Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hello din nou pe la pranz!

Felicitari Agri- sa fiti sanatoase, mult laptic si bb cuminte!

IO am dormit 2 ore ca deh, de dimineata am avut de alergat.

He,he fetelor, unde sunt zilele alea cand faceam mancare multa si buna?!!! acu stau si ma gandesc ca ce bun ar fi aia sau aia.In rest, oua, rosii, branza.Aseara am comandat mancare chinezeasca ca eram lihnita.Iar azi am mancat doar o prajitura!

Tre' sa iau masuri neaparat.

Eu nu o sa fol. gel special ci doar spirt si spalat pe maini fff. des cateva minute

Andicu bine ai revenit pe la noi!E mai simplu cu bibe, dormi si tu mai mult dar daca ai lapte fa un efort macar primele 2 sapt pana isi face un program cat de cat.

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Simona in Tudor le-au mutat la casa, acolo unde mai au aparate de ras si nu mai stiu ce.

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Merci de pont, Simo! De-abia nu mai bajbai dupa el pe-acolo, cu toate ca acum nu prea mai ajung prin Gima, ca am Kaufland in Pacurari si e mult mai aproape!

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Paticut zau ca nimeni nu te poate sfatui ce si cum in privinta asta. Fetele care sunt pro naturala vor spune ca nu stiu ce patesti tu sau BB daca faci cezariana, fetele care merg pe cezariana vor veni si ele cu argumentele lor....

Cel mai bine este sa te sfatuiesti cu gine...sa te gandesti daca poti duce la bun sfarsit o nastere naturala, sa intrebi gine exact cum se prezinta situatie TA si nu statistici...Nu te gandi neaparat ca este ceva natural sau ca atatea femei au facut-o! Nu ai nimic de demonstat nimanui....nu ai decat sa te gandesti la binele tau si a lui BB! Nu conteaza parerea nimanui decat a ata, si evident sfatul vizat al medicului, repet, la situatia ta.

Orice ai alege, BB va veni pe lume si va doresc la amandoi tot binele din lume!

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Vio pt papusica, ii doresc sanatate si mult noroc in viata.

Timi
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Vio si sa ai o fata frumoasa si sanatoasa! Sa te bucuri de fetele tale, alaturi de sot si familie!

Milena, bine ati venit acasa! Sa ne arati poze cu cel mic!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Va scriam aseara ca va povestesc vizita la gine. Am fost aseara!
Bebelina nu da nici un semn ca ar fi interesata de lumea exterioara. Ii place la mama in burtica, iar mama (adica moa ) e multumita ca ne apropiem de termen. E foarte activa, precum bebelusii din filmulete!
Colul e putin scurtat, posterior si inchis! Nici asta nu da semne de graba!
Bebelina e bine, da' tot cu fruntea sus si picioarele pe vezica lu' mami (tare-i place sa danseze pe vezica)!
Mai mergem si vineri! Atunci discutam mai multe despre cezariana! Poate totusi face o tumba!
Am inceput sa am emotii legate de nastere! O fi semn ca ziua Z se apropie! De fapt imi fac mai multe griji pentru perioada de recuperare (in caz de cezariana) si de nervii pe care ii voi avea intinsi la maxim! Sper sa nu aiba nimeni pretentii sa fiu rabdatoare si intelegatoare atunci. De obicei sunt, da' nu cred ca am sa reusesc si atunci!

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Paticutzlasa draga gura lumii ca nu o sa conteneasca niciodata.De ce sa nu nasti normal daca se poate, pui si o epi si gata.

cat despre Chiteasca iote un sfat: o suni pe Chiteasca si ii spui ca vrei un eco si ca nu mai ai gasit locuri, ca stai sa nasti, etc.Ma rog, o sa iti raspunda asistenta ei.Si o sa te cheme cel mai probabil inainte de inceperea oficiala a programului.Iti spun din experienta, eu la Victor numai la ea mi-am facut eco.Acum avem abonament Medicover si mi-am facut la Calomfirescu eco.daca nu ai nr. ti-l dau eu.

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by Miillyy

Fetelor, am si eu un moment de respiro si intru sa va salut si sa va multumesc din suflet pentru urari. De asemenea, le felicit pe proaspetele mamici si le doresc bebei sanatosi si mancaciosi.
Noi suntem bine, am ajuns acasa din Ungaria(in aceeasi zi cu Alina.a si scumpa ei Elisa) si incercam sa ne obisnuim unii cu altii.
Cand o sa am timp o sa pun niste poze cu Mihnea Gabriel - minunea lu' mama.

Pupici,

M. si Mihnea Gabriel

bine ai venit. te asteptam cu povesti si poze cand ai timp

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

vio felicitari pt mica minume! refacere rapida, un bb sanatos si mancacios!

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Multumesc mult Simo draga.

Asta am facut toata sarcina. am inclinat catre o forma sau alta. dar acum ma gandesc ca daca tot a venit bebe pe lume (sau mai bine zis in burtica) cand a vrut al de sus cu toate ca noi il asteptam de vreo 5-6 ani tot asa Bunul Dumnezeu va hotara pana la urma cum va iesi din gaoace. tot ce stiu e ca de-abia il astept sa-l tin in brate sa-i vad mutrisoara de bebe mic, sa-i citesc pe fata zambetele sau incruntarile, sa admir cat de perfecta este o fiinta creata din iubire , pe care o simti atat timp in tine, ca parte din tine si deodata uaauaua!! Esti mama.

Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea pe care mi-a dat-o sa simt si sa astept cu atat ardoare un prunc. un inger. si pe deasupra este si baiat.

paticut cu rares

Mergi la inceput