Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
e superb!!! imi place la nebunie....cred ca mi-ai dat si mie un pont.. dar eu inca nustiu ce e.. si nici nu voi sti pana cand nu voi nastee mai bine asa sper sa rezist pana la capat...totusi sper sa fie fetita....
sa-ti traiasca fetita sa fiti fericite!!!
eu m-am cam retras in bucatarie ca la noi inca e 8 si dupa sot asta e ora de mancare am fcut niste poale in brau...si incerc si galuste caci m-ai cam inebunit cu ele (roxana)...incerc sa nu fiu pofticiasa dar sunt...
STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
slimatei spune:
e superb!!! imi place la nebunie....cred ca mi-ai dat si mie un pont.. dar eu inca nustiu ce e.. si nici nu voi sti pana cand nu voi nastee mai bine asa sper sa rezist pana la capat...totusi sper sa fie fetita....
sa-ti traiasca fetita sa fiti fericite!!!
eu m-am cam retras in bucatarie ca la noi inca e 8 si dupa sot asta e ora de mancare am fcut niste poale in brau...si incerc si galuste caci m-ai cam inebunit cu ele (roxana)...incerc sa nu fiu pofticiasa dar sunt...
foto cu burtici
RGE spune:
te pup si noi mergem la masa si afara..POFTA BUNA!!! NOAPTE BUNA, SOMNIC PUFOS SI LINISTIT!!!
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
multumim la fel !o seara odihnitoare, va doresc la toate fetele!
foto cu burtici
ellis spune:
Roxana, Ancutza vreau si eu sa o simt pe bebica asa cum simtiti voi, dar a mea e delicata rau...si somnoroasa, cred; are ora de miscari pe la 9 seara, dar nu prea mult sa nu oboseasca si asta nu in fiecare zi; si eu ma rog de ea sa ma inghionteasca intr-un fel, sa ma bucure si pe mine; VREAU SI EU!
Luiza, sa va traiasca fetitza! Frumos nume!
Ellis19+
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..eu una cand am auzit de BOSH m-am gandit la bormasina sotului ca e aceeasi marca
..apropo si tu ti-ai adormit sotul??
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
salutiiiiiiiii
dar scrieti fetelor, vad ca nu va jucati!
slimateistai linistita cu miscatul, eu o simteam doar pe cea de la parter si dr. mi-a esplicat ca oricum e devreme la 16 sapt. si ca depinde de grosimea uterului si de a peretilor abdominali!
PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany2007 spune:
'neata fetelor
Eu simt ca bebeu meu misca cam de la 15 saptamani, astazi cand am 16s si o zi l-am simtit pentru prima data ceva mai ferm, crestem si noi avem aproximativ 15 cm.
16s +
creem spune:
Neata! ce faceti, mai, dormiti sau sunteti la plaja?
Aseara am fost la plimbare si la terasa, am mancat pana m-am umflat si am dormit cam rau; nu prea e bine sa mananc mult seara, dar...de! daca era bun! si ma bucur si eu ca pot sa mananc
Azi stau cumintica in casa, poate ies iar mai pe seara. Voi ce faceti? ce va fac BB-ii?
pupici
20+
ancadragoman spune:
Buna fetele
Mai am dormit aseara ffffffff bine,in afara de faptul ca am fost de 5 ori la toaleta,si dimineata m-am trezit la 10.
Voi pe unde sunteti?
anca 21+
Maria
poze