Cum sa fac s-o uite?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu e mare lucru sa incurci numele
Si prietenul meu mi-a spus chiar la inceputul inceputurilor , cand depanam amintiri despre toata viata noastra(cred ca eram de 2-3 zile impreuna) "ingeras mic si blond" , in contextul in care eu numai mica si numai blonda nu sunt. Poveteam despre fostele relatii, si in loc sa se opreasca la ingeras mic , a continuat cu blondu' , ca fosta era asa .
In afara de a rade cu lacrimi de el nu am facut altceva pt. ca stiam ca nu are nimic in comun cu tipa aia.
Eu i-am spus lui o data cand eram in camera unui prieten si el avea chef , iar eu eram stresata "Nu , Mihai" , numele respectivului , nu pt. ca mi-as fi dorit sa fiu acolo cu el (cum a tot sustinut prietenul) , ci pt. ca ma precipitam sa-i spun ca e Mihai la usa si poate sa intre.

Ca sa nu mai spun de cate ori i-am zis bunicului , bunicii , mamei "Bai , Tzuchi" , si el la fel tatalui sau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Va multumesc mult pentru toate sfaturile voastre!Cu ajutorul vostru reusesc sa devin mai puternica. Ma bucur ca am intrat pe acest forum!
O sa va tin la curent cu evolutia relatiei mele cu "domnul" care face comparatii sper sa reusesc sa-l lecuiesc de asta ...si de altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

M-am incalzit de nervi doar citind of-ul tau.Vad ca esti f.lucida si cerebrala.Atunci,ce astepti?Sa fii o alta figura in colectia lui idioata?Sa-l vezi oftand dupa 'fosta'desi spune ca n=o mai iubeste?Poate e genul de om incapabil sa aprecieze ce are langa el si boceste dupa ce le pierde.Du-te si iar du-te si vezi-ti de viata ta si nu mai astepta sa-si adune el caii de pe pereti.Viata nu-i f.lunga,fa-ti-o frumoasa.

Mergi la inceput