Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 28

jadi spune:
Fetelor, eu sincer nu stiu cum mai rezistati pe caldura asta, va compatimesc! A facut bona niste snitele si in bucatarie deja nu se mai poate respira, in casa am AC-ul pe 17 grade si abia reusim sa reducem caldura la 27 de grade!
Ne-am programat si noi sa mergem la pediatru vineri la ora 20.00, pediatra noastra e in concediu si vom merge la colega ei.
Deni & Vlad & Tudor

otim spune:
Ioana75 sigur asta a si fost cauza unei tensiuni putin mai mari , cel mai bine ar fi sa repeti "masuratorile" , si mai lasa serviciul mai liber macar la program redus daca nu chiar concediu ...
Otiliainceput 35+
Laurentiu

brazuca25 spune:
Dar ce s-a intamplat cu Anya??? Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

grati.ela spune:
Arina a trecut prin momente extrem de dificile...Este inca in spital cu mamica ei. Sunt convinsa ca rugaciunile noastre vor ajuta!

grati.ela spune:
Probabil Alina n-a avut nici cand si nici putere sa scrie pe forum...Sunt convinsa ca nu se va supara dak o vom include pe micuta in gandurile si rugaciunile noastre.

nma spune:
deni in prima luna nu vine pediatrul acasa? la mine stiu ca a venit si el si medicul de familie.
am sunat si el la anya zilele trecute si nu a raspuns. speram sa nu fie probleme. ma gandeam ca e obosita.
doamne ajuta sa fie totul bine si sa vina acasa.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

andutzy spune:
Gratiela, multumim mult de vesti. Noi deja ne parpaleam de cateva zile bune ca nu mai stiam nimic de ea. Te rog, daca mai ai informatii nu ne ocoli, promitem ca suntem un grup de mamici puternice, care preferea sa fie informate, decat sa ne ingrijoram ca nu stim nimic!
Asa e, fetele?
Deci, strangem mainile si ne unim gandurile pentru Alina si Arina mica! Le tinem pumnii si ne rugam sa revina repede acasa sanatoase!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Samurai-lady spune:
Gandurile noastre cele mai bune se indreapta spre Arina si Alina.
Fetele care stiu cate ceva,de vor sa ne spuna si noua ce se intampla ce ele.
Samurai-lady 35 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

Ioana75 spune:
Gratiela, multumim de vesti.
Arina, sa te faci bine repede!
Cind am vazut ca Alina nu raspunde la telefon m-am gindit la mine acum 2 ani: 3 zile cit a stat Miruna in perfuzii si nu stiam daca va fi bine sau nu n-am putut sa raspund nimanui la telefon, nici prietenilor apropiati, nici rudelor. Am sperat insa ca nu de asta nu ne raspunde Alina ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ralucapio spune:
Buna burticutze,
Eu am vorbit acum ceva vreme cu Alina (mami de A-uri) si am o mare rugaminte la voi. Atat ea cat si micuta sunt bine, nu stiu exact care a fost problema (o sa ne explice Alina in cel mai scurt timp posibil) dar va rog mult de tot sa nu o sunati. Nu poate raspunde la telefon si nici nu pote da explicatii momentan. Va pot asigura ca amandoua sunt bine si or sa vina repede acasa.
Va pup si va multumesc (sper sa nu va suparati pe mine) 30 si ....