de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 34
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
Llaura un parinte caruia i se promisese vindecarea bolii incurabile a copilului sau, imi spunea ca atunci cind a realizat nereusita, a simtit exact ca atunci cind copilul i-a fost diagnosticat prima oara.
E putin relevant faptul ca a semnat 14 hirtii in care il absolvea de vina pe homeopat.
Tanti Clara de la tine de pe strada are luminite la poarta si e invitata la partiuri cind clovnul DJ Bobo e racit.
Homeopatul cu pricina studiase medicina, avea diplome pe perete si halat alb, cabinet recunoscut de Ministerul sanatatii...etc
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Andrada
un parinte caruia i se promisese vindecarea bolii incurabile a copilului sau, imi spunea ca atunci cind a realizat nereusita, a simtit exact ca atunci cind copilul i-a fost diagnosticat prima oara.
Asta e la categoria lucruri serioase, aici se discuta aproximativ discutii...
Am scris la cititoare despre o carte, "My sister's keeper", o familie cu o fetitza bolnava de leucemie, care a mai facut un copil, dar "la comanda", alegand embrionul dotat genetic in asa fel incat sa fie donator perfect. Pe scurt au incercat cele mai moderne solutii medicale, nici una nu a mers perfect, si exact asa simteau si ei, ca se intorc mereu in acelasi nenorocit moment initial.
Am pus mai sus codul etic al homeopatilor din America de Nord, e acelasi ca si al alopatilor. Inducerea in eroare pe fatza se abate de la acest cod, deci eu zic s-o ignoram; ar fi ca si cum nimeni nu s-ar mai duce la medic pt ca n% din medicii romani iau spaga.
Eu una mai degraba as face un copil programat decat sa beau apa chioara diluata nustiucum. Sustin un singur lucru, si anume ca unele batalii nu isi au rostul atata timp cat raspunul onest e "nu stiu; nimeni nu stie".
(PS. cartea respectiva se abtine de la a da o solutie a problemei de etica si omoara copilul programat genetic in accident de masina).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by cl
Bine ca nu i-a citit si in bobi.
Tu esti absolut sigura , sigura 100% ca cititul in bobi nu functioneaza? Ca nu exista un câmp eteric transubstantiabil care leaga indivizibil experientele prezente de trairile futuriste? Ca sucusiunile ectoplasmatice ale bobilor nu reflecta energiile dinamizate ale acestor legaturi?
Mä intristeazä sa vad atâta inchistare acolo unde erai gata gata sa accepti orice!!
Alin
Astept, cu mareeeeeeee interes demonstratia ta, pro sau contra.
Aline, in homeopatie sunt dilutii si altele, te gandesti la chimie, fizica si la fenomene pe care nu le cunosti bine, nefiind nici de specialitate... Ti-am mai zis, poate, peste niste ani, cineva va fi in stare sa te lamureasac si pe tine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](cheers.gif)
Andrada spune:
Llaura, diferenta dintre cele doua exemple este ca in al doilea caz ar fi putut sa iasa. Parintele al doilea chiar a incercat ceva.
Xeno observa bine, homeopatia se ocupa numai de bolile care intr-o oarecare proportie se pot rezolva de la sine: alergii, basedoff, migrene, infertilitate sau previn boli(duh!!).
Citeam de curind un studiu homeopat ptr basedoff si "intimplator" ofera aceeasi proportie de rezolvare ca si incidenta cazurilor de remisie.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Llaura spune:
"3.04 Each patient must be informed that the goal of the professional homeopath is to help strengthen the constitution and thereby raise the general level of health of the patient/client. It is not to treat any particular disease or condition but to stimulate the vital force."
De la http://www.homeopathy.org/code.html
Ce au incercat parintii respectiv este pur si simplu gresit, rau. Unii papuci e bine sa nu ii porti niciodata.
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llaura
to stimulate the vital force.
In the force a great disturbance i feel my young padawan!!
Llaura spune:
Help us Obi-Wan Kenobi, you're the only hope
Si lipsa punctuatiei e un pacat capital, sa stii.
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
"3.04 Each patient must be informed that the goal of the professional homeopath is to help strengthen the constitution and thereby raise the general level of health of the patient/client. It is not to treat any particular disease or condition but to stimulate the vital force."
Pai in situatia asta nu'i corect sa'i numesti sarlatani? Din moment ce iti vand bilute pentru tratamentul gripei cand ei nu pot decat sa'ti stimuleze forta vitala (in ce sens nu stim! sa creascä sa scadä?)
Llaura spune:
Nu, nu poti sa-i numesti sarlatani, pt ca te pun inainte sa semnezi foaie de consent. Asa fac si alopatii, nu?
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Nu, nu poti sa-i numesti sarlatani, pt ca te pun inainte sa semnezi foaie de consent. Asa fac si alopatii, nu?
Mâna sus cine'a semnat inainte sa plece cu bilutele de la 'medic' sau la tejghea cand a cumparat Oscillococinum!