Cu nervii intinsi la maxim.
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Flaviuta, am citit mesajul tau si am zimbit in barba. Sa nu mi-o iei in nume de rau...nu incerc sa fiu rautacioasa...
Ai multe pe cap si vrei sa le faci pe toate si nu oricum ci perfect (deh, scorpion fiind si eu, te inteleg - uneori insa parca ducem totul la extreme, nu-i asa?). Ei, aici e buba. Ia o pauza, inspira adinc si pune problemele in ordinea prioritatilor. Apuca-te de una sau doua si du-le pina la capat. Restul pot sa astepte...haide, esti o invingatoare, fruntea sus si...la lupta!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
bird70 spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
Chestia cu licenta. nu vreau primul loc din egoism,din vreun complex de inferioritate,nu vreau sa demonstrez ca eu sunt geniul neamului,nu vreau masini sau premii ,desi stiu pe pe acum ce voi primi . e un fapt ce tine de mine, de structura mea interioara, de faptul ca asa sunt eu si in momentul in care pierd primul loc atunci cand mi-l doresc m-am pierdut pe mine.nu stiu daca as putea trai cu asta.
Eu vad enorm de multa anxietate in mesajul tau. Te-ai oprit sa te intrebi ce se intampla daca nu ai sa iesi prima?
corinadana spune:
1 problema prietenului ai zis ca " nici nu vrei sa l ajuti"
2 mergi si viziteaza ti fetita, probabil ca nu mai mult de 50 km va despart ( si nu te supara dar in "cateva ore" cat te ai chinuit sa vorbesti cu ai tai la telefon puteai fi acolo sa ti vezi copilul).
3 licentele se dau si se re dau mai ales in zilele astea si la facultatile astea aparute ca ciupercile dupa ploaie.
4 profesorul indrumator de lucrare n o sa l uite Dumnezeu in concediu, pana atunci fa si tu ce poti.
Ia le pe rand si ai sa vezi ca nimic din ce te framanta nu e un capat de tara.
Mult succes!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
conchita spune:
quote:
Initial creeata de flaviutza
Mi-e dor de fi-mea...n-am vazut-o de vreo 10 zile...nu pot sa vb cu ea la telefon..ca as muri de tot.am vorbit aseara cu sotul (e la ea) si am auzit-o prin camera "da unde e mami meu..nu ma mai ia la bloc?"
io creca asta e adevarata ta problema. si de exul ti-e dor, dar cu ala ai vorbit la telefon si suferi ca nu-i poti fi alaturi ca are maica-sa operatie. dar cu fiica ta?!
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
flaviutza spune:
Conchita fi-mea nu ma cere la telefon. nici nu stie ca se vorbeste cu mine. e doar tati (azi) cu ea. e fericita acolo.
daca m-ar cere,as vorbi cu ea.
Dar nu vreau eu sa ma auda,sa o aud ,pentru ca in mom ala nu m-as abtine si as lua-o acasa. si s-ar duce naibii licenta. intelegi?
si nu vb cu ea, ca sa nu suferim amandoua.
Daca tu procedezi altfel,nu inseamna ca esti mai buna.esti doar altfel construita. nu trebuie sa pui emoticoane cu gratii sau sa votezi cu -X stelute faptul ca un om e diferit de tine,gandeste diferit si simte diferit.
Multumesc de ajutorul acordat.exact de asta aveam nevoie acum
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by bird70quote:
Chestia cu licenta. nu vreau primul loc din egoism,din vreun complex de inferioritate,nu vreau sa demonstrez ca eu sunt geniul neamului,nu vreau masini sau premii ,desi stiu pe pe acum ce voi primi . e un fapt ce tine de mine, de structura mea interioara, de faptul ca asa sunt eu si in momentul in care pierd primul loc atunci cand mi-l doresc m-am pierdut pe mine.nu stiu daca as putea trai cu asta.
Eu vad enorm de multa anxietate in mesajul tau. Te-ai oprit sa te intrebi ce se intampla daca nu ai sa iesi prima?
da. m-am intrebat.
mami si Ale
speed spune:
quote:
Daca tu procedezi altfel,nu inseamna ca esti mai buna.esti doar altfel construita. nu trebuie sa pui emoticoane cu gratii sau sa votezi cu -X stelute faptul ca un om e diferit de tine,gandeste diferit si simte diferit.
Multumesc de ajutorul acordat.exact de asta aveam nevoie acum
flaviuta,nu trebuie sa te superi...si eu ti-am scris un mesaj asemanator la subiectul elisei despre dormitul fara bebe.e adevarat ca suntem diferiti si reactionam diferit,dar la urma urmei suntem toti oameni si sunt anumite lucruri care ni se aplica tuturor,indiferent cit de deosebiti suntem...mai ales copiii reactioneaza la fel intr-o masura sau alta.si eu a trebuit sa trec prin niste examene de echivalare si nu a fost usor.am reusit cumva sa invat in conditiile in care si muncem full time si fetita era la cresa.cind a trebuit sa dau examenele a trebuit sa plec in alta localitate,in alt centru universitar,timp de o saptamina.am stabilit ca cel mai bine e sa merg singura iar sotul sa ramina acasa cu micuta.mi-a fost tare dor de ea-si de sot,ma simteam singura,coplesita,cu emotii foarte mari pentru examenele ce aveam sa le dau.cu toate acestea abia asteptam sa sun acasa in fiecare seara cind stiam ca micuta vine de la cresa si sa vorbesc cu ea.si chiar daca aveam lacrimi in ochi de fiecare data cind inchideam telefonul ,ma culcam linistita si gindul la ea ma impaca. incearca si tu,nu o sa-ti para rau,garantat...
flaviutza spune:
Speed,tu ai pus altfel problema.citeste si tu cum o pune Conchita. umbla la mesajul X,vine la Y si incepe in stilul ei sa traga concluzii. eu te rog citeste mesajul Conchitei si vezi diferenta intre ce ai scris tu si ce scrie ea.
Lasam la o parte asta.
Chiar credeti ca un copil de 3 ani si-o luna pricepe cum ii treaba cu vb la telefon ? ea e happy, nu intreaba de mami(o data a intrebat) pentru ca are 3 ani si imediat isi gaseste locul langa bunicii ei. a fost acolo in fiecare week.pt ea acolo e acasa cu mamaie si tataie.
Si vin eu si vorbesc cu ea,imi aude vocea si banuiti ca stie ce-i ala telefon? nu.isi aduce aminte de mine si incepe sa planga.am incercat ,nu va faceti probleme.
mami si Ale
flaviutza spune:
Am intrebat un lucru,am cerut pt prima data o mana de ajutor.si chiar l-am cerut sincer . macar un nume de pastile usoare sa-mi fi dat cineva.ca asta am cam cerut in final.
Dar nu. stau acusi si vorbesc despre cat de ok e sa vb sau nu cu fi-mea,cand problema e clara, stiu cum sta treaba.
Ba mai mult, o admir pe Conchita care incearca cumva sa ma ajute demonstrandu-mi ca de fapt eu sunt o mama taaaare proasta. nu de alta,dar am chef sa vb cu Xulescu la telefon,dar cu fi-mea nu!
Pai Xulescu ala suna pe fix,ca-i gratis si vorbesti cate 2 ore , si cine naiba stie cine suna? raspund,ca omul. ca de multe ori nici cu x-ulescu n-as vrea sa vb.
mami si Ale
Clover spune:
Si cum toata viata ta e in 10 luntre, solutia e si virtual sa deschizi mai multe subiecte. Dupa cum spuneam si dincolo, iti accentuezi singura starea de haos.
Cred ca ar trebui sa scrii pe o foaie "In viata nu voi fi mereu #1" si sa ti-o lipeste deasupra locului unde stai cel mai mult. S-ar putea insa sa fie nevoie sa pici fizic si sa ajungi in spital ca sa realizezi ca trebuie sa iti stabilesti prioritati. Si la faza cu spitalul vorbesc la propriu, 2 ore de somn pe noapte e reteta perfecta.
Grow where you're planted.