Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (202)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Am ajuns si eu de la lucru...vai ce ma doare spatele..
Irina...unele mai si lucreaza . Sabina ti-a adunat hainele sa te apuci sa te calci nu sa stai la calc. Pt ei e o joaca mai nu prostii.... Fii si tu mai intelegatoare ca esti la primul copil...sa vezi cu 2 cum e
Moni...bine ca te-ai hotarat...mie nu imi plac zonele linistite ca nu am ce face si nu am ce cumpara. Cea mai mare placere a mea la mare e sa intru in toate magazinele si sa ma delectez si uneori mai si cumpar nu? Si sa ma dau pe hinti in parcul de distractii care e la cativa km buni de hotelul Caraiman
Denisa, nastere ushora. Sa ne tzii la curent cand vei naste.
Ali, la nora.
Ana, deci te distrezi cu musafirii...ce fain..
Dani e un dulce cum vb...zici ca e japonezo-chinez...imi vine sa il mananc ce voce are.
In rest prostii nu face ca nu are ce. Ne spalam zilnic pe dinti, il pun in baie pe wc, il spal cam 2 min si apoi ii dau lui peria si iasa afara din baie si se mai freaca si el. Daca ar fi dupa el s-ar spala toata ziua, de cate ori intru in baie imi cere peria si lasa capacul jos la wc
La amiaza nu a mancat supica dar felul 2 da. Cred ca nu ii era asha foame pt ca mancase pe la 9.30 o felie de pepene iar la 10 i-a facut maica-mea suc de mar, pepene si portocala.
Ii iasa si maseaua jos, ii e imflata gingia si parca se simite un colt.
Dar Giova unde e?
Eu o astept pe Sandra ca s-a dus dupa lapte si dupa-aia cred ca merg pana la Metro ca e urat afara...nu stiu daca va ploua sau nu.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ali..zi la Mitica ca si el a fost mic si tot atat a umblat si nu a innebunit
Ana, si noi dupa ce venim merg putin la lucru vreo 2-3 zile cred sa o ajut pe sefa mea la acte, declaratii si instructiuni si apoi o taiem si noi undeva ....as vrea la Pestera Ursilor si sa se cazam la domnul Flutur ca e superba zona. Acum sa vedem cand mergem si daca mai ramanem cu bani.
Dupa ce vin eu din concediu merge sefa mea la bulgari si voi ramane singura vreo 2 sapt ca si ei merg si la munte
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anasol spune:
cuscra,da i ghicit dav va face naveta intre bunici,desi nu-s inca sigura ca vreau inca un bb,adik cand da cand ma apuca frica zic nu......offffffffff,dak l-ar creste altcineva primele 6 luni.....ce nine ar fi,adik io sa-l port in burtica 9 luni,chiar sa si nasc,chia dak am nascut super greuuu,dar primele luni mi se par rele de tot........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
BIANCA si mie imi place sa ma benoclez pe la tarabe si magazine,mai putin sa ma dau in hinte ,dar pentru asta avem tot timpul de pe la ora 19 pana la 22.Si oricum fiind cu Diana,crezi ca imi mai pot permite luxul? Pai vad eu ca n-am putut nici aci la vreo 2-3 targuri cand am fost sa ma uit la ce aveau,darmite sa mai si probez Trebuia sa fiu tot cu ochii dupa ea,ca husbandu' e mult mai turbat sa vada el lume si aglomeratie ca sa ii mai pese de Diana
Eu vreau in primul rand ca pe plaja sa nu ma trezesc ca-i patura langa patura,sau ma rog ,chez-long langa chez-long Si de asta am ales un loc unde chiar e pustiu,cel putin acum 5-6 ani in zona aia batea vantul pe plaja aia laaarga si cu nisip de intrai pana la genunchi in el.Asta in timp ce in partea sudica si in centru nu puteai arunca un ac pe plaja Si tziganieeee Cum zic banatzenii, "numa' MITICI" cu gura mare Acu' macar de ar intra "Miticile" sa ma Poate se aglomereaza zona
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
ANASOL sa stii ca numai in prima luna ,cel mult a doua a fost asa greu si asta din lipsa de somn,ca ma trezeam tot la 2-3 ore sa o alaptez.Pe urma cu colicile inca 2 luni ... Si aveam multa conta de facut din urmaa acasa
Totusi e mai complicat acum zic eu!!! Atunci macar dormea mai mult si nici n-aveai dupa cine sa fugi Si eu cum a implinit 3 luni,hop si la birou Macar am lucrat doar 6 ore un an ...
Biancas spune:
Mi-a venit pliantul de Real...
Din 5 vor fi in promotie set 3 bucati body cu maneca scurta la pretul de 9.99, si set 5 body fara maneca la pretul de 19.99 lei.
Din primul set am si eu si sunt f bune chiar daca unele au spus ca la banii astia nu sunt bune. Sunt f bune si nu s-au decolorat.
Si Ali i-a luat la Iarina ca am vazut.
Seturi de tricou cu panatloni scurti si pt fete si baieti la 14.99 lei
Tot in promotie e aparat Fugi de 7.3 Megapixeli cu card de memorie gratis de 2 G totul la pretul de 399.99 (Moni...asta merita) Te duci la cel mai apropiat Real.
Hai ca am facut reclama
Inca nu a venit Sandra
monica70 spune:
Pai zilele trecute au deschis si la noi Real,a si fost deja Ghitza.Eu credeam ca e numai cu alimente,probabil o sa trag si eu o vizita cand am timp.Da' n-am IN WE la Moneasa cu mine iar
Biancas spune:
Moni..cum sa fie numai de alimente? E fain...Real e seful lui Metro si deschidet-o mesengerul ala ca ti-am scris o scrisoare si nu imi place sa vb singura
Biancas spune:
Nu stie nimeni vreo vila ieftina in Paraul Rece? E inainte de Predeal. Pe net numai dinastea scumpe gasesc.. Sau ceva cazare ieftina in Valea Prahovei?????
Anasol...tu parca ziceai ca ai fost la munte si a fost ieftin. Unde ai fost?
monica70 spune:
Pai am uitat ca-s pe hardul de net cum fuse fratelo pe el si aci mi-a dezinstalat messul nu stiu cum naiba Mi-e lene sa intru dincolo ca imi terbuie vreo 10 minute ,mai incolo,dupa ce se termina ce vreau sa vad la Tv o sa intru.