Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ce surpriza! Felicitari Cristina! Sa te refaci repede iar bebelusa sa fie cuminte si mancacioasa!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

mai Dana mi-a placut noua regula de 3 simpla... hai, sa o aplicam! deci asa ramane, nu ma supar! eu 2 ore, tu o ora de travaliu si HOP puiutii in bratele noastre!

karligutza, sapt.40 cu la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!

E buna regula voastra! In ritmul asta pana la DNP-ul meu fie-mea o sa se teleporteze direct fara travaliu!!

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cristina, felicitari din inima si bun venit pe lume Ingrid Ecaterina!
Sa fii o fetita sanatoasa, mancacioasa si sa te bucuri din plin de parintii minunati pe care ti i-a ales Dumnezeu!
Multa sanatate, refacere usoara si numai bine!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Cristina, felicitari, sa fiti sanatoase tu si printesa, refacere urgenta si usoara si milioane de & . Va asteptam cu drag acasica si aici pe forum.
Paticut, ca bine zici, noi sa fims anatoase si bebeii, restul nu conteaza. Apoi stii vorba aia gura lumii sloboda, oricum am observat ceva-romanii se rpicep la toate, fie ca e vorba de politica, de aparare si securitate interna, fotbal, nastere, etc. Era intr-o zi pe un post o emisiune unde invitata era un medic ginceolog si explica avantaje / dezavantaje nastere normal versus cezariana. Realizatorul emisiunii care era barbat dadea atatea sfaturi de zici ca nascuse de cel putin 4-5 ori. Deci.........vax pe tot ce zic altii. Tu cu doctorul hotarati !!! Nimic nu e usor, dar in momentele alea, te intareste Dumnezeu, plus te tine gandul ca vei da nastere unei vieti, unui suflet, ca e copilul tau.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
S-a nascut INGRID ECATERINA la 37 saptamani pe 2 IULIE , ora 11.36 PM (adica 23.36). Are 3kg si 45 cm! Ghici cine semneaza?
MAMICA Cristina26!!!!!!!!!

Cristina, felicitari! Mult noroc tie si micutzei INGRID , va veniti repede acasa si pe forum cu pozici pentru noi! Propun ca regula de 3 simpla sa fie exact asta: REGULA! Pentru toata lumea, cu mine in frunte!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Nma, stiu cum e , ca nici mie nu-mi intra singura nici mancarea, nici cafeaua, tigara, etc. Recunosc ca urasc singuratatea!!!!!!!!

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:

uite o surpriza! majoretele au lucrat cu efect pentru surprize!

S-a nascut INGRID ECATERINA la 37 saptamani pe 2 IULIE , ora 11.36 PM (adica 23.36). Are 3kg si 45 cm! Ghici cine semneaza?

MAMICA Cristina26!!!!!!!!!

Bravo Cristina!
Felicitari!
Sanatate multa tie si bebitzei!
Lapte mult si refacere rapida!!!!

karligutza, sapt.40 cu la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!

Cristina ce surpriza! Felicitari mamico, mi-au dat lacrimile de emotie. Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte printesa ta.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Felicitari Vio si Cristina! Sa va bucurati de -ele voastre. Sa creasca mari si sanatoase.

Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 6 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Plec in oras, ca am sedinta cu antrenorul de baschet al lui fiimea. Tuna si e urat, l-as fi trimis pe sotz da am chef dupa, sa bag o saorma si am chef s-o servesc acolo la restaurant la farfurie. Sper sa nu fac pofta !
Revin,

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Voi ati observat ca se naste in gasca?

Felicitari Cristina.O bebica mancacioasa si cuminte

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput