Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 14

paticut spune:
Multumesc Ilenutza.
poate ai dreptate. daca imi poti trimite nr. de tel al Chiteascai te rog aici sau PM. cum iti este tie usor.
Pana in w/e nu am avut nici o indoiala ca natural daca se poate e cel mai bine dar uite cum te dau peste cap neamurile, rubedeniile si toate celelalte "fiinte" cu l'experience!!
cum o fi de la Dumnezeu!
paticut cu
rares

ilenutza spune:
ti l-as trimite pe mail dar nu il stiu sau pe pm dar nu il ai activat!
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

brazuca25 spune:
paticut asa aud si eu tot felul de sfaturi despre cum ar trebui sa fac. Eu zic ca ai gandit f bine asa cum ai spus, cum o vrea Dumnezeu! Asa cum am ajuns pana aici cu bine, asa si la nastere o sa dea Dumnezeu cum o fi mai bine pentru bebe si pentru noi. Trebuie sa avem incredere ca indiferent de cum nastem, ori natural ori cu cezariana, totul o sa fie bine!
Mai avem asa putin pana tinem puiutii in brate! Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

oaana spune:
Fetelepentru felicitari.
Bun venit acasa proaspetelor mamici.
Vio felicitari pentru bebe scump.
Ilenutza,curaj pana saptamana viitoare,e mai greu pt. tine,dar mai bine pt. bebe.
Stiu ca intreba cineva de care saltea e mai buna,eu am din iarba de mare,si dupa ce a fost folosita cam la trei copii,arata ca noua.Dar stiu ca e buna si cea din paie maruntite sau iarba d deal.
Azi am facut fasole prajite si icre de fasole,ca stiu ca cel putin 8 luni nu voi mai putea papa,asa ca mi-am facut de cap.
Paticut,imi permit sa-ti dau un sfat,daca tu te simti in stare,de ce nu nasti cu PDA,recuperarea e mult mai usoara ca la cezariana,dar bineanteles ca tu trebuie sa alegi cum crezi ca e mai bine pantru tine.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

paticut spune:
Ilenutza, YM meu este pbogaci asa ca intra pe messenger si vorbim acolo.
eu stiam ca am PM activat - am fost la profilul personal si nu gasesc de unde sa-l activez. M-am tampit de tot in ultima vreme.
multumesc,
paticut 34+ cu
Rares

ilenutza spune:
Paticut ti-am trimis mesaj pe mess si email.
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

estecri spune:
Vio felicitari sa-ti traiasca puiul mic sa fie papacios si cuminte. Tu sa te faci repede bine.Bravo mami ...2 ore? Care da mai putin?
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE

estecri spune:
am uitat sa-mi actualizez semnatura...
AMR 11 ZILE....
si uite asa ma apropii...
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 11 ZILE

ddanagh spune:
Vio felicitari . Sa veniti cat mai repede acasa sanatoase.
Karligutya eu zic asa: daca am aplicat regula de 3 simpla la 2h 1/2 si urmatoarea a nascut la 2h, putem extrapola si tu vei naste in 1h si 1/2 iar eu intr-o 1h. E bun rationamentul?
Dana S37 + 5 cu
Daria Stefania
AMR 2+ saptamani