Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 15

Annisia spune:
Offf, deci tot in septembrie o sa imi vad bebelinul... Ei lasa sanatos si voinic sa fie, ca eu ma tratez cu rabdare... Multumesc de explicatii. Eu credeam ca daca bebe e mai mare, nasti si mai devreme. Totusi, era frumos din partea lui sa vina pe la 38 de saptamani macar... Sper sa nu ma faca sa il astept pana la 40 sau, si mai si, la 42...
Vio felicitari pentru bebelina ta dulce si, nu in ultimul rand, pentru travaliul record! Ai vazut, exact ce uram fetelor de dimineata...
Bebe Yannis Edmond in evolutie

jeni71 spune:
Ilenutza, stai calma si lasa bebele acolo. Si eu am avut cerclaj la prima sarcina, si in momentul in care mi-au scos firele, mi s-a rupt si apa, si s-a declansat si nasterea. E adevarat ca nu e o regula asta, dar in cele mai multe din cazuri asa se intampla. Asa ca mai bine sta bebe la tine in burtica. Mai rabda putin si gata vine bebe apoi.
Jeni34+

nma spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Paticut zau ca nimeni nu te poate sfatui ce si cum in privinta asta. Fetele care sunt pro naturala vor spune ca nu stiu ce patesti tu sau BB daca faci cezariana, fetele care merg pe cezariana vor veni si ele cu argumentele lor....
Cel mai bine este sa te sfatuiesti cu gine...sa te gandesti daca poti duce la bun sfarsit o nastere naturala, sa intrebi gine exact cum se prezinta situatie TA si nu statistici...Nu te gandi neaparat ca este ceva natural sau ca atatea femei au facut-o! Nu ai nimic de demonstat nimanui....nu ai decat sa te gandesti la binele tau si a lui BB! Nu conteaza parerea nimanui decat a ata, si evident sfatul vizat al medicului, repet, la situatia ta.
Orice ai alege, BB va veni pe lume si va doresc la amandoi tot binele din lume!
Simona35+
Matei Hisham
Crash test dummies
paticut cred ca acesta e cel mai bun raspuns.
simo eu nu stiu sa spun asa frumos ca tine asa ca te citez
nico

www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

ghinetz spune:
Vio, sa-ti traiasca bblina!!! Sa va bucurati de ea. sa creasca mare, mare si frumoasa! Te ateptam cu povesti
Simo, ai mai vb cumva cu Lavinia? ce mai face? E tot in spital? O tine pana joi acolo sau o mai lasa si acasa?
Oana 36+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
Eu azi am facut bagajul. maine pleaca sotul de acasa si am zis sa fiu pregatita. Mai am de pus medicamente si creme - ca astea-s la frigider - si cateva maruntisuri. Vreau sa incep sa pregatesc si camera. deocamdata am aranjat patutul/cosuletul lui bb. O sa incerc sa pun o poza.
Oana 36+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

jeni71 spune:
Nma, asa prieteni as vrea si eu sa am, de fapt ii am,. dar sunt departe, ramasi toti in Bucuresti.
Ioana75, mai ai putin.Naspa cu umflatul picioarelor, stai cu ele in sus, papa nesarat, desi de multe ori nu prea ajuta, dar...........deh sfaturi e usor de dat.
Jeni34+

jeni71 spune:
Vio, bravos, felicitari, revenire usoara tie si la bebe sanatate, si lapte mult
Millyyi bine ai revenit!!!!!!!!!!!1
Jeni34+

brazuca25 spune:
Ufff...am prestat umpik in bucatarie si m-a luat nu numai cu calduri dar si cu niste dureri de spate de zici ca ma rup! Dar mi-era pofta de ceva bun, si doar nu o sa ma rog de soacra-mea sa imi faca!
Mai bine ma "sacrific" yo!
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

jeni71 spune:
Paticut, am 36 impliniti.
Iar despre sfaturi de nastere, uite parerea mea. Prima data am nascut normal, nu stiam ce ma asteapta, in primele saptamani dupa nastere, am zis nu-mi mai trebuie copil, cat oi trai. Apoi am uitat...retin ca-mi venea s-o bat si s-o injur pe moasa cand venea sa vada cat m-am dilatat si spunea vai ce dureri bune ai, si mai retin ca am intrebat dupa ce iese copilul te mai doare ceva si a zis toata lumea, NU, si am zis ma mint, dar asa a fost(sau emotiile intalnirii au sters celelate dureri). Apoi acum 3 ani m-am operat de chist ovarian, si am vazut ce greu mi-a fost dupa operatie. Acum daca e sa aleg eu aleg sa nasc normal. Daca doctorul spune cezariana, el hotaraste, dar eu aleg sa nasc normal pt ca m-am miscat mult mai usor dupa nastere decat dupa operatie (si nu am avut uterul taiat), mi-am revenit mai usor dupa nastere (chiar daca era acum 11 ani). Eu asa gandesc, asa simt.
Iar despre sfatuitorii si atotcunoscatorii intr-ale nasterii, da-le pace. Mai bine vorbeste cu doctorita ta si cel mai bine cu ea te sfatuiesti. Impreuna cu ea hotaraste ce si cum sa nasti.
Oricum nastere usoara
Jeni34+

karligutza spune:
uite o surpriza! majoretele au lucrat cu efect pentru surprize!
S-a nascut INGRID ECATERINA la 37 saptamani pe 2 IULIE , ora 11.36 PM (adica 23.36). Are 3kg si 45 cm! Ghici cine semneaza?
MAMICA Cristina26!!!!!!!!!
Bravo Cristina!
Felicitari!
Sanatate multa tie si bebitzei!
Lapte mult si refacere rapida!!!!
karligutza, sapt.40
cu
la purtator
vine vine primaaaabarzaa!!!