de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 33
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
ce spui tu mai sus e demonstratia perfectä a faptului cä lumea farä teologi e ca savarina farä mustar.
![](zid.gif)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by cl
Bine ca nu i-a citit si in bobi.
Tu esti absolut sigura , sigura 100% ca cititul in bobi nu functioneaza? Ca nu exista un câmp eteric transubstantiabil care leaga indivizibil experientele prezente de trairile futuriste? Ca sucusiunile ectoplasmatice ale bobilor nu reflecta energiile dinamizate ale acestor legaturi?
Mä intristeazä sa vad atâta inchistare acolo unde erai gata gata sa accepti orice!!
Alin
Llaura spune:
quote:
Tu esti absolut sigura , sigura 100% ca cititul in bobi nu functioneaza?
Amice, esti incorijibil!
Ce ti-au facut tie la urma urmei vracii, vrajitoarele, cititorii in stele, popii, etc etc?
Inainte pe strada mea (m-am mutat) locuia Madame Clara, citea in tarot si lua Visa, un business legitim zic eu.
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llauraquote:
Tu esti absolut sigura , sigura 100% ca cititul in bobi nu functioneaza?
Amice, esti incorijibil!
Ce ti-au facut tie la urma urmei vracii, vrajitoarele, cititorii in stele, popii, etc etc?
Mie nu mi'au facut nimic (evident). Mä ingrijoreazä in schimb ceea ce ei vä fac vouä !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
quote:
Amice, esti incorijibil!
Mie nu mi'au facut nimic (evident). Mä ingrijoreazä in schimb ceea ce ei vä fac vouä !
[/quote]
in sfarsit am aflat de ce esti atat de perseverent! si ca de fapt esti un altruist si toate jignirile mai mult sau mai putin voalate le-ai facut spre binele celor pe care i-ai jignit. e si asta o metoda.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by cl
Irina, voi ati dat peste mama omida, nu peste un homeopat adevarat. dar ce conteaza, nu?
Asa cred si eu ca era ceva neam cu respectiva
![](icon_smile_big.gif)
Tipa la care am fost eu cred ca le combinase ca se uita in ochii tai si-ti prescria bilute... Eu nu-mi amintesc ce titulatura avea.
quote:
Originally posted by cl
... Nu a dat peste un homeopat, ci peste Mama Omida. Bine ca nu i-a citit si in bobi. Oricum, eu ii urez sanatate, sa nu aiba nevoie de absolut nici un medicament(alopat sau homeopat).
Multumesc de urare, desi sigur o sa mai dau pe la medici si o sa iau medicamente ca nu sunt si nu voi fi sanatatea intruchipata
![](icon_smile.gif)
Irina, mami de
![](aerobic.gif)
Llaura spune:
Nici mie nu mi-au facut nimic, nu ii iubesc, nu ii urasc, nu frecventez.
Relatia mea cu ocultul se rezuma la ghicitul in carti in caminul studentesc + un amic temporar cazut in ghearele radiesteziei (programator, e de inteles, si-a revenit repede, oricum).
Dar nu pot sa afirm sus si tare ca stiu totul (i.e. pacatul vanitatii...)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Adela99
in sfarsit am aflat de ce esti atat de perseverent! si ca de fapt esti un altruist si toate jignirile mai mult sau mai putin voalate le-ai facut spre binele celor pe care i-ai jignit. e si asta o metoda.
Adica nu e deloc politicos ca celor ce presupun ca au in fata o mare de prosti si le prescriu cu candoare pureci pisati de pisica sa le intorci complimentul???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Subiectul de fata mi-a amintit de gurul atotstiutor, atotvindecator si atotputernic al sectei in care era prietena mea. Am deschis un subiect la credinte sa vad de a mai auzit careva de Maitreiu(!!) si adeptii lui.Curios de ce sunt in stare oamenii sa faca numai prin autosugestie. Vorbesc cu mortii, fac calatorii "inafara corpului" unde se intilnesc intre ei, cu guru si cu energiile pamintului, discutii ce le pot reproduce chiar! Inebunesc crezind in ceva. Ipohondrii mor, optimistii invie. Bineinteles ca tarifati, autosugestia in orice aplicare e scumpa!Ca se vindeca prin autosugestie, e singurul lucru pozitiv! Si chiar poate trebuiesc incurajati, atita timp cit nimeni nu pune tarif pe asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by Adela99
Adica nu e deloc politicos ca celor ce presupun ca au in fata o mare de prosti si le prescriu cu candoare pureci pisati de pisica sa le intorci complimentul???
e de presupus ca unii dintre ei chiar cred ca fac bine si vad in fatza lor o mare de oameni care au nevoie de tratamente si tu nu te-ai limitat in ai jigni doar pe ei ci chiar marea aia pe care si tu ai considerat-o la fel.