Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (202)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
A venit si Sandra dar mi-e lene sa ma misc...m-a apucat somnu si ma gandesc ca pe maine nu am mancare. of...ce naiba sa fac
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mi s-a facut pofta de mancare de mazare cu carne...(noi ii spunem tocanitza de mazare si se face cu dresatura de faina si lapte)
Nu am mai facut cred ca de ...2-3 ani..serios
Moni...placinta (noi asha ii ziceam) o faci cu visine iar deasupra ii faci un sos din smanatana si ou ? Asa face bunica-mea la Sebes. Tot in genul asta o face si aia cu prune.. Si e cu aluat dospit. Ali se pricepe la aluaturi
mi-ai dat idee buna sa fac pt duminica la ziua Sandrei
Deja salivez
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Moni, te-ai decis pentru Mamaia? Mi-e sa n-ai vreo surpriza legata de aglomeratie la cum am auzit eu ca s-au schimbat lucrurile pe acolo. EU una nu servesc aglomeratie de nici o culoare. Nici targuri sau cumparaturi. Urasc sa umblu intre oameni! Mai bine eram pustnica. Dar chiar si asa, acum o vreme ziceai ceav de Saturn? Ca era mai aproape de Jupiter unde oi fi din nou de pe 16 August. . Cu socrii.. Iar imobilizata, iar cicalita si calarita de Anutza dragutza. Inca ma mai gandesc daca plec sau nu. MAi vedem. Ash merge pentru Ana, ca pentru mine.......fara o mare in care sa inot ce sa fac?
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Mi-am pus si eu mazarea la foc...maine o sa ii las si la Dani sa vedem daca ii place si daca nu face diaree ca altii
Dani s-a baut laptele, l-am luat in brate sa se jucam si mi-a tras un cap in gura din greseala de mi s-a umflat jumate de buza.
Biancas spune:
Tot numai eu? Acum am terminat de mancat de cina.. Dani a mai mancat si o feliutza de paine cu unt si miere...tare mult ii place mierea.
Mi-am terminat si mazarea(mi-am cumparat dinaia congelata) si i-am dat si lui sa guste....sa vedeti cum statea la aragaz cu gura cascata sa ii mai dau. Am pus si o conserva de carne de vita in ea.
Acum se joaca in casutza cu sora-sa.
szaboali spune:
Salutare fetelor,
Noi azi am fost plecate mai toata ziulica teleleu
Am fost si pe la mami unde Iarina a papat 3 sarmale (nu exagerat de mari) potrivite si 3 cremvusti de pui.
Si bineinteles ca a intors toata casa cu susul in jos...a avut mami ce strange dupa ea dupa ce am plecat noi
Am imbracat-o in tziganca ...am ras de nu am mai putut...daca vreti sa o vedeti si sa va prapaditi si voi de www.dropshots.com/day.php?userid=279449&cdate=20070703&ctime=150801" target="_blank">aici o puteti vedea.
tuturor.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Ali...eu credeam ca e imbracata tzaranca nu tziganca
Ii sta bine la babusca mica.
Cum adica a mancat 3 sarmale si 3 cremvusti? La o masa? .
Dani mai mult de un cremvuste jumate nu a mancat niciodata dar cu painica si dupa ce si-a baut laptele la vreo jumatate de ora.
anasol spune:
noi mergem in august inainte de a pleca la mare ,mergem la bran,la o pensiune de 4 margarete,e 80 ron/cam pe noapte..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
Bianca pai nu chiar una dupa alta, mai intai a papat sarmalele si dupa o jumate de ora a papat cremvustii dar fara paine.
Si da, am luat body-uri de alea la set de 3 din Real si sunt super de super...nici nu s-au largit nici nu s-au decolorat
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Anasol, dar zi-mi cum se numeste ca asa nu ma incanta.
Ali, daca ai pliantul, uite-te ca sunt si costumele alea faine la 14.99 . Sper sa gasesc sa ii cumpar lui Dani