in front
Mai fetelor, voi cand ati facut analizele de ultimul trimestru(sange, secretii, etc)? Nu e tarziu in sapt 36-37 cand vrea nenea doct meu sa le fac?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto nu ne mai povestesti nimic?

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

andutzy eu am o teorie legata de chestia asta...mi se pare ca atunci cand stau si ma uit fix la ea si o "pazesc" sa se miste imi tin respiratia...sau cel putin simte ea in vreun fel ca mi se schimba ritmul respiratiei. De-aia cred ca se ascunde bebe.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by andutzy
Mai fetelor, voi cand ati facut analizele de ultimul trimestru(sange, secretii, etc)? Nu e tarziu in sapt 36-37 cand vrea nenea doct meu sa le fac?[/green]

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru[/b][/font=Comic Sans MS]

Sangele l-am facut la 30 sapt dar secretiile cu cat le faci mai aproape de nastere cu atat mai bine, pentru ca sunt mai reale. Adica daca iese ca nu ai strep B nu prea mai ai cand sa-l faci.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Luna, brazuca, sar'na de raspunsuri!

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Mergi la inceput