Mancatul in conditii de stres ingrasa dublu
www.hotnews.ro/articol_77334-Studiu-american-Daca-mancati-in-stres-va-ingrasati-dublu.htm" target="_blank">Un articol interesant.
Nu stiu cum o sa reusesc sa ma calmez, mai ales cand sunt nervoasa din motiv ca mi-e foame... Oricum, in ultima perioada, datorita superdietei, nu am mai ajuns in situatia in care sa nu am la mine ceva mancarica sanatoasa tot timpul. Rar mi se intampla sa nu mananc regulat, si sa mi se faca foame.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
Raspunsuri
brendamitran spune:
Prostii...........
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
adi_dalma spune:
Mancatul pe stres face ravii ... sunt exemplu viu.
Mananci mai mult,repede, nu mesteci bine,amestecat, fara sa stii cand sa te opresti...
Este groaznic... nici macar dusmanilor nu doresc asta...
Nu stiu daca mancand aceeasi cantitate de hrana poti asimila mai mult dar eu m am ingrasat f mult in perioade de stres maxim.
Totodata
-cand esti stresat nu faci sport (care te ar relaxa);
-ciocolata si dulciurile concentrate contin nu stiu ce enzime 'ale fericirii'(serotonina parca);serotonina care este secretata de organism si in timpul actului sexual de calitate;
Deci cand esti stresat mai bine faci sex sau sport decat sa papi dulciuri!!!
Sunt si oameni care slabesc pe stres ..de ce oare?? pt ca nu mananca nimic toata ziua... iar cand mananca in sfarsit mananca nu noduri si putin.
Deci .. oameni si oameni.
Eu din pacate fac parte din categoria ingrasatilor pe stres (atentie nu spun ca nu am mancat mult si aiurea-doar stresul mi a dereglat regimul de viata deci si cel alimentar
)
gabi_j spune:
Si eu in perioade de stres am o gramada de simptome ciudate. De exemplu ma umflu ca un balon (desi am scaun ok) - cred ca nu elimin apa, sau asa ceva. De ceva vreme incoace incerc sa fac tot posibilul sa mananc mai cu multa atentie, chiar daca calatoressc sau lucrez mult si sub stres, dar si asa se mai inampla sa nu am efectiv timp sa stau jos, sa imi pregatesc mancarea (incalzit, facut salata etc), si sa iau masa in conditii cat de cat calme.
Apoi mi se unge parul de trebuie sa ma spal tot a 2-a zi. In mod normal ajunge sa ma spal pe par o singura data pe saptamana...
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
kitzy spune:
Eu cand sunt stresata, n-am chef de nimic, nici macar de mancare. Asa ca eu la stres dau jos kg, nu pun.
Gabbriela spune:
totul depinde de fiecare persoana.... mama la stres slabeste groaznic si eu la fel.. tata pune pe el enorm.... si prietena mea cea mai buna pune pe ea la stres enorm
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
iuliana_2007 spune:
Eu daca sunt suparata si stresata nu ma ating de mancare deloc.NU am chef sa fac nimic,nu am chef sa beau nici macar o gura de apa,stau inchisa in mine si ma tot gandesc.
Cred ca ar trebui sa ma supar mai des ca poate mai dau si eu jos niste kile![]()
.Glumeam.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
cristina22 spune:
Nici eu nu pot manca cand sunt stresata.
Deci slabesc pe fond de stres.
Va doresc cat mai putin stres, indiferent daca ingrasa sau slabeste!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
M&M spune:
Eu una slabesc cand sunt stresata, oricat as manca. In schimb cand sunt stresata imi reactivez gastrita!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci