de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

De pe topicul asta, la vremea oportuna, s-ar fi cules vreo doi-trei inchizitori de toata frumusetea, nu tb sa-i numim, se stiu dumnealor.

On the other hand...lipsa indoielii e reteta 100% catre fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Llaura

De pe topicul asta, la vremea oportuna, s-ar fi cules vreo doi-trei inchizitori de toata frumusetea, nu tb sa-i numim, se stiu dumnealor.

Esenta stiintei - proposal & disposal se referä bineinteles la idei nu la promotorii acestora.
Insa daca tot e sa recoltam ceva din subiectul de fata atunci vom gasi din plin cumparatorii de indulgente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Merci pentru link, Xeno!
Eu nu stiam mare lucru despre astia. Prin '91-92 s-a dus o prietena de-a mea, care sufera ingrozitor de insomnie, la un iridolog din asta, care oferea consultatii in scara unui bloc .
Si cica s-a uitat ala cu o lanterna in ochii ei, i-a zis de vreun catralion de boli, i-a dat neste pulberi de plante drept tratament, ea bineinteles ca nu le-a luat si io tot ma gandeam ca poate ii trecea insomnia daca il asculta pe nenea ala cu harta irisului in capshor .
Mai, da' io tot nu pot sa-mi scot din minte cum de a putut Peczely ala ca rupa "accidental" piciorusul bufnitei . Il urasc!!!

quote:
If you encounter anyone practicing iridology, please complain to your state attorney general.

Asta m-a lamurit cel mai putin. Mai ales combinat cu "Incorrect diagnoses can unnecessarily frighten people". Pipal pot easy be frightened (greu de imaginat din ce motiv ) si, sincer, m-au cam trecut fiorei la citirea chestiei respective...da', ma rog, sa zicem ca-s subiectiva .

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by capcaunul
...

Declar din start ca mesajul meu este provocat de icon-ul pus de C. In urma participarii la alte subiecte, am ajuns alergica la .

Voi incerca sa diluez iconurile pana cand monitorul calculatorului va fi incapabil sa afiseze pixelii dar efectul acestora sa fie simtit de interlocutor. << aici este iconul alergen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sunt putin off-topic dar trebuie sa va povestesc .

Pe mine m-a dus maica-mea la iridolog/homeopat (va las pe voi sa decideti) cand eram in liceu, cred ca in clasa a IXa. Era pe vremea aceea (prin '96) o tipa renumita la Focasani (eu locuind cu ai mei la Rm Sarat) care vindeca pe toata lumea. Cu greu obtineai o programare la ea si veneau oameni din toate judetele invecinate. Fratele meu racea des si maica-mea s-a gandit sa o incerce si pe asta....
Am ajuns la cabinet, coada mare. Cu toata programarea noastra am stat cam 2 ore pe hol. Multa lume trecuta de 40-50 ani printre pacienti. In fine intram si incepe consultatia care a fost o veritabla vizita la mama Omida . Se uita in ochii nostrii cu o "chestie" (scuzati lipsa termenului corect, dar chiar nu ma pricep) asematoarea celei folosita de oftalmolog. A inceput sa puna diverse intrebari legate de viata noastra si apoi mai "ghicea" cate o boala. A nimerit doar bolile copilariei si nici alea toate ca eu n-am facut oreion. A aflat ca avem pisica si a zis ca vede la amandoi nu stiu ce paraziti (lucru infirmat de analizele medicale ulterioare). Pe fratele meu l-a vazut mai neastamparat si i-a zis ca ii vede o fractura la picior care nu s-a inchis chiar bine - total fals ca fratele meu n-a avut niciodata nimic rupt. La finalul consultatiei ne-a prescris "bilute" si regim alimentar . Nu-mi amintesc mai multe detalii, ci doar ca mama mea si-a facut cruce cand am iesit de acolo si a zis ca atata prostie n-a vazut in viata ei si nu ne-a pus nici la regim, nici la inghitit bilute.
Fiecare in functie de experientele propirii, fiecare crede in ce medici vrea. Eu una sper sa nu fiu nevoita sa ajug sa calc la un homeopat in cabinet.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

merci, C!
Tot nu ma ajuti insa. Am facut eforturi, da' nu-s placebo type :-))

Apropo de ce zicea Llaura, am citit de curand ca inchizitorul care a interogat pe Galilei in primul proces, era un teolog eminent si foarte subtil, nicidecum vreun primitiv, gen staretul de la Tanacu :-).
Si apropo de toate, asaaa, in general , e un lucru bun ca 2 si cu 2 fac 4, dar de aici si pana la a ridica asta in slavi...:-))

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Irina, voi ati dat peste mama omida, nu peste un homeopat adevarat. dar ce conteaza, nu?

Mergi la inceput

Pai Irina nu a fost la homeopat, ci la iridolog. Eu asa am inteles.
Si poate au astia un fix cu parazitii de la pisica, fiindca si iridologul la care a fost prietena mea, tot incerca sa o convinga cc ca are pisica si ea incerca sa-l convinga de contrariul :-))
Dupa aia s-a prins ea ca, probabil ala ii vazuse zgarieturile de pe maini (se jucase cu vreo doo zile inainte cu o pisicuta zgariecioasa de la ea de la serviciu), atunci cand i-a studiat palmele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by denizel

Apropo de ce zicea Llaura, am citit de curand ca inchizitorul care a interogat pe Galilei in primul proces, era un teolog eminent si foarte subtil, nicidecum vreun primitiv, gen staretul de la Tanacu :-).

Ah...pe lângä faptul ca te'ai fript d'acush încolo pentru ca te'ai atins de cavaleru' anti'drac al ortodoxiei, ce spui tu mai sus e demonstratia perfectä a faptului cä lumea farä teologi e ca savarina farä mustar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu stiu la cine a fost, dar Irina a spus ca nu-i mai trebuie homeopati, bilute etc. Nu a dat peste un homeopat, ci peste Mama Omida. Bine ca nu i-a citit si in bobi. Oricum, eu ii urez sanatate, sa nu aiba nevoie de absolut nici un medicament(alopat sau homeopat).

Mergi la inceput