E obligatorie rovinieta la numerele rosii? Nu am inca nici talon nici cartea de identitate (astea mi le cere la pecouri) si trebuie s aplecam din localitate maine dimineata...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
PAi asta stia deja, dar nu are talon si nu i-o da fara (eu am fost ieri la posta sa cumpar si m-a intors din drum pt talon).
Poze
Asigurarea care am platit-o pentru o luna, cu numerele provizorii, nu acopera si taxa de drum pentru luna respectiva?
Eu m-am hotarat sa nu o fac. Umblu de nebuna prin peco-uri si aia nu vor sa-mi faca. sa ma rog de ei?! Daca ma opreste un politist o sa ii prezint situatia si daca ma amendeaza ..........asta e!
asa crestem noi
Pana la urma, dupa "sapaturi arheologice" am aflat urmatorul lucru: sa merg la Petrom (numai la o anumita statie) si sa fac pe 7 zile dupa numarul de identificare din adeverinta de circulatie provizorie.
asa crestem noi
Pentru numerele rosii nu e nevoie de rovinieta....rovinieta se face dupa inmatricularea masinii. De obicei politia opreste masini cu nr rosii ca sa vada daca nu le-a expiirat autorizatia provizorie.
==========
Corina
Albumul meu
Pentru numere rosii nu este nevoie de rovinieta.Si eu am fost in situatia aceasta (cu 2 saptamani in urma) si am sunat la politie si mi-au spus ca nu e nevoie. In concluzie, am circulat in afara localitatii si nu am avut probleme.
Multumesc
Am fost pana la urma la Petrom si m-a asigurat domnul de acolo ca nu imi trebuie, asa ca n-am mai facut.
asa crestem noi