Cum sa fac s-o uite?

Cum sa fac s-o uite? | Autor: AuraCris

Link direct la acest mesaj

Sunt impreuna cu iubitul meu de un an...mai precis marti am implinit un an de cand ne-am mutat impreuna.Aceea afost ziua in care eu m-am convins ca el nu a uitat-o pe "fosta",mi-a zis ca era mai desteapta decat mine, ca stia sa ofere iubire...cum poate sa spuna asa ceva????Oare sa-l fi sufocat cu afectiunea mea?Mi-e greu sa cred asta pentru ca erau zile cand ma intreba de ce nu mai sunt asa afectuoasa. Si acela nu a fost singurul lucru URAT pe care mi la- spus. Mai devreme m-am uitat pe pozele cu el si fosta...in majoritatea e lipit de ea, o saruta, in pozele cu mine nu e asa,nici macar nu a facut atat de multe poze cu mine intr-un an cat a facut cu ea in opt luni.Plus ca le tine intr-un album pe care scrie "Thinking of you". Nu stiu ce sa fac sa-mi fie mai bine! Nu am forta necesara acum sa-l fac sa ma iubeasca (mai mult?)Simt ca intre noi nu va mai fi la fel, de cate ori imi va vorbi sau ma va atinge, imi voi aminti ca nu sunt ca EA, sau voi crede ca se gandeste la ea in timp ce e cu mine. Imi e foarte greu, pentru ca eu il iubesc, si aveam mari sperante legate de el...iar acum...parca s-au spulberat toate. Mi-a provocat o mare suferinta...!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

N-ai cum. in cel mai fericit caz, poti spera sa nu amestece trecutul cu prezentul. si probabil se va intampla si asta pana la urma. depinde cat suporti tu.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

cu tot respectul,trecutul e trecut si prezentul e prezent.daca incep sa se amestece se cam duce dracu viitorul.de aia e bine sa incerci sa separi ce a fost de ceea ce e.nu poti?mai stai o tura si mai analizeaza.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am luat-o in ris si i-am zis:

"Asha, si?! Ce daca era "mai si mai"?
Ti se pare ca sint asa multe femei in casa asta incit ai de ales?!!"

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Cunosc...am primit si eu replici de genul asta.
Bine,unele lucruri in care sunt evident mai buna,a trebuit sa le recunoasca.

Replica mea,ultima..a fost: Daca era asa buna de ce esti cu mine acum ?

Eu am primit replici de genul : Ea nu era asa rea ca tine,nu cauta cearta,nu era asa fitzoasa,pretentioasa,nu era asa geloasa..
Si culmea,cand m-a cunoscut pe mine mi s-a plans ca era de fapt ff geloasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Intreaba-l ce rost au/au avut comparatiile astea. De ce le face(a).
Vrea sa te schimbe pe tine dupa alt tipar? O vrea pe ea inapoi? Vrea sa te faca sa te simti prost/neadecvata? E mai bine sa stii. ...Intreaba-l daca el isi da seama ca pt. fosta lui prietena el chiar nu conteaza, romantic vorbind... Daca ar sti de album s-ar simti vag flatata dar altfel, el, iubitul tau ii e complet indiferent probabil... Trezeste-l la realitate; ``ma lasi?!...cu fosta ta prietena...``

Strange-i toate ``amintirile``, pune-le intr-o cutie si zi-i sa le duca la mama lui de exemplu. Spune-i ca te deranjeaza sa dai de ele prin casa pt. ca mintea lui a creat rivalitatea asta artificiala... in care esti de fapt singura pretendenta...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cum s-au despartit? Ea l-a "lasat" si el cumva regreta?

Oricum, este lipsa de respect fata de partener sa dai detalii despre fosta relatie si mai ales sa faci comparatii. Parerea mea e ca nu te merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Da, ea l-a parasit.A vrut sa mai cunoasca si alti barbati...asa spune el, cel putin.
Si eu am inceput sa cred ca nu ma merita
Imi vine greu sa accept ca cel pe care l-am crezut atat de potrivit pentru mine...se transforma in opusul lui
Dar nu voi accepta acest comportament al lui.
Viata e prea scurta...e pacat sa ma chinui langa cineva care nu ma face fericita, ba dimpotriva, ma dezamageste pe zi ce trece mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Da, e greu sa lupti cu fantome si nu vad de ce ti-ai transforma viata intr-un camp de batalie.
E posibil totusi sa nu o mai iubeasca pe respectiva, dar daca o mai iubeste toata viata ta ii vei simti prezenta in cuplu.
Singura modalitate de rezolvare a problemei este sa-i dai liber sa se lamureasca ce si cum cu respectiva. Daca ai puterea sa faci asta, discuta sincer cu el si recomanda-i sa lupte pt ea daca o iubeste, ar fi pacat ca toata viata sa tanjeasca dupa ea. Stiu ca teoretic e posibil,dar mai greu cu aplicatul in practica, totusi uneori e bine sa tai raul de la radacina.
Ceea ce-ti spun nu este din carti, am aplicat-o chiar eu si a functionat minunat.
Toata lumea imi spunea ca sotul meu a iubit o tipa f mult si ca nu crede ca s-a vindecat de ea, ca o va iubi toata viata. Asa ca, am discutat sincer, i-am recomandat sa se intalneasca cu ea, sa lupte pt ea daca o iubeste. Daca am vazut ca nu face nimic in sensul asta, am facut eu, am avut grija sa-i ajut din umbra, fara ca nimeni sa nu banuiasca ca ar fi mana mea, sa se intalneasca.
Ei.......a descoperit o ea cu 20 de kg in plus, divortata, frustrata, nimic din ceea ce era pe vremea cand a cunoscut-o el.
Sa nu crezi ca mi-a fost usor, dar am zis sa nu ma marit cu el si sa constat dupa n-spe mii de ani ca el sta cu gandul la alta, ca e suficient ca respectiva sa deschida gura ca l-ar vrea si el sa dea bir cu fugitii.
Vreau sa precizez ca nimic din comportamentul lui nu m-a determinat sa fac asta, nu a existat nici un fel de comparatie, dar daca toata lumea imi povestea despre cat de mult a iubit-o pe respectiva si ca nu se va vindeca in veci de ea, am zis ca e cazul sa ne lamurim cum stam.
Mi se parea nedrept fata de toti 3 sa nu procedez asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Bine ca ai descoperit asta inainte sa va casatoriti sau sa aveti un copil, atunci era mai dificil.Dar asa...

Nu e in regula ca te compara cu exa.ia taurul de coarne si clarifica situatia.O bariera depasita o data ramane depasita pentru totdeauna.Cum iti vezi tu viitorul cu el?Incercand sa ii demonstrezi ca esti mai buna ca exa?

E clar ca nu te merita iar tu ai dreptul la ceva mai bun.

Un an e f. putin comparand cu o viata de om!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Atentie la.... neatentie. Nu functioneaza.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput