Prichindei martie - aprilie 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
andrruzza spune:
roxx, superbe pozele, superbe fetele, ca de obicei! Si ce mare e Ioana Fata de vara trecuta cand te-ai indurat sa-ti arati doar o mana, acum macar apari in intregime, bine ca nu-i facuta poza de la 1 km
zuzule, tocmai ti-am admirat minunile. Mai, ce mare e Bubu! Si frumos foc Ce sa mai zic de Sofia, am uitat ca deja are un an, tot cautam o bebelusha. Si tu arati minunat. Concediu fain sa aveti!
Despre proaspata mamica si Anabela nu mai stie nimeni nimic???
mamacita, va asteptam cat mai repede printre noi!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
daria, voi ce faceti?? Imi e tare dor sa citesc despre voi. Ce face Brien?? Va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Crisa-77 spune:
Nu am scapat nici eu de enterocolita,iar Andrei a racit...,ca sotul meu nu stia unde sa se mai imparta.
Acum suntem mai bine.Va pupacim si multa sanatate.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
pisicuta si matei spune:
Zuzu arati bestial, cand ai slabit asa de mult?!Sa imi vinzi si mie reteta ca eu ma ingras pe zi ce trece.Iar copii sunt absoluti superbi si Sofia este o grasuta si sa nu zici ca Bubu este slab ca mi s-a parut ca arata foarte bine.
Noi sunt mai mereu raciti de cand mergem la gradinita, nu foarte serios, dar ba tuseste,ba ii curge nasul, ba ii curge un ochisor.O tinem numai in Nurofen,sirop de tuse, picaturi de nas, vitamina C .........Speram sa nu ne prinda si enterocolita ca la cat de slabanog este.Nu stiu daca v-am povestit dar la gradinita este flebetea tuturor, de dimineata cand ajungem trebuie sa il imbratiseze toata lumea.Si mi-au zis ca este destept,ca prinde foarte repede,ca este foarte ambitios, ca nici un copil nu s-a adaptat asa de bine la gradinita ca el-este cel mai mic si nu plange niciodata, manaca tot etc etc.Va dati seama ca imi creste inima cand imi zic toatre cele .
Daria sa stii ca si mie imi este dor de voi si de atfel de multe mamici care erau nelipsite.
multi la pitici,mamici si burtici
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamanati spune:
Buna scumpele mele mamici,
Intram si noi repejor pe aici sa salutam fetele si copilasii scumpei.
Mamacita, ce noutate superba! Felicitari pentru Anabela!!! Multa sanatate la amandoua si sa-ti aduca numai bucurii si ea si Alexutzu!
Felicitari mamicilor cu burtici "noi"! Bebei sanatosi si cumintei!
Zuzule, arati super bine! Bravo, mamica! Mai intra pe la piersicute.
Saptamana viitoare venim si noi in Romania. Sper sa ajungem cu bine si tot cu bine sa ne intoarcem acasa.
Noi suntem OK, Camelia se shmechereste tot mai mult. Deja face cate vreo 5-8 pasi nesustinuta.
Dar cam de o saptamana avem mari probleme cu somnu si simt ca situatia iese de sub control. Ziua doarme cam 3 ore (2 dimineata si 1 ora la pranz) iar seara (la 9 -10) nu pot sa o culc!!! O pun la tzati/biberon si dupa ce papa un pic si intoarce pe burta se da singura jos din pat si fuge la joaca! Daca insist sa pun la somn iar tipa si plange iar odata a avut chiar spasmul hohotului de plans. Fuge si ma cearta pe limba ei de ce n-o las in pace, si bate cu palma pe pat. Acum nu mai pot insista ca mii frica! O las sa se joace ceva timp si mergem la somn din nou. Ieri am repetat procedura de 3-4 ori pana cand intrun final la 11.20 noaptea am leganat-o pe pierna de cateva ori si a adormit f repede, dar ... ATUNCI CAND VREA EA!!!
P.S. La semnatura avem pozici si un filmulet nou.
Pupam pe toti,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
andira spune:
Mamanati - ce frumoasa e Camelia, si ce seamana cu tine!
Si eu am avut aceleasi discutii cu Nati, care pana acum 3 saptamani dormea cu mine in pat, dar in 3 zile am dezobisnuit-o si acum doarme in patutul ei, langa al nostru. Credeam ca o sa doarma cu mine pana la majorat, ca n-o sa mai vrea singurica, dar s-a adaptat neasteptat de repede. Are cam aceleasi reprize de somn in timpul zilei, 1h dimineata si 2 dupa masa. Ce pot sa-ti spun e ca nu am fortat-o sa se culce singurica in pat, pt ca urla ca din gura de sarpe si mie mi se rupe sufletul, plus ca intr-o seara mi-a si varsat lapticul.
Insa cand a fost canicula de nu mai puteam respira, cand se mai baga si ea noaptea in mine simteam ca ma topesc. Asa ca ba am luat-o cu mine, ba am mai pus-o in patut si am stat langa ea, cert e ca in una din serile alea s-a foit, s-a mai smiorcait, si pana la urma a adormit in patut. Si de a doua seara n-am mai indraznit sa-i stric bunul obicei de-abia dobandit, si desi ador sa dorm cu ea, am lasat-o in patut.
Eu zic sa nu o lasi sa planga tare, ci sa o convingi altfel.
Pe Irina am lasat-o sa planga putin, ca nu vroia sa se culce fara sa o pazeasca unul din noi, dar avea deja 1 an jumatate, si-ntr-o saptamana deja se obisnuise si ea sa se culce singura, in camera ei.
Poate daca incerci mai incolo o sa te intelegi mai bine cu ea.
mamanati spune:
Andira , merci pentru raspuns. Ce toanta, mi-am vorbit copila de rau si ea scumpa a adormit astazi foarte repede. Si noi ne gandim s-o culcam la ea in patut dar asta se va intampla dupa ce venim din Eforie in septembrie si ne mutam la apartamentul nostru. Casa noua - loc de somnic nou!
PS Sa stii ca n-o las sa planga mult. Spasmul asta de plans s-a intamplat de vre-o 2 ori si incepe foarte brusc si isteric. Prima data mi-a facut asta cand o dezbracam de rochita dupa plimbare a inceput brusc sa planga si nu mai ispira aer. Credeam ca inebunesc. Trebuia so alaptez atunci imediat cu rochita pe jumate pe ea.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
Crisa-77 spune:
Buna,fetelor.Noi nu avem probleme cu plansul.De fapt Andrei nu prea scoate nici un sunet.Iar de plans nu plange la somn pt ca el este somnoros de felul lui.Doarme cam patru ore pe zi (intr-o seria sau 2) si seara de la 11 pana dimineata la 6 cand nu mai putem sa-l tinem in pat asa ca la ora 6 se da trezirea..Vrem nu vrem,ne dam jos din pat si plecam cu el de manuta.
Multa sanatate si pupicei.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
Crisa-77 spune:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?showtopic=1822
PRIVITI AICI:CUTREMURATOR.
POVESTEA NOASTRA
raresionut spune:
Buna, buna
Chiar cu riscul de a incepe mesajul la pranz si a il posta seara, nu mai vreau sa ratez " reintrarea" in viata cotidiana a micilor nostri prichindei.
Noi trecem printr-o serie de peripetii...dar sa incepem cu inceputul.
Rares , aflat in vacanta la munte cu bunica, dupa o perioada de cateva zile a inceput sa prezinte cateva bubite umplute cu lichid pe partea inferioara a piciorlui si pe talpi. Am fost sigura ca e o forma usoara de varicela, dar dupa o perioada, neobservand transformari vizibile pentru cicatrizare si vindecare a acestor bubite, am intrat din nou pe drumul consultatiilor medicale...si se pare ca avem un prurigo. Suntem in tratament si dernajat enorm de mancarimea respectiva.
Acum e acasa cu noi, dar nu va inchipuiti ca i-a fost dor enorm de noi..mai degraba si-ar fi dorit sa ramana la munte.
Rares a facut progrese enorme la olita si in comunicare, deja stim cum ne cheama si cati ani avem( chiar daca e eronata varsta)
Suntem in plin proces de mutat, Rares este proprietar pe una camera super( zicem noi), insa deja ma chinuie ideea cum va adormi el singur in pat.
Mai revenim pe subiect, insa avem si musafiri si chiar vreau sa postez.
Am vizionat fotografii superbe din concediul Roxanei , am vazut o familie draguta foc la aniversarea Sofilinei ( Zuzu), o printesa scumpica ca mamica ei, mamanati, o burticuta demna de admirat ( andruzza), sper ca nu am sarit pe nimeni...
Crissa, Pisicuta, sanatate multa puiutilor vostri.
Va pupam pe toti .
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!