de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 41
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
[/quote]
total gresit,capcaunule.sunt medic dar nu practic pt.ca am exclusiv activitate didactica.
asa cum am mai spus homeopatia am studiat-o pt.mine.am facut o pasiune pt.ea si de aceea ma aprind cand se ia cineva de ea.
dar asa cum este cu medicina in general, fiecare se pricepe,numai ca eu consider ca dupa 2 cursuri frecventate pot sa-mi dau cu parerea si repet NU PRACTIC,nu dau consultatii si de aceea imi permit sa sanctionez pe cei care scot bani categoric nejustificati pana la un anumit nivel.
nu stiu daca ati observat la unii medici ca cu cat sunt mai putin dotati(devotati)profesional cu atat sunt mai lacomi.
d-na despre care am vorbit greseste si poate sa faca rau,sa tac?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denizel spune:
b.nica, multumesc pentru explicatii!
Scria totusi in articolul ala ca, unele tipologii reactioneaza si la administrarea remediilor diluate.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denisabia spune:
Nu inteleg critica asta impotriva homeopatiei , atata timp cat n-ati incercat.Unele persoane chiar au rezultate si folosesc aceste remedii de ani de zile e un stil de viata.Acum cateva luni am urmat aproape 2 luni un astfel de tratament cu solutia diluata , insa l-am oprit din cauza unei interventii chirurgicale care a necesitat tratament medicamentos.Contrar parerilor ca nu iti poate face rau eu am avut o stare generala proasta pe durata tratam. si altele.
Sunt curioasa b.nica ce parere ai de tratat. alopat luat odata cu cel homeopat.Sunt homeopati care recomanda si altii care nu.
b.nica spune:
[quote]Originally posted by denisabia
{quote]
paradoxal,exagerarea simptomelor dupa adm. unui remediu homeop. indica ca esti pe drumul cel bun;daca ai rabdare se observa ca simptomele se duc.
de aceea criticam afirmatiile ca remediile fac rau si pe unii homeopati care recomanda remedii cu pumnul(concret,am aflat ca recomandau cu punga);un remediu pe care il afli dupa o consultatie dificila,trebuie sa-l lasi sa-si demonstreze eficienta si de aceea un homeopat bun recomanda un interval de 1 luna intre consultatii;
regulile de baza in trat. homeopat spun:
-lipsa unui efect dupa 1 luna(aprox.)poate sa arate ca nu este remediul de care ai nevoie;asta nu inseamna ca nu poti sa ai rezultate spectaculoase in 10 min.;
-agravarea simptomelor,indica reactia organismului care raspunde la actiunea trat.;stingerea acestora partiala,ar putea sa indice ca trebuie repetat,eventual,la o potenta mai mare;
-modificarea simptomelor(aparitia unora noi),presupune inlocuirea remediului initial cu altul;
avantajul tratamentului homeopat este ca poate sa fie urmat in paralel cu cel alopat;nu se influenteaza reciproc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by b.nica
regulile de baza in trat. homeopat spun:
-lipsa unui efect dupa 1 luna(aprox.)poate sa arate ca nu este remediul de care ai nevoie;asta nu inseamna ca nu poti sa ai rezultate spectaculoase in 10 min.;
-agravarea simptomelor,indica reactia organismului care raspunde la actiunea trat.;stingerea acestora partiala,ar putea sa indice ca trebuie repetat,eventual,la o potenta mai mare;
-modificarea simptomelor(aparitia unora noi),presupune inlocuirea remediului initial cu altul;
Pe scurt, trial and error.
Uite de asta prefer medicina adevarata, pentru ca experientele se fac pe soareci, nu pe oameni!
Ca-n Romania oamenii sunt tratati ca soarecii prin unele spitale asta-i alta poveste ...
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Desi stim cu totii (in special practicantii de ambele parti ale usii cabinetului homeopatic) ca homeopatia nu poate face rau , si ca un sarlatan inarmat cu nimic ramane cel mult un escroc, un sarlatan inzestrat cu un bisturiu, autoconferita aura de 'medic' si legi ultrapermisive devine un pericol major.
Asa cum a facut'o Dr. Greg Page caruia legea ii permitea sa efectueze mici interventii chirurgicale. Moartea pacientului este investigata de o comisie ... homeopatä compusa din sarlatani similari cu 0 pregatire chirurgicala. Se pare ca verdictul a fost unanim : mortul nu si'a luat vitaminele inainte de operatie.
Fiti vigilenti! In curând si un orasul Dumneavoasträ!
Alin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Xeno, sarlatani sunt peste tot. Si la noi si la ei. Si trebuie sa iti lipseasca ceva, ca sa te lasi operat de un: homeopat, internist, orl-ist sau orice alt medic mai vrei tu, daca acel medic nu este chirurg.