Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 29

ddanagh spune:
Cred ca Valen stie mai multe de Alina. Ele se cunosteau de mult. Cred ca nu ne-a zis nimic pentru ca abia se incepuse sa se nasca beblusi la noi la odisee si nu au vrut sa ne sperie. Insa vorba Andrei mai bine informate decat in ceata.
Ma rog sa fie totul bine si pana la urma Dumnezeu sa le ajute sa revina acasa sanatoase.
Sorina, sincer nici eu nu fac prea mare lucru. Azi am bagat aspiratorul si am spalat vasele. Si atat, e deja foarte mult. Ieri doar ca am gatit spaghetele alea si am fost cu sotul intr-un supermaket sa ne aprovizionam. Seara eram franta. Te pup si sper sa rezistam amandoua pana pe 13. Tu la marea intalnire, eu la control.
Dana S37 + 6 cu
Daria Stefania
AMR 2+ saptamani

otim spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Gratiela, multumim mult de vesti. Noi deja ne parpaleam de cateva zile bune ca nu mai stiam nimic de ea. Te rog, daca mai ai informatii nu ne ocoli, promitem ca suntem un grup de mamici puternice, care preferea sa fie informate, decat sa ne ingrijoram ca nu stim nimic!
Asa e, fetele?
Deci, strangem mainile si ne unim gandurile pentru Alina si Arina mica! Le tinem pumnii si ne rugam sa revina repede acasa sanatoase!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Asa e , ne rugam pentru ele sa fie bine si sanatoase si puternice .
Otilia

ilenutza spune:
Anya, va trimitem ganduri bune si multa sanatate!
dar nici fetele de la piticodrom nu stiu nimic?
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

liadorian spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Gratiela, multumim mult de vesti. Noi deja ne parpaleam de cateva zile bune ca nu mai stiam nimic de ea. Te rog, daca mai ai informatii nu ne ocoli, promitem ca suntem un grup de mamici puternice, care preferea sa fie informate, decat sa ne ingrijoram ca nu stim nimic!
Asa e, fetele?
Deci, strangem mainile si ne unim gandurile pentru Alina si Arina mica! Le tinem pumnii si ne rugam sa revina repede acasa sanatoase!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Andra, sunt perfect de acord cu tine!

Alina, Arina, toate gandurile nostre bune se indreapta catre voi. Sa fiti puternice si sanatoase, sa depasiti orice dificultate!

Mai avem 4 saptamani!

ghinetz spune:
quote:
ghinetz , din ce am inteles eu in mesajele tale , tu porti bustiera acum? E o bustiera speciala de sustinut burtica...sau ce e? Da-ne mai multe detalii..te rugam...
Sorina spuneam de bustiera, nu burtiera. Sau , ma rog, cred ca scrisesem corect in mesaj ca...

Oana

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Ioana75 spune:
Otilia, mersic. Daca as sta acasa, ori as sta pe net, si scaunul de acasa e mult mai putin confortabil decit asta de la serviciu
, ori m-as juca cu copilul ceea ce e mult mai obositor decit ce fac eu la serviciu (adica stau
). Intr-adevar n-ar mai fi drumul cu masina dus-intors, asta ar fi singurul cistig la oboseala.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

estecri spune:
Ne rugam si noi ca mami Alina si bebe Arina sa se faca bine, sa vina repede acasa. Tebuie sa avem incredere ca totul va fi bine!!
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 10 ZILE

ghinetz spune:
ralucapio, multumim ca ne mai incurajezi. Eu mi-am facut multe griji in legatura cu Alina. Sigur ca sunt in rugaciunile noastre si ea si Arina. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi toti copii. Toti. Si mamicile.
Oana 36+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"