Ileana Vulpescu

Ileana Vulpescu | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

fetelor care iubiti cartile ilenei vulpescu, as vrea sa va intreb daca ati citit: "candidati la fericire", sau "de-amor, de-amar, de inima albastra", sau "viata, viata legata cu ata", deoarece ma intereseaza sa le cumpar, dar inainte vroiam sa stiu si parerea celor care le-au citit.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Eu am citit "de amar.....", e superba... M-am apucat si de Candidati la fericire dar cartea e formata din niste povestioare scurte si triste. Eu cel putin asa le-am perceput.
Urmatoarea pe care o am si vreau sa o citesc e Arta compromisului. Pare faina! Mie imi place tare mult cum scrie tipa asta...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Va recomand tot ce e made Ileana Vulpescu, in special Arta COnversatiei si Arta Compromisului. Ultima dintre ele e inspirata de maica-mea.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

sofia, cum e inspirata de mama ta? ne lasi asa fara detalii...

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Pai i-a povestit mama chestii Ileanei Vulpescu, iar chestile astea au fost inspiratie pentru aceasta carte. Sunt si eu un personaj trecator prin carte...

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

hai, mai, las-o naibii de treaba, pai tu apari in carte si nu spui nimic! ce personaj si despre ce carte e vorba, de ultima ei carte "viata, viata..."
hai, hai, spune tot!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Stati ca tocmai am vb cu mama si am lamurit misterul. Cartea despre care vb eu e "viata, viata, cusuta cu ata". Abia a fost lansata si este vorba despre o prietena de-a mamei, despre care Ileana Vulpescu a aflat prin mama.
Mama apare si ea ca personaj (prietena cea mai buna a eroinei) iar eu sunt copilu lu mama (dahhhh)...Asta este tot.

Restul sunt meritul strict al Ileanei Vulpescu Eu am citit doar cartea de povestiri si ramas bun casei parintesti. Urmeaza sa citesc, in ordine: arta conversatiei, carnetul din port hart si arta compromisului.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Compromisul e o continuare a conversatiei?

Unde as mai putea gasi Arta compromisului, a aparut demult? Cind am fost in iarna in Romānia nu am vazut-o nicaieri...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Multumesc, Sofia, pentru informatie. Numai ca, din pacate, nu expediaza cartile si in strainatate, iar anul asta nu e prevazuta vizita in Romānia :-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ileana Vulpescu este una dintre scriitoarele mele preferate; imi este greu sa fac un top al cartilor ei.. poate Ramas Bun Casei Parintesti este cea mai aproape de sufletul meu. Acum ca scriu despre ea, imi doresc cu disperare sa o citesc din nou. Este o lume atat de colorata si de frumoasa in cartea asta.... si niste lectii de viata si dialoguri superbe.

Ultima ei carte "viata viata legata cu ata" nu o am inca; trebuie sa o trimit pe mama sa o caute... stie cineva la ce editura a aparut?

Editez ca sa-mi raspund la intrebare - Editura Tempus: http://www.librariabucuresti.com/cgi-bin/Carti-Viata-viata-legata-cu-ata-0-2704-261-.htm

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput