Captiva in inchisoarea sufletului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by flaviutza
Cel mai mult multumesc in schimb ultimelor doua usere,Conchita si Claudita. Daca voi nu puteti nici macar sa credeti asemenea lucruri,inseamna ca sunteti mai goale pe dinauntru decat o pagina alba.Inseamna ca eu chiar am parte,si-i multumesc lui Dumnezeu de toata fericirea din lume. chit ca uneori ma ustura.dar am avut norocul sa o simt.si sa ma umplu de ea.

super. daca si eu cred ca Edu e facatura (asta e parerea mea, impusca-ma), inseamna ca nu cred nimic din ce ai spus? excelenta logica. si mi-a mai placut aia ca am sufletul gol daca ti-am atras atentia ca ecsu e egoist daca te bombardeaza acum cu problemele lui, cand tu ai atatea pe cap - in primul rand ca nu ai fetita langa tine si ai mai trimis si sotul pe campii. dar, ce sa zic, uite ca tot raul spre bine, acum a aflat si Edu ca esti singura acasa si poate incepi iar sa canti prin baie.

asta e, Flaviuta, altii au alte pareri despre lume si viata, impaca-te cu ideea. mie mi se pare neverosimil ca cineva care predica pe-aici despre psihologia copilului la mare arta si super expertiza (facand apologia palmutei, dar asta e alta discutie), sa considere normal evitarea vorbitului la telefon cu copila sa. daca primesti aplauze la scena deschisa ca iti respingi sotul si visezi cai verzi pe pereti despre ecsi si alte chestii superficiale cum ar fi sa fii prima la nush ce examen (cand tu, de fapt, esti aici, nu la birou invatand), de ce nu te bucuri de aplauze si de ce alegi sa iei in seama opiniile diferite?

si la mine s-au intors anumiti ecsi pitoresti la care ma gandesc cu uimire ca intr-o alta viata, dar i-am trimis nene la dracu, ca-s sotie acum, si MAMA, am niste responsabilitati, am facut niste promisiuni, tre sa imi alaptez pruncu si sa spal nadragii la barbat- vorba vine, deci nu mai sunt la 16 ani sa nu stiu sa separ lucrurile reale de fantasme, ba sa uit unde e butonul "autocontrol" si sa las fantomele fara importanta in viata mea. asta, ca sa vezi ca m-am pus si in locul tau, caci l-am ocupat deasemenea. dar mi-a luat o secunda sa dau "delete" in gand "problemei".

sincer, eu cred ca problema ta e alta, dar o oarecare vanitate te opreste sa spui lucrurilor pe nume si sa te dezvalui pana la capat - e de inteles, desigur. imi amintesc mesajele tale de la subiectul ala fierbinte despre femeia care tre sa fie doamna in soc., gospodina la buc. si "c..a" in pat - asta, ultima...parca asa te gratula sotul...ma insel? deci, Flaviuta, problema ta nu pare sa fie ecsul. ecsului i se face loc in viata prezenta atunci cand prezentul scartaie. sigur ca poti sa iubesti doi oameni dintr-odata; ce te faci, insa, atunci cand doar ti se pare ca-i iubesti pe fiecare in parte?

lasa copilariile cu stersul. sau daca te stergi, fa-o onorabil, nu asmuti oprobiul public pe mine si Claudita, ca tu nu de validarea noastra ai nevoie si nu de opiniile noastre nu mai ai tu loc pe DC. ;-) plus ca, vezi, raman fetele fara gura de oxigen :-))

si eu tot lui Dumnezeu ii multumesc pentru toata fericirea din lume cu care m-a binecuvantat, ce coincidenta.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:

si la mine s-au intors anumiti ecsi pitoresti la care ma gandesc cu uimire ca intr-o alta viata, dar i-am trimis nene la dracu, ca-s sotie acum, si MAMA, am niste responsabilitati, am facut niste promisiuni, tre sa imi alaptez pruncu si sa spal nadragii la barbat- vorba vine, deci nu mai sunt la 16 ani sa nu stiu sa separ lucrurile reale de fantasme, ba sa uit unde e butonul "autocontrol" si sa las fantomele fara importanta in viata mea. asta, ca sa vezi ca m-am pus si in locul tau, caci l-am ocupat deasemenea. dar mi-a luat o secunda sa dau "delete" in gand "problemei

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

M-am gandit mult , daca sa scriu , sau nu , la acest subiect.Mi-am facut si eternele coloane cu "pro" si "contra". Le-am ignorat complet si am decis ca sunt prea ocupata , dar nu am putut uita , pana la urma , ca era subiectul Flaviutzei , o persoana pe care nu o cunosc in realitate , dar care , la un moment dat , a fost alaturi de mine , dezinteresat , si care si-a risipit timpul liber pentru a ma sustine pe mine , cand EU aveam probleme ... Imi para rau , Flavia , ca am amanat atata timp sa te ajut , macar cu o fraza de incurajare , nu am absolut nici o scuza , si te rog sa ma ierti. Asa cum remarcau si alte doamne de aici , exista un mare procent de trairi asemanatoare , ar insemna sa fim ipocrite daca nu am recunoaste ca o mare majoritate dintre noi am trecut deja prin ceea ce treci tu acum... Tu esti fff. tanara , eu , de pilda , am 38 de ani , bineinteles ca am si eu Amic-ul meu , sant aproape sigura ca nu sunt singura in aceasta situatie , ceea ce ma deranjeaza si nu aprob la unele mesaje este ca ti se pretinde sa reactionezi "asa cum se cuvine" , sau "asa cum e logic" sau "asa cum pretind normele sociale". Imi pare rau ca exista asa de multi oameni care considera normele sociale o biblie a existentei , se uita ca fiecare persoana e o individualitate , o existenta distincta , Dumnezeu nu a vrut ca toti sa fim la fel, de aceea ne-a dat abilitati diferite si liberul arbitru , din pacate ,oamenii creeaza rapid un pattern , in care obligatoriu , trebuie sa te incadrezi , ca sa fii "pe val".Eu , una , nu tin sa fiu "pe val" , am stereotipiile si originalitatile mele , si putin imi pasa ca nu ma incadrez in standarde. Sunt considerata originala ( desi , nu cred ca sunt) boema (nici atat) si fff. creativa(o lauda nemeritata), dar adevarul este , ca oamenii se tem sa recunoasca ceea ce simt , asa cum fac eu.De aceea se ascund sub pavaza normelor sociale , gen:esti mama , sotie etc. NU! NU SUNT decat un om obisnuit , care a avut sansa sa se indragosteasca , sa devina mama ( ce fericire , totusi!!!!), dar nu inseamna ca mi-am sters cu totul personalitatea , amintirile , creierul!?!?!? ********Cat despre aparitia pe forum a lui Amic , nu e nici o surpriza. Flavia si-a ales un nick-name apropiat de numele real , are trecut orasul de domiciliu , si suficiente date personale pt. a putea fi identificata de catre orice cunoscut al ei. Eu , de pilda , pana nu m-am inregistrat aici cu Magnolia , sunt sigura ca nu ar fi existat decat 2!!!!persoane in tara asta care sa se prinda ca florile mele preferate sunt magnoliile.Una dintre ele este sotul meu , alta este Amic-ul meu, si oricare dintre ei ar intra intamplator pe aici , m-ar recunoaste imediat!(din pacate , sotul meu chiar stie ca frecventez acest forum!-totusi , sper sa nu intre!!!)iar daca ecsul intra , sunt sigura ca-mi poate trimite f. usor un mail ( ceea ce eu ma feresc din rasputeri!)Eu nu vreau sa fiu tentata , asa ca evit contactul cu ecsul , dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca la fel.Asa ca nu imi permit sa o judec pe Flavia , pt. ca , in primul rand , ea nu este Corina - o evidenta pe care , se pare , multa lume nu a inteles-o!In cel mai lejer caz pot sa-mi permit sa o compatimesc si sa emopatizez cu ea in aceasta perioada grea prin care trece.Din pacate , draga Flaviutza , nu pot sa-ti dau nici un sfat . Dar sunt sigura ca tu vei gasi pana la urma drumul spre vrajitorul din Oz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

si jurasem ca nu mai scriu. dar hai sa iti fac eu tie,Conchita una descriere frumoaaaasa,asa cum stiu eu.

deci: Nume n-ai , poze n-ai, esti un puisor ratacit in spatele unui monitor. stai la loc caldut,pitita bine si scri pe la umanitare din greu. cand te nemultumeste ceva ,imediat intri pe forum,lasi umanitarele si incepi sa improsti venin. te racoresti olecuta...te intorci la umanitarele tale.

Ah, si in tot acest timp scrii inversunat pe unde e vreun subiect cu arabi .una pentru ca nu-ti plac, pentru ca MIROS URAT, alta pentru ca ei nu vad femeia asa cum vrei tu,desteapta,frumoasa,perfecta...asa cum tu NU esti dar vrei neaparat sa fi.

Lasa-ma sa ghicesc...nu-ti place cum arati,nu te consideri frumoasa,nu-ti place corpul tau si esti nervoasa ca nu esti in stare sa dai cateva kile jos...gresesc? sa cautam prin arhiva?

Ai o imagine proasta si despre prorpia persoana...cineva nu te apreciaza atat cat vrei tu....sotul? cand te mai face putin sa te simti aiurea mai dai o raita pe la "in unul sau in doi"? sa te mai racoresti un pic? hai mai...ca aparitiile tale sunt periodice si previzibile.....

Cu copiii care e treaba? Cu umanitarele tale de fapt...cum sta treaba? vrei sa cred ca un om care jigneste din placere tot ce misca e atat de altruist?

nope. de fapt suferinta altora ,legata de copii,iti ofera tie o mostra de perfectiune.ai un copil perfect,sanatos....aici ai reusit!!!esti deasupra lor. un sentiment dulce-acrisor...mila pt ei si multumire pentru tine .

Si inca ceva legat de copii...hai nu-mi spune ca te-ai cam plictisit acasa cu bebe,ai vrea sa mai faci si altceva...si ca te mustra constiinta...si atunci mai strecori niste mesaje pe la copiii batuti,mai pui o semnatura cu "alaptati" ca sa-ti demonstrezi tie personal ca esti ,totusi asa cum vrei....

Nu cred ca exista subiect postat de mine pe care sa nu-l fi ars cu o steluta.

ce te doare? ce am eu si nu ai tu? pagina alba? bun,asta am vazut...altceva? ce te indarjeste atat de mult la mine? ce te face sa iti tremure manuta pe tastatura in asemenea hal?

Hai mai..du-te la Islam si mai explica-ne cum sta treaba cu arabii aia care miros urat...:)

Nu va deranjati moderatori sa-mi dati avertismente.v-am rugat doar sa stergeti userul Flaviutza. asta ca sa nu am timp sa demonstrez, cu cautari prin arhiva,cu grafice in care sa iti sortez raspunsurile si sa grupez stelutele acordate...

PS conchi,arata-te,pune-ne niste date personale,ceva colo...si atunci vorbim in direct,pe webcam, la telefon,cum vrei tu...toti 3 .ca sa-ti mai ard una sub centura.

dar mai intai vreau o fotografie cu matale la semnatura!!!

daca pui,gasesc eu o modalitate sa te contactez. sau imi trimiti PM.

hai sa te vad...te tine? nu de alta,dar alta modalitate nu exista sa te conving. si vreau sa discutam in direct. nu am nimic de ascuns, deci nu ma tem.

dar mai intai sa vad cu cine am de a face. cine isi permite sa ma acuze in halul asta. si hai pariu ca esti atat de lasa incat vei renunta.

oricum,inca odata rugamintea sa stergeti userul Flaviutza.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Nietzche vorba! De ce sa-ti stergi userul? Chiar crezi ca nu mai ai nimic de zis aici????Chiar si asa , poate multa lume ar vrea inca sa-ti mai scrie!Nu trebuie decat sa citesti , iar problemele existentiale le poti discuta pe privat , cu persoanele cu care simti ca rezonezi.Nu pleca, te rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by magnolia

M-am gandit mult , daca sa scriu , sau nu , la acest subiect.Mi-am facut si eternele coloane cu "pro" si "contra". Le-am ignorat complet si am decis ca sunt prea ocupata , dar nu am putut uita , pana la urma , ca era subiectul Flaviutzei , o persoana pe care nu o cunosc in realitate , dar care , la un moment dat , a fost alaturi de mine , dezinteresat , si care si-a risipit timpul liber pentru a ma sustine pe mine , cand EU aveam probleme ... Imi para rau , Flavia , ca am amanat atata timp sa te ajut , macar cu o fraza de incurajare , nu am absolut nici o scuza , si te rog sa ma ierti. Asa cum remarcau si alte doamne de aici , exista un mare procent de trairi asemanatoare , ar insemna sa fim ipocrite daca nu am recunoaste ca o mare majoritate dintre noi am trecut deja prin ceea ce treci tu acum... Tu esti fff. tanara , eu , de pilda , am 38 de ani , bineinteles ca am si eu Amic-ul meu , sant aproape sigura ca nu sunt singura in aceasta situatie , ceea ce ma deranjeaza si nu aprob la unele mesaje este ca ti se pretinde sa reactionezi "asa cum se cuvine" , sau "asa cum e logic" sau "asa cum pretind normele sociale". Imi pare rau ca exista asa de multi oameni care considera normele sociale o biblie a existentei , se uita ca fiecare persoana e o individualitate , o existenta distincta , Dumnezeu nu a vrut ca toti sa fim la fel, de aceea ne-a dat abilitati diferite si liberul arbitru , din pacate ,oamenii creeaza rapid un pattern , in care obligatoriu , trebuie sa te incadrezi , ca sa fii "pe val".Eu , una , nu tin sa fiu "pe val" , am stereotipiile si originalitatile mele , si putin imi pasa ca nu ma incadrez in standarde. Sunt considerata originala ( desi , nu cred ca sunt) boema (nici atat) si fff. creativa(o lauda nemeritata), dar adevarul este , ca oamenii se tem sa recunoasca ceea ce simt , asa cum fac eu.De aceea se ascund sub pavaza normelor sociale , gen:esti mama , sotie etc. NU! NU SUNT decat un om obisnuit , care a avut sansa sa se indragosteasca , sa devina mama ( ce fericire , totusi!!!!), dar nu inseamna ca mi-am sters cu totul personalitatea , amintirile , creierul!?!?!? ********Cat despre aparitia pe forum a lui Amic , nu e nici o surpriza. Flavia si-a ales un nick-name apropiat de numele real , are trecut orasul de domiciliu , si suficiente date personale pt. a putea fi identificata de catre orice cunoscut al ei. Eu , de pilda , pana nu m-am inregistrat aici cu Magnolia , sunt sigura ca nu ar fi existat decat 2!!!!persoane in tara asta care sa se prinda ca florile mele preferate sunt magnoliile.Una dintre ele este sotul meu , alta este Amic-ul meu, si oricare dintre ei ar intra intamplator pe aici , m-ar recunoaste imediat!(din pacate , sotul meu chiar stie ca frecventez acest forum!-totusi , sper sa nu intre!!!)iar daca ecsul intra , sunt sigura ca-mi poate trimite f. usor un mail ( ceea ce eu ma feresc din rasputeri!)Eu nu vreau sa fiu tentata , asa ca evit contactul cu ecsul , dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca la fel.Asa ca nu imi permit sa o judec pe Flavia , pt. ca , in primul rand , ea nu este Corina - o evidenta pe care , se pare , multa lume nu a inteles-o!In cel mai lejer caz pot sa-mi permit sa o compatimesc si sa emopatizez cu ea in aceasta perioada grea prin care trece.Din pacate , draga Flaviutza , nu pot sa-ti dau nici un sfat . Dar sunt sigura ca tu vei gasi pana la urma drumul spre vrajitorul din Oz...

Magnolia,eu nu am mai putut sa iti scriu pentru ca din mailurile noastre am inteles ca traim aceeasi drama.ca o traiam si acum 6 luni cand corespondam. dar s-a acutizat acum ,cand suntem nevoiti de imprejuari sa ne vedem aproape zilnic si sa realizam ca,indiferent cat de casatoriti ,cat de cu copii si cat de implicati in restul vietii suntem....existam totusi unul print-altul,suntem legati si probabil vo m fi mereu.

am corespondat si am tot ce iti pregatisem salvat in calculator.ba mai mult de atat. insa mi-a fost frica...la fel am fugit si de tine,tu poti confirma.mi-a fost frica,in momentul in care ai spus ceva...nu stiu ce si mi-am dat seama ca exista aceeasi poveste...si ca ma vei citi si tu la randul tau

si nu eram pregatita sa vorbesc despre asta nici macar cu un strain. si tu ai acea empatie fantastica de care vorbeam.

tu poti confirma asta.ca la un moment dat m-am retras. fara raspuns. te rog sa ma ierti. si daca vrei,acum ca s-a lamurit(nu am avut nici macar curajul sa iti spun ce si cum...) putem sa vorbim cat vrei..si sa trimit tot ce am strans pentru tine...macar acum sunt descoperita 100 in fata ta si stiu ca nu mai trebuie sa ma tem de nimic.

Si da..am nume,varsta,foto...o sa imi sterg pozele cu copilul...ca s-.au legat prea multi de el(inclusiv aici,unde nu trebuia)...

traiesc intr-un oras micut...toata lumea se stie cu toata lumea si nu mi-e frica..pur si simplu,pentru ca nu am nimic de ascuns!

cu drag,prietena ta

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E inadmisibil ! Suferi, speri ca daca povestesti aici pe DC vei primi pareri obiective, binevoitoare, ca doar suntem un forum format 99 % din mame....si ce primesti ? analiza pe text, cuvinte urate si injurii.
Oare nimeni nu vede cat curaj iti trebuie ca sa povestesti ceva atat de "din interiorul tau "? Si da, telenovelele sunt inspirate din viata reala.

Flavia, nu cred ca ne-am intersectat pe la alte subiecte, dar intotdeauna ti-am citit postarile cu mare placere. Nu trebuie sa-ti stergi userul, nu ai de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am sa inchid acest subiect care a inceput frumos si a degenerat in poale-n cap si posete peste ochi.
Am sa va rog sa recititi regulamentul acestui forum.

Mergi la inceput