Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by paticut
Multumesc mult Simo draga.
Asta am facut toata sarcina. am inclinat catre o forma sau alta. dar acum ma gandesc ca daca tot a venit bebe pe lume (sau mai bine zis in burtica) cand a vrut al de sus cu toate ca noi il asteptam de vreo 5-6 ani tot asa Bunul Dumnezeu va hotara pana la urma cum va iesi din gaoace. tot ce stiu e ca de-abia il astept sa-l tin in brate sa-i vad mutrisoara de bebe mic, sa-i citesc pe fata zambetele sau incruntarile, sa admir cat de perfecta este o fiinta creata din iubire , pe care o simti atat timp in tine, ca parte din tine si deodata uaauaua!! Esti mama.
Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea pe care mi-a dat-o sa simt si sa astept cu atat ardoare un prunc. un inger. si pe deasupra este si baiat.
paticutcu
rares
Fooooooooooooooooarte frumos scris, da sa pup de un memelon de ori!
Jeni
34+
ghinetz spune:
Waw! Ce de noutati!
Felicitari, Cristina! Refacere usoara si bb sanatos!
Uite si poza cu cosuletul
Oana
36+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Cristina26 sa te bucuri de iubita ta fetita! Multa sanatate si refacere usoara si asteptam sa te intorci acasa repede!
Deni &
Vlad & Tudor
paticut spune:
Multumesc mult Jeni - am scris din suflet si mi-ai dat putere. Daca e natural.. natural sa fie. Sanatosi sa fim noi si puii nostrii.
Felicitari Cristina 26! sa-ti traiasca printisoara sa fie sanatoasa si baftoasa, mancacioasa si iubitoare.
Karligutza - cate pampoane rosii si fluturari de panglici mai asteapta dsoara Karligugurutza? Hai duduta draga....te asteptam cu drag aici...
pupici
paticut
34+ cu
Rares
nma spune:
cristina felicitari pt micuta printesa! refacere rapida!
ingrid bine ai venit!
nico
33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
brazuca25 spune:
FELICITARI cristina 26!

Ce surpriza placuta!
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
A nascut Vio!Acum o ora, bebelusa are 2.700 si 50 cm!
Sanatate si noroc in viata
!
M-a sunat Vio, era intr-o forma excelenta! N-am mai auzit mamica asa vesela la o ora dupa ce a nascut. A nascut foarte foarte usor, in 2 ore, a spus ca nici nu se compara cu prima nastere; si ne recomanda calduros sa nastem la Elias
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Vio

! Felicitari din tot sufletul, sa-ti traiasca bebelusa si sa fie mancacioasa si cuminte. Ioana multam ca ne-ai anuntat.Milly si Andicu bun venit acasa! Asteptam poze cu bebeii frumosi.
Fetelor eu n-am nascut dar acum pot sa nasc. Glumesc. Am fost la cumparaturi cu soacra-mea si gata, am luat tot ce trebuie pentru bagaj plus ca i-a luat soacra-mea cadou nepoata-sii carusel de patut si activity play (saltea pe care sta bebe pe spate si se joaca cu jucarelele). Plus lui fiu-miu ceva chestii de decorat (un tricou ce il decoreaza singur cu acuarele speciale). Deci sunt bine, merg sa citesc din urma.
Luna
33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
nma spune:
jeni e bine cu prietenii, dar din pacate ziua cand sunt singura nu prea mananc. azi am mancat o prajitura, fructe si ceva lapte. am ceva mancare gatita dar nu pot sa mananc singura.
oana e tare dragut cosuletul.
karligutza tu nimic, nimic?
nico
33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
karligutza spune:
mai Dana mi-a placut noua regula de 3 simpla...
hai, sa o aplicam!
deci asa ramane, nu ma supar! eu 2 ore, tu o ora de travaliu si HOP puiutii in bratele noastre!
paticut m-as grabi eu, dar ce folos daca nu se grabeste si ea? karligugurutza e fata co'minte dom'le ![]()
apropo.. curge apa pe mine.. am intrat in casa (fusei la MC cum v-a zis Andutzy ca voiam palariutza (de la 0 la 3 luni) la fetita si tot n-am gasit sa-mi convina!
) si m-am izbit derect in forum.. sa va dau vestea cu Cristina26 care a adaugat acum ca a nascut NATURAL... deci vedeti cat va 'ubesc eu pe voi?! acum ma duc sa fac un dus, o baie
, o ceva... nu ma cautati
ca am treaba cu apaaaaaaaaaa acum

pupicei!
karligutza,
sapt.40
cu
la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!