Captiva in inchisoarea sufletului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

quote:
Originally posted by Adela99

quote:
Originally posted by flaviutza

Dupa alte cateva minute de uimire mi-a spus ca nu se astepta,si dupa o ultima intrebare (nu cumva e de la atata tocit?) a inceput sa fluiere prin casa si sa-si faca bagajul.

fluieri si tu acum prin casa? sau ce faci tu cand esti bucuroasa.

nu fluier ca nu stiu sa fluier. din pacate nu sunt bucuroasa.o sa fiu eu mai incolo. peste o zi, o saptamana,doua,noua.

Cand sunt bucuroasa ma inchid in baie si radiez o ciocolata Milka si neaparat alba. si pot sa jeleasca aia de dupa usa cat vor ca nu le dau.uneori imi pun o muzica faina si dau la maxim. mai si topai.uneori scot colectia de masinute a lu' sot si le plimb prin sufragerie ca sa-l sicanez ,in timp ce el imi explica cum a dat euroi pe ele si crapa de frica sa nu i le stric cumva.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Si biata copila, fetita ta, unde este cind dai muzica faina la maxim, cind maninci in baie ciocolata sau cind te joci cu masinutele sotului???
Am incercat sa citesc tot ce ai scris, de la cap la coada, la subiectul asta ... Probabil ca mi-a scapat, peobabil nu ai scris ... Dar n-am vazut nimic, dar absolut nimic despre fetita ta!!! (da, sigur, se vorbeste la celalalt subiect despre ea, dar daca n-as fi fost acolo mai intii, as crede ca in afara de sot si ex, nu mai exista nimeni in viata ta)

Am vazut pozele ei, este o scumpete, o papusa de fetita, frumoasa si dulce!

Asa cum spunea si Conchita, eu cred ca in loc sa pierzi timpul psihonanalizind trecutul, de una singura in casa, mai bine adu-ti copila si barbatul acasa si traieste prezentul, fa-ti planuri de viitor si da-le toata dragostea ta.

Iar daca exul te cunoaste asa de bine si te respecta, ar trebui sa te lase in pace, sa ceara de la altcineva suport moral.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Felicitari, ma bucur pt tine! Ai vazut ca nu este imposibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Nu tine de zodie si daca lucrezi cu tine unsati rezo probl.
Eu le-am rezo in primul rand prin rugaciune - multa si cu toata convingerea. Mi-am recapatat linistea sufleteasca pt ca mi-am dorit f mult sa-mi revin si sa ma simt din nou "pe picioarele mele" complet - fara umbre atarnate de mine si fara cadavre ascunse in sifonier :-)
Imi place Edith Piaf: "Rien... Je ne regrete rien... Le passe oublie... balee..."
Cum spunea Clover: "Let it go!"
Un al doilea mod care poate ajuta la grabirea procesului de "vindecare" ar fii gasirea altui loc sub soare! Cu cat mai departe - cu atat mai bine! Ruperea oricarui contact cu trecutul - atat fizic cat si psihic.
O alta posibilitate al dezechilibrului nervos prin care treci acum ar putea fii ceva dereglari hormonale... Undeva mentionai "sarcina oprita in evolutie". Nu neglija aspectul - du-te la medic si vezi daca tre' sa faci tratament. Intre timp poti sa iei ceva vitamine si minerale + Omega3+Omega6+Primrose Oil (ultimele dau un calm si o serenitate de nu-i adevarat!).
The last but not the least: CONCENTREAZA-TE asupra prezentului COPIL +SOT.
Lucreaza intens cu tine insati si nu-ti lasa mintea s-o ia pe aratura. Disciplineaza-ti gandirea si o sa vezi ca functio. (rugaciune, meditatie, yoga)
Fa-ti un program de viata organizat si lasa trecutul de-o parte. Nu traiesti in trecut ci in prezent. O sa zboare viata pe langa tine si nici nu o sa stii cand a trecut!
Fii egoista - in sensul pozitiv - ai o SINGURA viata de trait si fa-o in asa fel incat sa nu regreti nimic si sa nu-ti fie jena/teama de nimic. In lumea asta sunt 3 pers care conteaza: Me, Myself & I - pt ca daca eu sunt fericita, implinita, sanatoasa la minte si la trup - atunci sunt capabila sa dau aceeasi stare de fericire si de bine copilului meu si sotului meu si sa creez o atmosfera fericita in casa (oaza noastra de liniste in care sa ne regasim cu toti).
Multa sanatate si numai bine-ti doresc!

Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by Amic

Eu sunt Alexandru mic. Sau Edu. in nici un caz Amic.

Tu ai vrut sa te intorci in trecut? dar eu? de cate ori crezi ca nu m-am gandit sa vin sa te dezbin si sa te adun din nou numai pentru mine?

uite asa mai afla omu' cate ceva.
quote:

Ai calculat gresit.vezi teoria conform careia,schimband trecutul,nu te mai poti intoarce in prezent.pentru ca nu mai e prezentul.asta ar insemna sa nu mai existe iubirea ta numarul unu,copilul frumos.

depinde de ce anume vreau sa fie sters din trecutul meu,al tau...

quote:

Nu ne putem intoarce in trecut,dar gresesti a doua oara.putem pastra relatia noastra asa cum e, cum a ajuns. e frumoasa. pentru mine e si mai dureroasa si tot o vreau.putem sa nu ne pierdem din nou

OK.aici sunt de acord.

quote:

VOIAI SFATURI. copiaza textele astea,ale tale,alea doua trei. si pune-le pe perete.si cand ,peste cateva zile,cand vei reveni in propria inchisoare,citeste-le.si afla ca asta esti tu, un om bun,bland si frumos sufleteste...care isi exprima libere sentimentele.

Trimite adresa asta cui trebuia sa il trimiti din start.sti tu cui.asta pana te hotarasti sa rupi bariere.

vezi ca de dimineata sunt la rectorat.te sun. ofer un umar si un sfat.si am batiste multe in buzunar.le folosesc zilnic.nu numai pe tine te doare.

mersi de sfaturi. mai vorbim .

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

quote:

Sunt un pic dezamagit,un pic bucuros,un pic din toate. Sunt dezamagit pentru ca fetele au avut dreptate. iti creezi singura haosul.si fiecare durere a ta,e durerea mea. alegi calea ocolita,cand exista cai directe.iar singura cale directa era sa ma suni sa imi spui ca nu esti bine.in loc sa-mi spui mie,ca ca eu sunt sursa 0 a durerilor tale, te expui in public si incerci sa mai si convingi o audienta care nu ne stie nu ne cunoaste,nu mi-a vazut albul din suflet.pagina goala despre care vorbesti atat de frumos.cu asta m-ai atins .
Dar asta e esenta ta. lupta continua. cu tine, cu lumea din jur. la un moment dat te luptai si cu Dumnezeu si asta e esenta numarul doi a fiintei tale.ALEGI NUMAI LUPTE PE CARE NU AI SANSE SA LE CASTIGI.
In primul rand dualitatea ta e una din punctele de plecare.un copil si un adult in acelasi timp. vezi-ti numele de utilizator si citeste-ti mesajele de o intensitate care m-a socat de-a dreptul.si asa ai sa intelegi care e punctul 0 ,ca de acolo trebuie sa incepi.apoi urmez eu si te voi ajuta,cu toate ca voi deschide toate colturile mele.si in fiecare colt e un cutit.
Tu ai vrut sa te intorci in trecut? dar eu? de cate ori crezi ca nu m-am gandit sa vin sa te dezbin si sa te adun din nou numai pentru mine?
Ai calculat gresit.vezi teoria conform careia,schimband trecutul,nu te mai poti intoarce in prezent.pentru ca nu mai e prezentul.asta ar insemna sa nu mai existe iubirea ta numarul unu,copilul frumos.
Nu ne putem intoarce in trecut,dar gresesti a doua oara.putem pastra relatia noastra asa cum e, cum a ajuns. e frumoasa. pentru mine e si mai dureroasa si tot o vreau.putem sa nu ne pierdem din nou

VOIAI SFATURI. copiaza textele astea,ale tale,alea doua trei. si pune-le pe perete.si cand ,peste cateva zile,cand vei reveni in propria inchisoare,citeste-le.si afla ca asta esti tu, un om bun,bland si frumos sufleteste...care isi exprima libere sentimentele.

Trimite adresa asta cui trebuia sa il trimiti din start.sti tu cui.asta pana te hotarasti sa rupi bariere.

vezi ca de dimineata sunt la rectorat.te sun. ofer un umar si un sfat.si am batiste multe in buzunar.le folosesc zilnic.nu numai pe tine te doare.

Imi miroase a troll de la o posta...si mai are si un iz de telenovela toata povestea asta. Haide, mai, da-o-n colo de treaba, chiar asha? Apare din neant si iubitul ascuns si plange deopotriva cu tine? E foarte frumoasa povestea lui espiritu si a adinei, te-a inspirat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by clauditzadennis

quote:

Sunt un pic dezamagit,un pic bucuros,un pic din toate. Sunt dezamagit pentru ca fetele au avut dreptate. iti creezi singura haosul.si fiecare durere a ta,e durerea mea. alegi calea ocolita,cand exista cai directe.iar singura cale directa era sa ma suni sa imi spui ca nu esti bine.in loc sa-mi spui mie,ca ca eu sunt sursa 0 a durerilor tale, te expui in public si incerci sa mai si convingi o audienta care nu ne stie nu ne cunoaste,nu mi-a vazut albul din suflet.pagina goala despre care vorbesti atat de frumos.cu asta m-ai atins .
Dar asta e esenta ta. lupta continua. cu tine, cu lumea din jur. la un moment dat te luptai si cu Dumnezeu si asta e esenta numarul doi a fiintei tale.ALEGI NUMAI LUPTE PE CARE NU AI SANSE SA LE CASTIGI.
In primul rand dualitatea ta e una din punctele de plecare.un copil si un adult in acelasi timp. vezi-ti numele de utilizator si citeste-ti mesajele de o intensitate care m-a socat de-a dreptul.si asa ai sa intelegi care e punctul 0 ,ca de acolo trebuie sa incepi.apoi urmez eu si te voi ajuta,cu toate ca voi deschide toate colturile mele.si in fiecare colt e un cutit.

Imi miroase a troll de la o posta...si mai are si un iz de telenovela toata povestea asta. Haide, mai, da-o-n colo de treaba, chiar asha? Apare din neant si iubitul ascuns si plange deopotriva cu tine? E foarte frumoasa povestea lui espiritu si a adinei, te-a inspirat?

Claudia,soacra frumoasei Oti

Povestea nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

care decat ca n-am vrut s-o zic io prima.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Claudita,nu stiu exact procedura,insa treaba cu trolii se poate verifica,cred eu,de catre moderatori.nu stiu cum,cu calculatoare,ip-uri,etc. la ora cand a fost pus mesajul asta,eram acasa si scriam la calculator ,bateam la licenta,mai am un capitol,de aia si stau pe net atat...cred ca eram si logata pe site ,poate am si postat mesaje,nu retin exact..moderatorii pot vedea.

Nu stiu cum naiba as fi putut fi in doua locuri in acelasi timp. Numai daca as avea vreo clona fizica . as vrea eu.

Nu stiu nici de unde naiba a scris. ca acasa nu era,l-am sunat pe la 1.

daca mi-ai fi citit macar cateva din mesaje ,la cu totul alte subiecte,ai vedea ca nu sunt genul pe care il mirosi tu.

mami si Ale

Mergi la inceput

Ca o concluzie generala.

Multumesc fetelor care mi-au fost alaturi. Miss Parker,Elise,SHE, Redi si restul. din suflet. chiar daca au fost si mesaje critice ,le multumesc.

Cel mai mult multumesc in schimb ultimelor doua usere,Conchita si Claudita. Daca voi nu puteti nici macar sa credeti asemenea lucruri,inseamna ca sunteti mai goale pe dinauntru decat o pagina alba.Inseamna ca eu chiar am parte,si-i multumesc lui Dumnezeu de toata fericirea din lume. chit ca uneori ma ustura.dar am avut norocul sa o simt.si sa ma umplu de ea.

fetelor, nu cred ca exista cineva care umbla pe forumul asta si care e complet fericit. si vine doar sa dea sfaturi. fiecare cauta ceva,un raspuns,chiar daca in subconstient. EU AM AVUT CURAJUL SI PROSTIA SA SI SPUN.altfel,ma limitam la a da sfaturi frumoase

Multumesc Alexandru pentru ca,pentru a suta oara imi oferi tot ce poti in conditiile date.Ai avut dreptate,nu trebuia sa scriu aici. fapt pentru care ma retrag.definitiv. Nu am nevoie de asa ceva in jurul meu.nu o spun cu rautate,dar asta e concluzia la care am ajuns

Am nevoie de prieteni.si macar pe aia stiu sa ii aleg.

Am avut momentul meu de cadere, si atunci nu am avut cui spune.si v-am spus voua.mare greseala.

Rog moderatorii sa imi stearga userul.

Va doresc tuturor o zi si o viata fericita si implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Draga Flaviuta, Miss Parker, Elise,

Flaviuta, subiectul tau m-a darimat complet pentru ca inteleg perfect despre ce scri. Sa stii ca macar o persoana de pe forumul asta are incredere in toate cele spuse de tine. Daca stii sa iti alegi prietenii ramii aici maacar pentru acei citiva carora le dai oxigen sa respire asa cum mi-ai dat mie azi. Tot ce scri tu imi va ramine in suflet, pentru ca eu exact asa simt dar nu am stiut sa ma exprim, vad ca nu sunt singura care trece prin asa ceva.

Din partea mea,pentru cea care simte in acest moment posibil ce simt si eu, o mare imbratisare si un sarut,

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by clauditzadennis

quote:

Claudia,soacra frumoasei Oti

Povestea nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

care decat ca n-am vrut s-o zic io prima.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Parerea mea e ca va inselati amandoua...

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput